2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar bende geçen hafta şeker testi verip 80 80-73 çıkmıştı çok sevinmiştim 🤣 tabi sonuçları bu hafta doktora gösterdim düşük şeker çıktı hipoglisemi bende de o da tehlikeliymis 😒 bı tiroid bı şeker hepsi böyle ucundan çıkıyor bende neyse 1 saat diyetisyen hemşiresi yemek vs günlük rutinleri anlattı sağolsun anlattığı herşeyin tersini yapmışım sanıyordum ki Nutella yerine bal yiyince sağlıklı oluyor 🤣 ilaç vs kullanmayacağım artık ama yememe icmeme dikkat etmem gerekiyor 😭😭 iyiki testi yaptırmıştım dedim içimden yoksa biyerde bayılıp kalirdim ya da bebeği zorlarmisim kıyamam kuzucuguma 😔😔😔

ayy yüksek çıksa bi şey düşük çıksa bi şey🥸

neyse ki diyetle halloluyo🚀🧡

Aynıymış canım ya o yani hepsi diyabet ve diyabet beslenmesi olarak geçiyor o kadar çok şey yazdım ki 🤦 zaten sağlıklı beslenme mis aslında diyabet beslenmesi de dur notlarimdan altta yapıştırıyorum bunu zaten herkes yapacak ama bizler yükseklik düşüklük özellikle dikkat edeceğiz tabi benim sorularıma bazen özellikle cevap verdi de notlarım bu şekilde ;

-Çay şekersiz yemekle kahv. sadece 1 bardak açık olcak yemekten 1 saat sonra istediğin koyulukta icebilirsin
Şeker de israrlar sonucu 1 çay kaşığı 3 bardak çay için koyabilirsin dedi 🤦
--beyaz Un asla yok
Karbonhidrat yemeklerde iki yemek kaşığı makarna pilav
Gece Süt iç nesquik küçük iki kaşık koy
Ara öğünde yulaflı vs gevrek olur dedi tatlı gevrekse az koy
Tatlı yok ama bitter çikolata kahve ile bir küçük ye, kahvaltıda reçel bal 2 çay kaşığı Max.
Ana ve ara öğünler kesin olmalı sakın atlama yanına yiyecek al meyve kuru badem ceviz vs evde ise dalma yanına atıştırmalık al onu ye
Muz öğlenden önce ve yarım ye diğerler metveler istediğin gibi
Et balık tavuk sınır yok bakliyatta da
Çorba iç
Günde 15 dk hergun yürü ama düzenli yürü 3 gün yürümeden 1 gün yurursen vücut şeker oranı dalgalanıyor düzen olmalı bikerette 20 dk dan fazla yürüme (spor vsde)
Yanında hep şeker bulundur duştan sonra falan ye bayilcak gibi olursan açlık olursa kesme seker çikolata tatlı falan olmaz
Yoğurt ye bol bol
Bazen sususzluk açlıkla karıştırılabilir su içince karnın doyar 2-3 lt su iç
Sabah öğlen akşam iki dilim çavdar kepekli tam tahıllı ekmek yiyebilirsin kabızlığa da iyi gelir
Yeşillik sınırsız salatalık bil bol
Bu zamandan sonra bebek kilo alçak o yüzden protein ağırlıkli beslemeye geç karbonhidrat gereksiz
Posali yemek önemli bide kayısı suya koy kayısıyı ye suyu iç

Sakın aç kalma yanına çubuk olan şeylerden al bimde vardı tahıllı olanı

Ay bunlar harika tavsiyeler Esracığım. ❤️
Özellikle şu yürüyüş olayını bilmiyordum.
Biri dün olmak üzere, 2 kere yürürken başıma geldi.
Birinde meyve yedikten sonra yürüdüm, diğerinde de ceviz badem fındık.
Midem bulanıp başım dönmeye başlıyo.
Hemen bi sandalye bulup oturuyorum.
Öyle kendime geliyorum.
Demek ki şeker dalgalanıyor.

