Sağolasın canım gün boyu hemen hemen o karıncalaşma hissi gitmiyor gibi sizlere danışayım dedim. Ben de kesin eksiktir zaten son zamanlarda değerlerim iyice düştü fakat magnezyum tavsiye etmemesine şaşırdım özellikle son zamanlarda maden suyu içmeye dikkat diyordum.
Bana çok erken yapıldı gerçekten ki bir şey olmadığına şükrediyorum o olaydan sonra gerildim çünkü psikolojik olarak.
Kişiden kişiye değişebilir burada çok ayrıntı verip germek istemiyorum herkesin süreci farklı ama ben ürktüm çünkü bahsettiğin gibi kurcalama gibi bir olay beklemiyordum. Açıp bakacak ölçecek cm falan sandım ben
Çatala oturdum eline eldiven giyip kayganlaştırıcı gibi bir şey sürdü ve benden ileri eline doğru gelmemi istedi. O şekilde muayene şeklinde oldu. Benim sadece açıklığıma bakıldı bu arada çatı darlığına kemiğime vs bakmadı sanırım ama ikisi de aynı şekilde sonuçta açılmam olsaydı belki daha az baskı hissederdim. 5-10 saniye sürdü aslında benimki ama bitsin diye tamam lütfen gibi şeyler söylemiştim ebeye
yaptıracak arkadaşlara tavsiyem derin nefes alıp hiç kasmasınlar kendini rahat hissetsinler kasılırsa daha da zorlaşabilir diye düşünüyorum