2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar merhaba,
Hepimizin bayramı kutlu ve mutlu olsun. Umarım herkes şenlikli ve eğlenceli bir bayram geçirmiştir :nazar:
K kdv Geçmiş olsun, şimdi nasıl oldun ?

@rollercoaster benimde iki gündür midem geceleri fena oluyor. Uzun zamandır olmuyordu...Hatta önceki gün artık yediklerim midemde duramadı :) Ben soğuktan olduğunu düşünüyorum...
Çünkü burası çok soğuk ben de incecik giyindim gezdim ve sonuç midede geceleri iğrenç bir yanma....
Off çok az kaldı yaaa...

Senin 19'u kesin mi... O my got iki hafta mı kaldı....

Ben de yarın farklı bir doktora daha gideceğim bakalım o ne diyecek.... Diğer gittiğim doktor normal doğum diyor, ama çatı muayenesi yapacakmış o zaman daha net olurmuş..

Ay çok az kaldı. @Miracelik16 senin de çok kalmış...
Aslında biz rollercığımla aynıyız ama benim daha doğum tarihim ve şekli belli değil...

Heyecanla bekliyorum... Geceleri zor oluyor gerçekten... Bir de ben geceleri aşırı terliyorum, size de oluyor mu?
Ay ben yine hasta oldum 🥺
Dün yedim dondurmaları bugün pert.
Artık ne diyeceğimi bilemiyorum.
Gece yatakta dönemiyorum resmen.
Herkese selam kızlar uzun süredir bakamıyorum buralara

@nilozgul Canım çok sevindim senin adına eşin için. Sağlıkla birlikte kucaklayın bebeğinizi inşallah 🙏
K kdv Canım geçmiş doğum günün kutlu olsun bir dahakine bebeğinle artık 🥰
Ve herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun 😍
Bende bugün memlekette doğum yapacağım doktora gittim. Uzun uzun konuştuk 30 Mayıs- 5 Haziran haftası sezeryan için gün verecek bir sonraki kontrolde boydan ve çatı darlığından maalesef normal doğum olamayacak. Şu an her şey yolunda 33+6 olmuşuz sanırım 37+ larda gelecek sanırım oğlum dünyaya 🤗 erken mi bilemedim ama ☺️😅
Çok teşekkür ederim kuzucum 😍

Selam kızlar 💗💗
Topiğin bir bıdığıda biz olarak 32 hafta çalışamaz iznimizi aldık en sonunda bitti şükür 🙏
Gitmişken muayene + NST yapıldı herşey yolunda azıcıkta olsa yüzünü gördük minnoşumun bu aralar nerdeyse herhafta görüyorum tatlı kızımı 💕💕
Gözün aydın canımm, çok şükür geldin sen de bugünlere🥰🥰 güzel kızınla dinlenme ve hazırlık zamanı şimdi🌸
Evet eşim asker Suriye'de ben hamilelimi ogrendimde o Suriye'deydi bı kere Şubat'ta geldi bide doğuma gelecek nasipse insallh 3 gebeligim diğer ikisi genel oldu bu yüzden bebekleri ayılıp görene kadar akşamı buluyordu sütumde iki üç gün inmedi ama çok rahattım korku falan yoktu şimdide Dr genel önermiyor belden yapacak bendede biraz korku var sakinleştirici veririz dedi oda uyutuyor yine aynı olacak bebeğin ilk anını goremiycem insallh dayanırım diyorum çünkü o ilk an sütün çabuk gelmesinede yardımcı oluyor normal doğum yapmışsın gibi hormaonlar aktif oluyormuş kokusunu yüzünü ilk ben görmek istiyorum insallh Hayirlisiyla alırız kucağımıza 😍🥰
Allah kavuştursun canım, haklarınız ödenmez gerçekten. Maşallah Allah bağışlasın evlatlarını. Eskiden hep genel olmuş benim tanıdıklarım da, bana da bayıl gitsin diyorlar ama ben de spinal istiyorum. Dayanmaya çalışacağım o ilk halini görmek için. Bir de ben genel anesteziden ayılırken baya zorlanıyorum bulantı falan çok çekiyorum. Kötü olursak kısacık uyuturlar, genelde ayılmak zor oluyor

Geçmiş olsun canımm, ben de bayramın son günü terledim, rüzgar yedim, üşüdüm, dondurma yedim😬 yapılmayacak her şeyi yaptım şimdi bekliyorum acısı ne zaman çıkacak diye.

