- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.221
Ay ben yine hasta oldumKızlar merhaba,
Hepimizin bayramı kutlu ve mutlu olsun. Umarım herkes şenlikli ve eğlenceli bir bayram geçirmiştir
K kdv Geçmiş olsun, şimdi nasıl oldun ?
@rollercoaster benimde iki gündür midem geceleri fena oluyor. Uzun zamandır olmuyordu...Hatta önceki gün artık yediklerim midemde duramadı :) Ben soğuktan olduğunu düşünüyorum...
Çünkü burası çok soğuk ben de incecik giyindim gezdim ve sonuç midede geceleri iğrenç bir yanma....
Off çok az kaldı yaaa...
Senin 19'u kesin mi... O my got iki hafta mı kaldı....
Ben de yarın farklı bir doktora daha gideceğim bakalım o ne diyecek.... Diğer gittiğim doktor normal doğum diyor, ama çatı muayenesi yapacakmış o zaman daha net olurmuş..
Ay çok az kaldı. @Miracelik16 senin de çok kalmış...
Aslında biz rollercığımla aynıyız ama benim daha doğum tarihim ve şekli belli değil...
Heyecanla bekliyorum... Geceleri zor oluyor gerçekten... Bir de ben geceleri aşırı terliyorum, size de oluyor mu?
Dün yedim dondurmaları bugün pert.
Artık ne diyeceğimi bilemiyorum.
Gece yatakta dönemiyorum resmen.
Çok teşekkür ederim kuzucumHerkese selam kızlar uzun süredir bakamıyorum buralara
@nilozgul Canım çok sevindim senin adına eşin için. Sağlıkla birlikte kucaklayın bebeğinizi inşallah
K kdv Canım geçmiş doğum günün kutlu olsun bir dahakine bebeğinle artık
Ve herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
Bende bugün memlekette doğum yapacağım doktora gittim. Uzun uzun konuştuk 30 Mayıs- 5 Haziran haftası sezeryan için gün verecek bir sonraki kontrolde boydan ve çatı darlığından maalesef normal doğum olamayacak. Şu an her şey yolunda 33+6 olmuşuz sanırım 37+ larda gelecek sanırım oğlum dünyaya erken mi bilemedim ama