- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.281
Çokk geçmiş olsun canımCovid olmuşum
Ağrısız acısız hızlıca geçer inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokk geçmiş olsun canımCovid olmuşum
SelammGünaydın kızlar,
Keyifler nasıl??
Ay benim uygulamada son 25 gün diyor :)
Bebeğim bugün son ozel hastane randevum var 12 mayısta devlet randevusu bugün 3 te kontroldeyiz inshepimizin ilk anneler günüydü umarım harika geçmiştir
yarın S ssummer 'in devlet hastanesi randevusu vardı
vee
karaca3443 'ün doğum günü
nice güzel yılları hem sevdiklerinle hem de bal dudak kızınla geçir ilk anneler gününün hemen peşinden doğum günün de şenlikli
GünaydınGünaydın kızlar,
Keyifler nasıl??
Ay benim uygulamada son 25 gün diyor :)
Eğitim Araştırma hastanesine mi gideceksin aaaaaaa bu hafta 2 kere göreceksin bebikiBebeğim bugün son ozel hastane randevum var 12 mayısta devlet randevusu bugün 3 te kontroldeyiz ins
Geceleri bazen zor oluyor... Özellikle mide olayı olursa.... Dönmek peki.... insanı nasıl yoruyor :)Selamm
Hiç geçmiyor gibi ama bir yandan da sanki nasıl geçtiğini anlamıyorum gibi bir şey oldu bu aralar.
Benim de planlanan tarihe 27 gün kaldı
Çok düşününce içim ürperiyor doğum ve sonraki süreçte neler yaşayacağım, nasıl baş edeceğim diye sen nasılsın canım?
Senin tarih belli mi kuzu?Günaydın
Geri sayımlar başladı artık.. Bir yandan heyecan bir yandan ne eksik telaşı bir yandan doğum nasıl olur acabalar vs.. Ah birde bu aralar sünnet ve burunda serum fizyolojik nasıl kullanıcam yapabilir miyim sorunsalı içindeyim
Benim heyecan biraz korkuyla karıştı son günlerde sanki. Sünnet konusunda ben 40ı çıkınca yaptırmayı düşünüyorum, hem biraz dünyaya adapte olur kilo alır, hem göbeği düşer, yeni doğan sarılık durumunu atlatır diye. Tabi doktora sormadan kendi düşüncem bu, bakalım çocuk dr ne diyecek. Serum fizyolojiği hiç bilmiyorum, sürekli yapmamız gerekiyor mu tıkanmasa da? Oda nemlendiricisi aldım, baby vac aspiratör aldım ama o biraz büyüyünce yapılıyormuş, aspire etmeyi yeni doğana önermiyorlar diye biliyorum.Günaydın
Geri sayımlar başladı artık.. Bir yandan heyecan bir yandan ne eksik telaşı bir yandan doğum nasıl olur acabalar vs.. Ah birde bu aralar sünnet ve burunda serum fizyolojik nasıl kullanıcam yapabilir miyim sorunsalı içindeyim
Benim belli değil daha bu hafta kontrol var belki bir şeyler söyler doktor ama şu gerçek benim oğlan daha dönmedi hissediyorumSenin tarih belli mi kuzu?
Artık eksik yoktur diye düşünüyorum :) Olsa da alırız sanki nolcak, internetten bile bi kaç güne geliyor baby...
Sünnet olayını 40'ı çıkınca yaptırmak mı lazım bilemiyorum.. Henüz çok araştırmadım. Sen ne düşünüyorsun bu konuda.....
Mide yanması arada hafif hafif beni de yokladı bu hafta. 1 kere rabelis, 1 kere gaviscon içtim şimdilik iyiyim. Ama gerçekten artık hareket etmek de yatmak da ayrı yoruyor.Geceleri bazen zor oluyor... Özellikle mide olayı olursa.... Dönmek peki.... insanı nasıl yoruyor :)
Onun dışında iyiyim. Dün foto çekimi yaptırdık kocaman karnımla :) havalar hep yağmurlu olduğu için stüdyoda oldu...
Bir de doğumda hastaneye gelecek, sonra hepsi bir albüm olacak....
Enteresan biçimde hiç korkmuyorum :)
Sadece merak ediyorum, nasıl olacak diye :) Normal mi? Sezeryan mı? diye....
Bakalım yarın ya da çrş günü doktora gideceğim, bakalım ne diycek ....
Şu çatı muayenesi olayı da bir tuhaf, arkadaşlar elini sokup orayı kurcalıyor diyorlar :) O my got.....
Ama senin de çok az kaldıııııı.... Sonrası beni de düşündürüyor? Bebişe güzel güzel bakarız inş. Allah'ın izniyle.....