Selam kızlar 💗💗
Topiğin bir bıdığıda biz olarak 32 hafta çalışamaz iznimizi aldık en sonunda bitti şükür 🙏
Gitmişken muayene + NST yapıldı herşey yolunda azıcıkta olsa yüzünü gördük minnoşumun bu aralar nerdeyse herhafta görüyorum tatlı kızımı 💕💕
Selamlar Miya,

Oh gözün aydın artık evde rahat rahat süreci geçirirsin.

Prenseste göstermiş gül yüzünü daha ne :nazar:

Evet eşim asker Suriye'de ben hamilelimi ogrendimde o Suriye'deydi bı kere Şubat'ta geldi bide doğuma gelecek nasipse insallh 3 gebeligim diğer ikisi genel oldu bu yüzden bebekleri ayılıp görene kadar akşamı buluyordu sütumde iki üç gün inmedi ama çok rahattım korku falan yoktu şimdide Dr genel önermiyor belden yapacak bendede biraz korku var sakinleştirici veririz dedi oda uyutuyor yine aynı olacak bebeğin ilk anını goremiycem insallh dayanırım diyorum çünkü o ilk an sütün çabuk gelmesinede yardımcı oluyor normal doğum yapmışsın gibi hormaonlar aktif oluyormuş kokusunu yüzünü ilk ben görmek istiyorum insallh Hayirlisiyla alırız kucağımıza 😍🥰
Allah kavuştursun kuzum...
Sezaryen olacaksa ben de uyanık olmak isterim. Zaten 15 dk sürüyor diyorlar.... :spor:

Albulhamide hak verdim geçen kızıma Müslüm ve Bergen dinletirken buldum kendimi tekmelerini videoya alırken eşim dedi sen bebeğe arabaeks mi dinletiyorsun olan farkına vardım tecrübem var ama 11 sene ara veridm sanki hiç birşey kalmamış aklımda bide genel anestezi almiycam belden olacak onun korkusu var ilk temasta bende hiç olmadı gözümü actimda yavrularım doğalı çok olmuştu biri zaten kuveze girmişti kakasını yedi diye digeride çok şükür iyiydi ama o ilk an hiç olmadı normal doğum gibi görüp hissetmek çok istiyorum inslalh panikleyip tansiyonum düşmezse tadacam bu duyguyu
Dinletme öyle şeyler bebişe yaaa :)

Klasik müzik dinlet, onun beyin gelişimine katkısı olduğunu okumuştum....

Korkma Allah'ın izniyle çok güzel geçeceğini düşün ve inan....

Riskli gebelikti 3 ay yattım annem baktı eşimde evde tek kalmamı istemedi tayinciyiz bu sene doğuma denk geliyor ev topladım doğduktan sonra yapamam diye şükür onun galesi kalktı üstümden kirkliyken tasincaz baklm nasibimiz hangi şehirde onu ayrı merak ediyorum hakkımızda hayırlısı hamilelikte hiç yapmadım şeyler duygusalik tavan yaptı şu sıralar 😁
Ev taşımakta ayrı bir zahmet gerçekten... Hele ki başka şehire daha bir yorucu olur.
Şimdiden Allah kolaylık versin kıuzu..

Hamilelikte her şeyimiz alt üst zaten:)

Sıkma canını canım daha erken gününe var sen sezeryani neden düşünüyorsun önceden anlattiysan kaçırmışım belki
Yok canım sıkmıyorum. Diğer doktorum da normal öneriyor... Ben sadece başka bir görüş alayım diye bu adama gittim.
Benim şuan doğum yöntemi konusunda bir kararım yok.
Ama mümkünse normal olmasını isterim tabi... Olmazsa da sezaryen olur...
Sağlık olsun da gerisi önemli değil kuzucum.... :dondurma:

Geçmiş olsun kuzu...
Havalar buz gibi, sırtını sıcak tut.
Bu aralar geceleri çok zor oluyor...
Yatması, kalkması, dönmesi.... Bazen artık bitsin diyor insan :)

Gözün aydın canımm, çok şükür geldin sen de bugünlere🥰🥰 güzel kızınla dinlenme ve hazırlık zamanı şimdi🌸