Kızlar bende geçen hafta şeker testi verip 80 80-73 çıkmıştı çok sevinmiştim 🤣 tabi sonuçları bu hafta doktora gösterdim düşük şeker çıktı hipoglisemi bende de o da tehlikeliymis 😒 bı tiroid bı şeker hepsi böyle ucundan çıkıyor bende neyse 1 saat diyetisyen hemşiresi yemek vs günlük rutinleri anlattı sağolsun anlattığı herşeyin tersini yapmışım sanıyordum ki Nutella yerine bal yiyince sağlıklı oluyor 🤣 ilaç vs kullanmayacağım artık ama yememe icmeme dikkat etmem gerekiyor 😭😭 iyiki testi yaptırmıştım dedim içimden yoksa biyerde bayılıp kalirdim ya da bebeği zorlarmisim kıyamam kuzucuguma 😔😔😔
Çok geçmiş olsun Esra, iyi ki yaptırdın testi en azından duruma göre önlem alıyorsun. Allah beterinden saklasın😇🤗

Selam kızlar bir kontrol hakkım vardı kendi doktorumdan başka bir doktorda. Hakkımı kullanayım bebeğimi göreyim dedim. İyi mi yaptım bilmiyorum bebeğimde böbrek genişlemesi olduğunu artabileceğini takip edilmesi gerektiğini söyledi. Sonra korkuyla hemen kendi doktoruma gittim değerin sıkıntılı olmadığını söyledi hatta ben olsaydım söylemezdim bu değeri seni panikletmemek için sadece kendim kontrol ederdim dedi. Detaylıda hiçbir problem çıkmamıştı. Çok üzgünüm 2 gündür ağlıyorum erkek bebeklerde olabilir dediler ama kendimi durduramıyorum 😢😢 Bir sürü kötü senaryo var, diğer doktor salı günü tekrar çağırdı artış var mı yok mu bakacakmış gitsem mi daha iyi gitmesem mi bilmiyorum 🤷‍♀️

👩‍💻

yarın karaca3443 karaca3443 ün kontrolü var🚀🚀🚀

harika geçsin🧡🧡 güzel haberlerle gel🙏🙏
Kızlar merhaba tekrar umarım herkes iyidir 🥰

Dün yazmayı atlamışım. Kontrolümüz güzel geçti 🙏 kızım 1 kg olmuş artık 😌 biraz önden gitmeye devam. Bu sefer yüzünü gösterdi ama rahatımı bozdunuz der gibi kızgın bir ifadesi var 😂 8 nisanda kontrolümüz olacak kan uyuşmazlığı iğnesi de olacağım 🙃

Selam kızlar bir kontrol hakkım vardı kendi doktorumdan başka bir doktorda. Hakkımı kullanayım bebeğimi göreyim dedim. İyi mi yaptım bilmiyorum bebeğimde böbrek genişlemesi olduğunu artabileceğini takip edilmesi gerektiğini söyledi. Sonra korkuyla hemen kendi doktoruma gittim değerin sıkıntılı olmadığını söyledi hatta ben olsaydım söylemezdim bu değeri seni panikletmemek için sadece kendim kontrol ederdim dedi. Detaylıda hiçbir problem çıkmamıştı. Çok üzgünüm 2 gündür ağlıyorum erkek bebeklerde olabilir dediler ama kendimi durduramıyorum 😢😢 Bir sürü kötü senaryo var, diğer doktor salı günü tekrar çağırdı artış var mı yok mu bakacakmış gitsem mi daha iyi gitmesem mi bilmiyorum 🤷‍♀️
Kuzum detaylıda bir sıkıntı çıkmamış, kendi doktorun da sana söylemezdim bile demiş. Üzme kendini demekki sadece takibi gereken bir durum var Allah’ın izniyle bir sorun yok. Stres olup kendini de bebişini de üzme olur mu?

