2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar merhaba okudum yazdıklarınızı herkes iyi çok şükür 🙏 çarşamba günü 32+0 da randevumuz vardı. Annemler bende olduğu için fırsat bulup yazamadım.

Çalışabilir raporumu aldım, doğurana kadar çalışacağım 😂 Allah sağlık versin de şakası bir yana inşallah gider gelirim.

Her şey yolunda dedi doktor, kilomuz da 32+0 da 2054 gr çıktı. Bizden haberler böyle 🥰
Ahh canımm aklıma da geldin bayadır konuşamadık diye. Çok sevindim her şey yolunda, tombik bir kız daha🥹🥹🥹 ben 36da ayrılacağım kısmetse son 2 haftam kaldı, geçiyor bir şekilde, sonrası için sabrediyoruz☺️

Maşallah canım iyi yapmışsın kendini iyi hissediyorsan çalışmanda fayda var hareket olur hem 🤸🤸😂
Valla çok şükür iyiyim canım şu an. Çalışmak illaki zorluyor tabii ama sonrasında bebişle rahat vakit geçirmek için dayanmaya çalışacağım gittiği yere kadar. Allah sağlık versin de hepimize dayanırız 💓💓
Ahh canımm aklıma da geldin bayadır konuşamadık diye. Çok sevindim her şey yolunda, tombik bir kız daha🥹🥹🥹 ben 36da ayrılacağım kısmetse son 2 haftam kaldı, geçiyor bir şekilde, sonrası için sabrediyoruz☺️
Ay senin az kalmış kuzucum. Valla zaman nasıl geçiyor. Senin hamilelik haberini aldıktan sonra benimkinii beklediğim zamanlarda yazışmıştık hatırlar mısın bilmem 🥰 bugünlere geldik çok şükür 🙏 hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da lohusa muhabbetlerine başlayalım🙈

Senin doğum şekli belli mi kuzu?

Yaa ne güzel ☺️ Bizim de ilk görev yerimiz Urfa o yüzden unutamam sanırım 🤗 Diyarbakır’da da arkadaşlarımız vardı dediğiniz gibi kaydırmaydı orası biraz zorlandılar neyse ki bitmiş artık az kalmış Rabbim aileleri ayırmasın inşallah bize de eş götürülebilir bir yer çıkar ☺️🙏
Bizimde ilk görev yerimiz Tekirdağ'di orayida çok sevdik yine yazdık nasip insallh çıkar diyeyim çok zor ya şehir şehir gezmek bizim içinde Urfa kaydırma dediler her şehre farklı diyorlar demekki

İlk ayılma anında ve sonra ağrı kesici yapılana kadar geçen süre gerçekten çok konforsuz. Ben başka bir ameliyat olmuştum spinal anesteziyle, 5 6 saat uyuşuktum, sakinleştiriciden de kafam hafif güzeldi, baya rahattım. Panik olursam Bebeği görünce sakinleştirici vermelerini isteyeceğim ben de, sana da öyle yaparlar zaten 10 Dkda çıkarıyorlarmış bebeği
A bende öyle yapayım ozaman çünkü ameliyat korkum var uyuşmam acıyı hissederim diyede korkuyorum

Valla çok şükür iyiyim canım şu an. Çalışmak illaki zorluyor tabii ama sonrasında bebişle rahat vakit geçirmek için dayanmaya çalışacağım gittiği yere kadar. Allah sağlık versin de hepimize dayanırız 💓💓

Ay senin az kalmış kuzucum. Valla zaman nasıl geçiyor. Senin hamilelik haberini aldıktan sonra benimkinii beklediğim zamanlarda yazışmıştık hatırlar mısın bilmem 🥰 bugünlere geldik çok şükür 🙏 hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da lohusa muhabbetlerine başlayalım🙈

Senin doğum şekli belli mi kuzu?
Tabi hatırlıyorum, ay ne heyecanlıydık. Çizgi nasıl görünüyordu, beta kaçtı muhabbetlerinden nerelere🥰🥰
Benim doğum şekli sezaryen olacak, 38. Haftada diye konuştuk, 2 hafta kendime tatil verdim doğum öncesi, zamanını beklerse tostik☺️☺️

A bende öyle yapayım ozaman çünkü ameliyat korkum var uyuşmam acıyı hissederim diyede korkuyorum
Başında zaten anestezi uzmanı oluyor canım, acı hissetme olmaz da dokununca falan sallanıyorsun ya orda panik olursan hemen müdahale ederler. Bir de ben panik yapıyorum beni konuşturun diyorum, sen de diyebilirsin kafanı dağıtsınlar
Kızlar sonunda devlet hastanesine randevu buldum 9unda son özel hastane randevuma gireceğim raporu aldıktan sonra 12sinde devlet hastanesine gideceğim insallah bundan sonraki sürec güzel ilerler özeldeki doktorum cok iyiydi 😌
Ohhh şükür. Gerçekten mucize devlette randevu bulmak😅 bundan sonra az kaldı zaten orda her gittiğinde yeni randevunu verirler heralde

Geçmiş olsun canımm, ben de bayramın son günü terledim, rüzgar yedim, üşüdüm, dondurma yedim😬 yapılmayacak her şeyi yaptım şimdi bekliyorum acısı ne zaman çıkacak diye.

Geçmiş olsun kuzu...
Havalar buz gibi, sırtını sıcak tut.
Bu aralar geceleri çok zor oluyor...
Yatması, kalkması, dönmesi.... Bazen artık bitsin diyor insan :)
Covid olmuşum 🥺🥺🥺🥺

Bizimde ilk görev yerimiz Tekirdağ'di orayida çok sevdik yine yazdık nasip insallh çıkar diyeyim çok zor ya şehir şehir gezmek bizim içinde Urfa kaydırma dediler her şehre farklı diyorlar demekki
Tekirdağ’da bir ara bizde bulunduk oralarda çok güzeldi bende isterim orada çalışmak ☺️ Sınıfına göre değişiyor olabilir kaydırma olma durumu Urfa’da da Suriye’ye girenler vardı çünkü bildiğim kadarıyla. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin inşallah 🙏

Selam kızlar 💗💗
Topiğin bir bıdığıda biz olarak 32 hafta çalışamaz iznimizi aldık en sonunda bitti şükür 🙏
Gitmişken muayene + NST yapıldı herşey yolunda azıcıkta olsa yüzünü gördük minnoşumun bu aralar nerdeyse herhafta görüyorum tatlı kızımı 💕💕
ayy süperr😍 izne çıkan herkese çok seviniyorum🙏

yüzünü görebilmene de çok sevindim biz bu haftalarda artık kameralara sığdıramıyoruz tontikleri 😂

Evet eşim asker Suriye'de ben hamilelimi ogrendimde o Suriye'deydi bı kere Şubat'ta geldi bide doğuma gelecek nasipse insallh 3 gebeligim diğer ikisi genel oldu bu yüzden bebekleri ayılıp görene kadar akşamı buluyordu sütumde iki üç gün inmedi ama çok rahattım korku falan yoktu şimdide Dr genel önermiyor belden yapacak bendede biraz korku var sakinleştirici veririz dedi oda uyutuyor yine aynı olacak bebeğin ilk anını goremiycem insallh dayanırım diyorum çünkü o ilk an sütün çabuk gelmesinede yardımcı oluyor normal doğum yapmışsın gibi hormaonlar aktif oluyormuş kokusunu yüzünü ilk ben görmek istiyorum insallh Hayirlisiyla alırız kucağımıza 😍🥰
Allah kavuştursun 🙏🧡🧡🧡

X