2022 ikizler burcu anneleri

Ohh bir rahatlık geliyor dimi🥰🥰 ne güzel hazırlamışsın canım eline sağlık. Baba bile düşünülmüş😍😍
Sütyen ve atlet ikisinden de 3-5 adet fazla olmuş. Sezaryen olsa bile 2 gün kalınıyor hastanede. İlk gün zaten bir süre hastane önlüğüyle geçiyor içimiz cıbıl😅😅
Bir de bana dedikleri zaten ilk günler sütün damla damla gelir saklama poşeti kullanmazsındı.
Evet onları o zaman ben 1-2 azaltayım haklısın süt poşeti hastane istiyor sanırım o kuvez vs durumlarına karşı alternatif gibi zaten incecik diye 5 tane koyarım nolur nolmaz
Ellerine sağlık💓💓💓 eksiğiyle fazlasıyla hazır ya önemli olan o bence😅 bi tur hastane Çıkışı hazırladım bi rahatladım kendimi iyi hissettikçe tamamlayacağım ben de, lohusa külodu ne ki depend olanlar mı

Gözünaydın😍 gelmesin daha erken çıkışlar kapalı😀 takılsın güzel güzel böyle🥳🥳🥳🥳
Yok bu e bebekte satiliyo hamile kilodu gibi bel kısmı kocaman iki tane aldım ben iki tanede evden büyük koydum ama eşimin hiç kullanmadığı boxerdan da koycam sanirim
Esra bu arada sterilize işini makineyle mi yaptın normal kaynattın mı?
Ben kaynatarak yaptım 6-7 dk ama ilk bütün herşeyi plastik oyuncaklar dahil bu emzik biberon temizleyici ile yıkadım o zaten bakterileri öldürürmüş ama suda vs bakteri varsa diye sterilize edilebilir yazanların hepsini kaynatıp maşayla alıp kuruttum. Peluş oyuncakları da bebeğin kıyafet deterjanı ile yıkadım kuruttum ve ütülemedim ama yüksek sıcaklık diye ütünün buharını tuttum makine almayı düşünmüyorum çünkü emziricem isallah biberon ve emzik aldim ama kullanıma gerek kalmaz umarım 🙏

Kızlar ben özellikle bu hafta karnımı çok gergin ve sert hissediyorum sizde de böyle bi durum varmı ? Sabah ilk kalktığımda yumuşak ama gün içinde çok geriliyor ve sertleşiyor.
Benim de öyle oluyor canım. Yemekten ayakta kalmaktan falan oluyor bir nevi savunma mekanızması gibi düsün. Hani yürüyüsten gelince tas gibi olur ya öyle

yarın buralar cümbüşlü🥳

👩‍💻
S ssummer
Dreamgirls Dreamgirls
@kdv sabah 9 diye yazmıştınnn
EzgininAnnesi EzgininAnnesi 'ün de kontrolü var

bakalım bebeler kaç kilo oldu 😍 inşallah güzel poz verirler ve güzel haberlerle gelirsiniz kızlar🧡

1600gr ile selamlar 🥰
29 görünen haftamız 31 imiş.
-2 kilo veren ben 🙈
Enfeksiyon var o da inşallah geçecek.
Kansızlık çıktı ilaç arttırıldı.
Artık dikkatli ol dedi Dr.
37 38 de isteriz ama senin kız 34 35 te gelecek gibi dedi.
Sağolsun gayet hareketli bı kız 🧿

* Yazamıyorum ama takipteyim. Sağlıklı şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim ...

1600gr ile selamlar 🥰
-2 kilo veren ben 🙈

* Yazamıyorum ama takipteyim. Sağlıklı şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim ...
minnoşum 1600 olmuş kocaman kız oldu valla artık tepikler kuvvetli🙈

34-35 'te güzel haftalar çok şükür🙏 ama belli olmaz 36 'ları 37'leri de bekleyebilir çünkü dirayetli bi kızdan bahsediyoruz😍

Maşallah canım 🌸 kocaman oldular artık🥰 kalsiyum ben de kullanıyorum, magnezyumla birlikte, baya rahatlattı beni de. Yaaa yüzünü gösterdi mi sonunda ahhh aşık oldun dimi🥰🥰🥰 sezaryen kardeşliği😅 Benim de 38+2 aksilik olmazsa
Kaç gündür giremedim yeni gördüm canım çok şükür gördük aşık olmamak elde mi🥰😁
Hayırlısıyla zamanında doğum olsun inşallah hepimizin🙏

Kızlar hepinize selamlar bende çok uzun zaman oldu giremedim. Bir suredir kabuğuma çekilmiştim 🙈. Doğum yaklaştıkça nasıl dogurcagim konusunda heyecanlar yaşıyorum. Umarım herkes çok iyidir bizde herşey yolunda. Hastane çantaları hazır mı herkesin birde bebiş odaları. Malum bazıları sürpriz yapmayı seviyor 😇

Kızlar hepinize selamlar bende çok uzun zaman oldu giremedim. Bir suredir kabuğuma çekilmiştim 🙈. Doğum yaklaştıkça nasıl dogurcagim konusunda heyecanlar yaşıyorum. Umarım herkes çok iyidir bizde herşey yolunda. Hastane çantaları hazır mı herkesin birde bebiş odaları. Malum bazıları sürpriz yapmayı seviyor 😇
Selamlarrr hoşgeldin 😊 Ben eksik tamamlamayla uğraşıyorum temizlik anlamında daha hiçbir şey yapmadım 😆

Bizim her şey hazır çok şükür bir tek benim eşyalarım kaldı anneler en son 😂

1600gr ile selamlar 🥰
-2 kilo veren ben 🙈

Amin canımm inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız evlatlarımızı 🤲🏻 maşallah çiçeğim yaaa ne güzel büyümüş 🌸🌸

rapor aldıktan sonra hiç bir şey yapamazlar kuzucum. sen bence 29 nisan da git 32+0 raporunu al işini sağlama al
zaten hamilesin seni çıkartmaları yasak işten.
hemen işe iade davası açarsın

ben yemek yedikten sonra nefes alamıyorum resmen şişlikten
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum sağolasın canım desteğin için 🌼Çıkarma imkanları olsa beklerler mi işleri bitti benimle 😺

X