Kuzum detaylıda bir sıkıntı çıkmamış, kendi doktorun da sana söylemezdim bile demiş. Üzme kendini demekki sadece takibi gereken bir durum var Allah’ın izniyle bir sorun yok. Stres olup kendini de bebişini de üzme olur mu?
İnşallah canım çok teşekkür ederim 🙏

Ay bunlar harika tavsiyeler Esracığım. ❤️
Özellikle şu yürüyüş olayını bilmiyordum.
Biri dün olmak üzere, 2 kere yürürken başıma geldi.
Birinde meyve yedikten sonra yürüdüm, diğerinde de ceviz badem fındık.
Midem bulanıp başım dönmeye başlıyo.
Hemen bi sandalye bulup oturuyorum.
Öyle kendime geliyorum.
Demek ki şeker dalgalanıyor.
Evet ya bende hiç bilmiyordum birde yemekten önce ve sonra spor yok 1 1.5 saat sonra olucakmis 😄 bugün kendime programi yaptım baslayacagim bende
Esra1648 Esra1648 geçmiş olsun canım ilaçsız diyetle düzene girebiliyorsa korkma toparlar
genel olarak anladığım ne çok aç kalıcaz ne de çok tok elimizin altında sürekli sağlıklı birşeyler olacak inşallah kısa sürede alışırsın yeni yeme şekline 💕
Sağol canım evet isallah biranonce toparlar değerlerim demir de düşüktü onu da fazla almaya başlıyorum
Çok geçmiş olsun Esra, iyi ki yaptırdın testi en azından duruma göre önlem alıyorsun. Allah beterinden saklasın😇🤗
Aynen öyle erkenden tedbir almak önemli doğum sonrasında en azından devam etmez isallah

Balkız inan bana üzülecek bir durum yok. Bana da 2-3 ay önce dr um öyle demişti. Canım çok sıkılmıştı ama araştırdım erkek bebeklerde öyle olabiliyormuş ve 10 mm. altındaysa sıkıntı olmazmış. Benim bebişin ki 6 mm falandı. Dr takip edelim demişti. Şimdi her kontrolde bakıyor bir problem yok çok şükür. Senin durumda böyledir. Kendini üzecek bi durum değildir Allah'ın izniyle.

bazıları işgüzar oluyor, senin kendi doktorun öyle bir şey olsa mutlaka önlem alır, hem böyle bir şey olsa bile çok büyük çoğunluğu doğuma kadar kendiliğinden geçiyo🙏

gönlünü ferah tut minnoşa stresin geçmesin🧡

Balkız inan bana üzülecek bir durum yok. Bana da 2-3 ay önce dr um öyle demişti. Canım çok sıkılmıştı ama araştırdım erkek bebeklerde öyle olabiliyormuş ve 10 mm. altındaysa sıkıntı olmazmış. Benim bebişin ki 6 mm falandı. Dr takip edelim demişti. Şimdi her kontrolde bakıyor bir problem yok çok şükür. Senin durumda böyledir. Kendini üzecek bi durum değildir Allah'ın izniyle.
İnşallah değildir canım detaylıda yoktu sonradan çıkması beni daha çok endişelendirdi aslında peki su an ne durumdasın küçüldü mü yoksa devam ediyor mu?
bazıları işgüzar oluyor, senin kendi doktorun öyle bir şey olsa mutlaka önlem alır, hem böyle bir şey olsa bile çok büyük çoğunluğu doğuma kadar kendiliğinden geçiyo🙏

gönlünü ferah tut minnoşa stresin geçmesin🧡
İnşallah geçer gider canım çok teşekkür ederim 🙏

İnşallah değildir canım detaylıda yoktu sonradan çıkması beni daha çok endişelendirdi aslında peki su an ne durumdasın küçüldü mü yoksa devam ediyor mu?

