2022 ikizler burcu anneleri

Şu sezeryan doğumları görüyorum bebekleri annelerinin üzerine koyuyorlar koklayıp opuyorlar ona dayanamıyorum nazende hayat hikayelerini dinliyorum ona çok etkileniyorum ne kadar kacsamda çıkıyor karşıma eşim yanımda değil tek başımayım doğuma yetisebilcekmi onu düşünüyorum koca 7 ay geçti bir kere görüştük bide nasip olursa doğumda goruscez bu üçüncü sezeryanim ilk defa bu doğumda korkuyorum genel istiyorum Dr belden uyusma öneriyor onun psikolojisi ayrı üstümde normal doğum yapmadım belden istiyorum ki hem sütüm çabuk gelsin hem bebeğimi ilk ben goreyim birazda onun korkusu var üstümde hayırlısıyla geleydi günlerimiz beklemek daha stresli oldu
Ahhh canım benimm, yüreklerimiz pır pır. Eşin görevde olduğu için mi görüşemediniz, asker veya polis mi? Senin 3. Bebeğin mi maşallah yaa, diğerlernde genel anestezi mi oldun? Ben de belden uyuşturma istiyorum, o videolar beni de çok duygulandırıyor🥲🥲🥲 dayanabiliriz inşallah

Merhaba Güzel Anneler ♥️
Allah'a şükür biz eşimle kavuştuk.
Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun.
Dualarım kabul oldu. Mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Bu süreçte yanımda olduğunuz dualarınızda yer verdiğiniz için hepinizden Allah razı olsun 🥰 İyi ki Varsınız.
Bebeğimiz bu süreçte hızlı ilerledi 32ye girdik 30 olmamız gerekirken. Dedi hareketli maşallah 🧿
Hadi gözününz aydın cok sevindim rabbim ailenim eksikliğini göstermesin🥰

Şu sezeryan doğumları görüyorum bebekleri annelerinin üzerine koyuyorlar koklayıp opuyorlar ona dayanamıyorum nazende hayat hikayelerini dinliyorum ona çok etkileniyorum ne kadar kacsamda çıkıyor karşıma eşim yanımda değil tek başımayım doğuma yetisebilcekmi onu düşünüyorum koca 7 ay geçti bir kere görüştük bide nasip olursa doğumda goruscez bu üçüncü sezeryanim ilk defa bu doğumda korkuyorum genel istiyorum Dr belden uyusma öneriyor onun psikolojisi ayrı üstümde normal doğum yapmadım belden istiyorum ki hem sütüm çabuk gelsin hem bebeğimi ilk ben goreyim birazda onun korkusu var üstümde hayırlısıyla geleydi günlerimiz beklemek daha stresli oldu
Yalnız hamilelik yaşamak çok zor gerçekten... Yanında annen vs. var mı?
Eşinle doğumda mı kavuşacaksınız... Hayırlısı kuzum ya... Seni duygusallaştıracak videolar izleme bence...
Abdülhamid Türk Müziği dinlemezmiş kasvet veriyor diye :)
Ben de ne doğum videoları izliyorum... Ne ona benzer şeyler. Ama senin izlediğin ilk temas videolarına ben de denk geliyorum... Ağlayacak kadar duygusal değilim sanırım... Sen de sana mutluluk verecek konularla ilgilen kuzum...
Umarım tez vakitte eşin de gelir, daha huzurlu olursun...
Ay kuzum aramızda en tecrübelimizin sensin.... Tabi ne yaşayacağını bildiğin için korkmakta normal... Bizim hiç bir fikrimiz olmadığı için bi cesaret var :))

Merhaba kızlar,
Bugün buralarda çok meşhur olan Prof. Dr. Bünyamin Börekçiye gittim..
Adam nazik, iyi fakat bebişin kilosunu bile ağız ucuyla söyledi...
3 kilo olmuş bu arada :)
Doğuma kadar 3 buçuğu geçer dedi. Her şey yolunda çok şükür....
Bana diyo ki bu yaşta sezeryan olursun herhalde :)
Oysa ki daha 34 yaşındayım yanii :))))
İstersen çatı muayenesinden sonra normal içinde fikir sahibi oluruz dedi. Ama çatı muayenesi 38 de oluyormuş. Daha önce yaparsa erken doğuma sebep olabilirmiş...
Ay bu doktorların hepsi başka bir şey diyor.......

Merhaba kızlar,
İstersen çatı muayenesinden sonra normal içinde fikir sahibi oluruz dedi. Ama çatı muayenesi 38 de oluyormuş. Daha önce yaparsa erken doğuma sebep olabilirmiş...
Ayy bu doktorlar 🤦🏼‍♀️ Hepsi ayrı bir dünyada yaşıyor resmen 🙄
Yaşla doğum şeklinin ne alakası varmış nasılda stres oluşturuyorlar üzerimizde

Merhaba kızlar,
İnsan kime inanacağım şaşırıyor ya koskoca Prof dersin birde 🙈
Bebiş hep iyi olsun gerisi teferruat 😊

Ayy bu doktorlar 🤦🏼‍♀️ Hepsi ayrı bir dünyada yaşıyor resmen 🙄
Yaşla doğum şeklinin ne alakası varmış nasılda stres oluşturuyorlar üzerimizde
Ağrıyı çekemez düşüncesinde gidiyor sanırım 😁
Her doktor kendi dalında bişeyler söylüyor işte

Merhaba kızlar,
Maşallah, 3kg karpuz 😍 artık net kucak dolusu bebek inşallah Minnacık elbiseler almamışsındır 😁:emir_bebek::nazar:

İyi akşamlar kızlar size bişey sormak istiyorum benim karnım gergin ve sertti ama şimdi göbek deliğimin olduğu yer etrağfı baya yumuşadı sizde de öyle olan varmı ?
Wallahi her gün başka şeyler yaşıyoruz artık ne yaşadığımızı unutup diğer yeni rahatsızlıklara odaklanıyoruz 🤭 sola doğru uzan ve ayaklarını uzatıp bacağının altına yastık desteği al dinlenmek çok önemli bu aylarda. Ben koltuğa yapıştım kalkamıyorum artık 🤪

Wallahi her gün başka şeyler yaşıyoruz artık ne yaşadığımızı unutup diğer yeni rahatsızlıklara odaklanıyoruz 🤭 sola doğru uzan ve ayaklarını uzatıp bacağının altına yastık desteği al dinlenmek çok önemli bu aylarda. Ben koltuğa yapıştım kalkamıyorum artık 🤪
Aynen canım☺️☺️ Biraz dinlenince düzeldi ama insan korkuyor ya

Ağrıyı çekemez düşüncesinde gidiyor sanırım 😁
Her doktor kendi dalında bişeyler söylüyor işte
Ayy yok kuzum ya o zaman 20 Li yaşlarda doğum yapan herkes normal olmalı saçma bi tespit bence biz bebişlerimize kavuşmayı hayal edelim bunlar başa gelince düşünülecek şeyler

X