Allah kavuştursun canım, haklarınız ödenmez gerçekten. Maşallah Allah bağışlasın evlatlarını. Eskiden hep genel olmuş benim tanıdıklarım da, bana da bayıl gitsin diyorlar ama ben de spinal istiyorum. Dayanmaya çalışacağım o ilk halini görmek için. Bir de ben genel anesteziden ayılırken baya zorlanıyorum bulantı falan çok çekiyorum. Kötü olursak kısacık uyuturlar, genelde ayılmak zor oluyor
Aynen genelde zor ayiliyorum bende kim bilir kaç tokat yemisimdir bide uyanır uyanmaz sancıyla aciyordum gözümü bunda baya bı sure hissetmiyorsun bebekle ilgilenebilirim diye düşünüyorum inslalh. eskiden belden yoktu sanki ben hiç duymamıştım bebek narkoz alıyormuş bizle beraber onu duyuncada artık kararım kesin belden oldu gel Gorki korkum var biraz uyutulursamda bebeği yine goremem diye stresliyim off hayırlısıyla geleydi şu günler

Çok güzel siz bitirmişsiniz 🙏 biz Urfadaydık 3. Bölge buradan 5 çıkacak işte bekliyoruz açıklanmasını bizim de hem doğum hem tayin denk gelecek umarım çok uzun sürmez de nereye gideceğimizi önümüzü bir an önce görürüz ☺️🙏
Urfa bnim için unutlumaz artık eşim Diyarbakır da gorevdeydi ben onun gelemediği zamanlarda giderdim yanına Suriye'ye gidince kaldı sözleşme için Suriye'den urfyaa geldiler fırsattan istifade gidip gördüm 4/5 gün kaldık hastane işi uzadı gezme firsatimda oldu harika bir yer ve tek gidip iki canlı döndüm hiç beklemiyordum ama uğurlu geldi bana peygamberler şehri dememişler boşa 🤲🏻

Ev taşımakta ayrı bir zahmet gerçekten... Hele ki başka şehire daha bir yorucu olur.
Şimdiden Allah kolaylık versin kıuzu..

Hamilelikte her şeyimiz alt üst zaten:)
Öyle alıştım bide memleketime öncesi yine başka sehirdeydik ama 4 yıl burda kalınca şimdi tekrar yeni yerlere insnalara alışmak çok zor olacak gibi hayırlısı olsun diye avutuyorum kendimi

Yok canım sıkmıyorum. Diğer doktorum da normal öneriyor... Ben sadece başka bir görüş alayım diye bu adama gittim.
Benim şuan doğum yöntemi konusunda bir kararım yok.
Ama mümkünse normal olmasını isterim tabi... Olmazsa da sezaryen olur...
Sağlık olsun da gerisi önemli değil kuzucum.... :dondurma:
Öyle tabi rabbim yavrularımıza can sağlığı versin doğum şekli önemli değil.
Her Dr farklı birşey söylüyor benimki hamile oldum halde değilsin orda başka bişi var diyip ultrasonu bastıra bastıra öldürdü beni hem üstten yetmedi bide allttan bide azarlıyor bebekmi diyorum yok kesemi diyorum yok hanfendi hamile değilsiniz olamazsınız da rahim duvariniz çok ince ne ümitle girdim hayal kırıklığıyla çıktım oyuzden asla bir Dr la kalmıyorum farklı Dr görüşü almak her daim iyidir

Kızlar herkese selam hepinizi takipteyim ama alıntılayamadım mesajları 🥴
Haftaya çarşamba randevum var fakat ben biraz farklı hissediyorum kızım toplanıyor birden ve aşağıda baskı hissediyorum önlü arkalı şuanlık pek bele vuran bir ağrı yok sanırım yalancı kasılmalar ama bacaklarımı kapatınca vajinada ağrı hissediyorum aynı şeyleri yaşayan var mı?