İnşallah geçer gider canım çok teşekkür ederim 🙏
geçmiş olsun canım 🤲
sen kendini hiç üzme emin ol stres ve üzüntü bebeğinde bişey yoksa bile onuda strese sokacak başka sayfalarda da denk geldim bu duruma genelde doğuma kadar kayboluyor sen aklına kötüsünü getirme iyi diyelim iyi olsun 🤲🤲

geçmiş olsun canım 🤲
sen kendini hiç üzme emin ol stres ve üzüntü bebeğinde bişey yoksa bile onuda strese sokacak başka sayfalarda da denk geldim bu duruma genelde doğuma kadar kayboluyor sen aklına kötüsünü getirme iyi diyelim iyi olsun 🤲🤲
İnşallah canım daha iyiyim iyiyi düşünmeye çalışıyorum hiçbir sıkıntı olmaz inşallah olursa da tedavisi olan bir şeymiş sanırım elimizden gelen her şeyi yaparız 🙏🙏 Çok teşekkür ederim

İnşallah canım daha iyiyim iyiyi düşünmeye çalışıyorum hiçbir sıkıntı olmaz inşallah olursa da tedavisi olan bir şeymiş sanırım elimizden gelen her şeyi yaparız 🙏🙏 Çok teşekkür ederim
Aynen sakın canını sıkma benim ilk doktorum bu süreçte sıralama belli olmuyor belki bir çocuk bir organını daha çok geliştirirken diğeri iki hafta sonra onu yapip vücut başka bir yerine ağırlık veriyor demişti sonuçta senin çocuğunun sıralamasını bilemeyiz detaylıda belkide zaten hepimizin tamamlanmadığı için o haftalarda boşluk vardır ve normal karşılanıyordu bence senin de öyle bebrgin başka bir yeriyle ilgileniyor ve sıralamayı başka türlü yapmış olabilir bilemezsin ♥️♥️

İyi akşamlar kızlar bizim beşiğimiz de geldi kuruldu bugün 💕💕
Şükür bugünleride gördük 🙏 hamilemiyim kalbi atacak mı kaç gram aldı derken bugünlere geldik eve gelipte odamda beşiği görünce çok duygulandım 🥰 inşallah sağ salim içinin dolduğu günleride görürüz 🙏
Sırada eşyalarını yıkayıp düzenlemek var 💪🏻💪🏻 Tek başıma nasıl olacak hiç bilmiyorum

İyi akşamlar kızlar bizim beşiğimiz de geldi kuruldu bugün 💕💕
Şükür bugünleride gördük 🙏 hamilemiyim kalbi atacak mı kaç gram aldı derken bugünlere geldik eve gelipte odamda beşiği görünce çok duygulandım 🥰 inşallah sağ salim içinin dolduğu günleride görürüz 🙏
Sırada eşyalarını yıkayıp düzenlemek var 💪🏻💪🏻 Tek başıma nasıl olacak hiç bilmiyorum
Amin tatlım 🙏 Çok güzel heyecanlı duygular 😍 Kendini yormadan yapmaya çalış tek başına zor bu işler ama inşallah kolaycacık yapıverirsin..

Kızlar hastane çıkışı 20li olan andywawa markalı ürünlerin bazılarında trendyol ve çiçeksepetinde indirim var. Çiçek sepetinde daha uygun bu arada 650 lira olan ürünü 522,5 liraya aldım. Tabi 30 TL kuponda tanımlamışlar bu fiyata denk geldi satıcı ilke bebe 😍 5 parça hastane çıkışları bile en ucuz 140 liralarda ona göre almak isteyen olursa kaçırmasın 🍀

Amin tatlım 🙏 Çok güzel heyecanlı duygular 😍 Kendini yormadan yapmaya çalış tek başına zor bu işler ama inşallah kolaycacık yapıverirsin..
Ramazan'da yıkarım biraz eksikler var onları tamamlarım sonrada hem ütülerim hemde hastane çantamıza ayarlarım inşallah bayram da tam 32 oluyorum iznede çıkmış olurum

X