- 19 Ekim 2021
- 472
- 1.706
- 30
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #4.501
Evet onları o zaman ben 1-2 azaltayım haklısın süt poşeti hastane istiyor sanırım o kuvez vs durumlarına karşı alternatif gibi zaten incecik diye 5 tane koyarım nolur nolmazOhh bir rahatlık geliyor dimi ne güzel hazırlamışsın canım eline sağlık. Baba bile düşünülmüş
Sütyen ve atlet ikisinden de 3-5 adet fazla olmuş. Sezaryen olsa bile 2 gün kalınıyor hastanede. İlk gün zaten bir süre hastane önlüğüyle geçiyor içimiz cıbıl
Bir de bana dedikleri zaten ilk günler sütün damla damla gelir saklama poşeti kullanmazsındı.
Yok bu e bebekte satiliyo hamile kilodu gibi bel kısmı kocaman iki tane aldım ben iki tanede evden büyük koydum ama eşimin hiç kullanmadığı boxerdan da koycam sanirimEllerine sağlık eksiğiyle fazlasıyla hazır ya önemli olan o bence bi tur hastane Çıkışı hazırladım bi rahatladım kendimi iyi hissettikçe tamamlayacağım ben de, lohusa külodu ne ki depend olanlar mı
Gözünaydın gelmesin daha erken çıkışlar kapalı takılsın güzel güzel böyle
Ben kaynatarak yaptım 6-7 dk ama ilk bütün herşeyi plastik oyuncaklar dahil bu emzik biberon temizleyici ile yıkadım o zaten bakterileri öldürürmüş ama suda vs bakteri varsa diye sterilize edilebilir yazanların hepsini kaynatıp maşayla alıp kuruttum. Peluş oyuncakları da bebeğin kıyafet deterjanı ile yıkadım kuruttum ve ütülemedim ama yüksek sıcaklık diye ütünün buharını tuttum makine almayı düşünmüyorum çünkü emziricem isallah biberon ve emzik aldim ama kullanıma gerek kalmaz umarımEsra bu arada sterilize işini makineyle mi yaptın normal kaynattın mı?