1-2 ay içinde düşünüyorum bende ama tabi doktorun dediği de önemli.. Tıkanma olunca yapılıyor sanırım serum fizyolojik. Doktor videosunda izledim şırıngayla pat gönderdi de ben nasıl yaparım içim gider evet aspiratör yenidoğanda önerilmiyormuş. Onun için serum fizyolojik yapılmasını araştırıyordumBenim heyecan biraz korkuyla karıştı son günlerde sanki. Sünnet konusunda ben 40ı çıkınca yaptırmayı düşünüyorum, hem biraz dünyaya adapte olur kilo alır, hem göbeği düşer, yeni doğan sarılık durumunu atlatır diye. Tabi doktora sormadan kendi düşüncem bu, bakalım çocuk dr ne diyecek. Serum fizyolojiği hiç bilmiyorum, sürekli yapmamız gerekiyor mu tıkanmasa da? Oda nemlendiricisi aldım, baby vac aspiratör aldım ama o biraz büyüyünce yapılıyormuş, aspire etmeyi yeni doğana önermiyorlar diye biliyorum.
Annelik delilik gerçekten. Dertlerimize bakar mısın babaların aklında neler var acaba bu süreçte çok merak ediyorum1-2 ay içinde düşünüyorum bende ama tabi doktorun dediği de önemli.. Tıkanma olunca yapılıyor sanırım serum fizyolojik. Doktor videosunda izledim şırıngayla pat gönderdi de ben nasıl yaparım içim gider evet aspiratör yenidoğanda önerilmiyormuş. Onun için serum fizyolojik yapılmasını araştırıyordum
Senin normal mi olacak kuzu?Benim belli değil daha bu hafta kontrol var belki bir şeyler söyler doktor ama şu gerçek benim oğlan daha dönmedi hissediyorum
Eksik çat pat olsada var. Arabamız, pusetimiz, 1 numara bez, elektrikli göğüs pompası, ateş ölçer gibi şeyler
Bir iki doktordan dinledim sünnet işini.. 2-5 yaş arası yapılması uygun değil diyorlar. Yürümeye başlamadan yapılırsa çabuk iyileşiyormuş hareket etmediğimden ağrısı vs olmuyormuş ama tabi tam ne zaman yapılması uygun emin olamadım. 1-2 ay içinde uygun olur sanırım.
Aman mümkünse bir daha yoklamasın.... Ne fena bir şeymiş aman Allah'ım....Mide yanması arada hafif hafif beni de yokladı bu hafta. 1 kere rabelis, 1 kere gaviscon içtim şimdilik iyiyim. Ama gerçekten artık hareket etmek de yatmak da ayrı yoruyor.
Ohhh şahane olmuş, hatıra mis gibi bebiklere bak sen burdaydın diye anlatırız gösterip
Çatı muayenesi bana hiç yapılmayacak, merak ediyorum o yüzden. henüz kimse deneyimlemedi dimi grupta? Senin deneyimlerini dinleriz canım. Kendini kasmamaya ve nefes almaya odaklanınca hızlıca olup bitiyor sanki o şekilde kontroller.
Bi doğsunlar da sağlıkla, elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza eminim
Ben 23 nisanda şahane bir hava yakaladım dış çekim yaptırmıştım her gün konuşuyoruz inşallah hiç kopmayız da bebekleri burda hep birlikte büyütürüz. Ekleşelim canım msj atıyorum.Aman mümkünse bir daha yoklamasın.... Ne fena bir şeymiş aman Allah'ım....
Sende çektirmiştin değil mi... Kuzu instagram var demi, takipleşelim :) O yasak değil sonuçta :)
Çatı muayenesinden çekiniyor insan tabi. Bakalım önce kim tecrübe edecek :) Dediğin gibi henüz yaşayan olmadı sanırsam....
Bir ay sonra lohusa muhabbeti yapacağız :) İnanılmaz :)
Bu arada herkes rüyasında bebişini görüyor.. Ben bir kaç kere gördüm sadece.... Sen görüyor musun kuzu?
Bence babaların zaten bu tür düşünceleri yok onlar doğcak hop büyücek sanıyorlardır Analık zorrrrrrAnnelik delilik gerçekten. Dertlerimize bakar mısın babaların aklında neler var acaba bu süreçte çok merak ediyorum
Ben kendime yapıyorum kışın özellikle sinüzit için ama tabi bebeğe yaparken elim ayağıma dolaşır. Kafayı hafif yan tutmak ve ağzın açık olması mutlaka dikkat edilmesi gereken. Gerçekten diğer burun deliğinden aktıkça bir ferahlama geliyor
Hiç belli değil benim doğum şekli doktor bir şey söylemedi dönmezse bakarız gibisinden konuştu ayak üstüSenin normal mi olacak kuzu?
Külfetli şeyler kalmış ve her şey her gün pahalanıyor.. Al artık :)
Benim de beşik yok :) Almıştım bir türlü kargolayamadılar ben de bugün artık iptal ettim.
Beşik önerileri alırım kızlarrrr :)
Sünnet olayını doktora sorarız, araştırırz bakalım ne diycekler..
Ben 1 ahşap anne yanı, 1 de park yatak aldım. İkisi de içime çok sindi canım. Linkliyorum. Daha da minik olabilen bir şey düşünürsen rollercoaster ın aldığını çok beğenmiştim.Senin normal mi olacak kuzu?
Külfetli şeyler kalmış ve her şey her gün pahalanıyor.. Al artık :)
Benim de beşik yok :) Almıştım bir türlü kargolayamadılar ben de bugün artık iptal ettim.
Beşik önerileri alırım kızlarrrr :)
Sünnet olayını doktora sorarız, araştırırz bakalım ne diycekler..