Urfa bnim için unutlumaz artık eşim Diyarbakır da gorevdeydi ben onun gelemediği zamanlarda giderdim yanına Suriye'ye gidince kaldı sözleşme için Suriye'den urfyaa geldiler fırsattan istifade gidip gördüm 4/5 gün kaldık hastane işi uzadı gezme firsatimda oldu harika bir yer ve tek gidip iki canlı döndüm hiç beklemiyordum ama uğurlu geldi bana peygamberler şehri dememişler boşa 🤲🏻
Yaa ne güzel ☺️ Bizim de ilk görev yerimiz Urfa o yüzden unutamam sanırım 🤗 Diyarbakır’da da arkadaşlarımız vardı dediğiniz gibi kaydırmaydı orası biraz zorlandılar neyse ki bitmiş artık az kalmış Rabbim aileleri ayırmasın inşallah bize de eş götürülebilir bir yer çıkar ☺️🙏

Aynen genelde zor ayiliyorum bende kim bilir kaç tokat yemisimdir bide uyanır uyanmaz sancıyla aciyordum gözümü bunda baya bı sure hissetmiyorsun bebekle ilgilenebilirim diye düşünüyorum inslalh. eskiden belden yoktu sanki ben hiç duymamıştım bebek narkoz alıyormuş bizle beraber onu duyuncada artık kararım kesin belden oldu gel Gorki korkum var biraz uyutulursamda bebeği yine goremem diye stresliyim off hayırlısıyla geleydi şu günler
İlk ayılma anında ve sonra ağrı kesici yapılana kadar geçen süre gerçekten çok konforsuz. Ben başka bir ameliyat olmuştum spinal anesteziyle, 5 6 saat uyuşuktum, sakinleştiriciden de kafam hafif güzeldi, baya rahattım. Panik olursam Bebeği görünce sakinleştirici vermelerini isteyeceğim ben de, sana da öyle yaparlar zaten 10 Dkda çıkarıyorlarmış bebeği

Kızlar herkese selam hepinizi takipteyim ama alıntılayamadım mesajları 🥴
Haftaya çarşamba randevum var fakat ben biraz farklı hissediyorum kızım toplanıyor birden ve aşağıda baskı hissediyorum önlü arkalı şuanlık pek bele vuran bir ağrı yok sanırım yalancı kasılmalar ama bacaklarımı kapatınca vajinada ağrı hissediyorum aynı şeyleri yaşayan var mı?
Merhaba canım, benim de gün içinde tek bir bölge sertleşiyor kasılıp acıyor karnım. Vajinamın içi dolu gibi bir his var, iğne batması gibi batmalarım da oluyor. Cumartesi ben de soracağım doktora, geçen hafta sorduğumda vajina ağrısını normal demişti. Ebe de doğum sancısını anlarsın belden ve karnın üstünden başlar dedi, ağrı girip duruyormuş ve bu hiç geçmeden ritmik oluyormuş. Yani uzanınca pozisyon değiştirince geçiyorsa dediğin gibi galiba yalancı kasılma yaşıyoruz

Kızlar merhaba okudum yazdıklarınızı herkes iyi çok şükür 🙏 çarşamba günü 32+0 da randevumuz vardı. Annemler bende olduğu için fırsat bulup yazamadım.

Çalışabilir raporumu aldım, doğurana kadar çalışacağım 😂 Allah sağlık versin de şakası bir yana inşallah gider gelirim.

Her şey yolunda dedi doktor, kilomuz da 32+0 da 2054 gr çıktı. Bizden haberler böyle 🥰

Merhaba canım, benim de gün içinde tek bir bölge sertleşiyor kasılıp acıyor karnım. Vajinamın içi dolu gibi bir his var, iğne batması gibi batmalarım da oluyor. Cumartesi ben de soracağım doktora, geçen hafta sorduğumda vajina ağrısını normal demişti. Ebe de doğum sancısını anlarsın belden ve karnın üstünden başlar dedi, ağrı girip duruyormuş ve bu hiç geçmeden ritmik oluyormuş. Yani uzanınca pozisyon değiştirince geçiyorsa dediğin gibi galiba yalancı kasılma yaşıyoruz
Bu vajina ağrısı çok fena bacağımı kapatınca acı çekiyorum resmen 😥😥

Kızlar merhaba okudum yazdıklarınızı herkes iyi çok şükür 🙏 çarşamba günü 32+0 da randevumuz vardı. Annemler bende olduğu için fırsat bulup yazamadım.

Çalışabilir raporumu aldım, doğurana kadar çalışacağım 😂 Allah sağlık versin de şakası bir yana inşallah gider gelirim.

Her şey yolunda dedi doktor, kilomuz da 32+0 da 2054 gr çıktı. Bizden haberler böyle 🥰
Maşallah canım iyi yapmışsın kendini iyi hissediyorsan çalışmanda fayda var hareket olur hem 🤸🤸😂

X