2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar gece o kadar geç uyudum ki 🙈 sabah erkendendi randevum 1 saat gecikmeli girdim 😆 Eve gelince kahvaltı yapıp resmen uykusuzluktan bayılmışım 🙈 Detaylıdan sonraki ilk randevuydu. Her şey olması gerektiği gibi.. Oğluşum büyüyor 😊 Kan ve idrar tahlili istedi doktorum. 3 ayı kapsayan bir şeker değeri mi ne varmış yanlış anlamadıysam ona bakıp şeker yüklemesine karar veririz dedi. Ben uyurken sonuçlarımı görüp yazmış. Şeker yüklemesine gerek yok idrarda biraz enfeksiyon var diye. Onun içinde ilaç yazmış. Yarın ya da cuma 2. Doz tetanoz olucam. Benden haberler böyle ☺️
Maasallah canım,gözün aydın 🤩

İdrar sonucunda ne yazıyor tam olarak bende de çıktı ya malum merak ediyorum.bakabilir msn

Kızlar çocuk odası dekorasyonu için çok bütçe ayırmadan bisiler almak istiyordum zaten kiraciyim yakın zamanda çıkabilirim de güzel dursun yeter dedim aldıklarım çok uygun ve raflar cm olarak da güzel yani miniciklerden değil düşünen varsa bakabilirsiniz

Ay bunlar bir harikaymış. ❤️❤️❤️

.

Maasallah canım,gözün aydın 🤩

İdrar sonucunda ne yazıyor tam olarak bende de çıktı ya malum merak ediyorum.bakabilir msn
Kuzum sonuçlar elimde yok benim doktor sadece whatsapptan yazmış değer vermeden sözlü olarak. E nabıza da işlenmemiş. Özel olunca bazen işleniyor bazen işlenmiyor. Ama bir önceki idrar tahlilimde mikroskobik az canlı die bir şey yazıyor ona göre mi enfeksiyon var deniliyor bilemedim.

Kızlar çocuk odası dekorasyonu için çok bütçe ayırmadan bisiler almak istiyordum zaten kiraciyim yakın zamanda çıkabilirim de güzel dursun yeter dedim aldıklarım çok uygun ve raflar cm olarak da güzel yani miniciklerden değil düşünen varsa bakabilirsiniz

Esraaa😍 hepsi ne kadar güzel ve ne kadar da uyguna almışsın hepsini🚀

ben de raf aldım ama henüz gelmedi

Kuzum sonuçlar elimde yok benim doktor sadece whatsapptan yazmış değer vermeden sözlü olarak. E nabıza da işlenmemiş. Özel olunca bazen işleniyor bazen işlenmiyor. Ama bir önceki idrar tahlilimde mikroskobik az canlı die bir şey yazıyor ona göre mi enfeksiyon var deniliyor bilemedim.
Evet canım benim sonuçlar da görünmüyor da doktor WhatsApp tan atıyor.Belki sana da atmıştır dedim.
Ben de tekrarladım tahlili çok şükür enfeksiyon geçmiş 🥰
Mikroskopi kısmında yazıyo evet az canlı dediği lökosit bakteri vs işte sayısına göre ilaç veriliyor

Son düzenleme:
Ya 1 ay dediğinde içimden aynen böyle dedim 😀 benim doktorum hep açıyor dörtlü küçükken daha az sürede idi. Işık rahatsız etmesin diye sanırım.
Benim doktor da açıyo açtığı gibi saklanıyor ya sürekli elini yüzünün önüne Aliyo ,ama abisinin kopyasi bir bebek geliyor galiba doktor aynısından bir tane daha yapmışsınz demişti 😂😂😂
Zaten hep dua ediyorum abisi gibi sağlıkla huzurla gelsin diye🥰🎠
Allah hiç bir anneyi evladiyla imtihan etmesin.Bize hep onlarin güzel günlerini gostersin🦩🌸🤗

Çok güzeller ,aslında dekorasyon için büyük bütçelere gerek yok zevkli seçimler ve uyum olsa yeter🥰

Benim de büyük bı e bebek kargom var kaç gündür bekliyorum gelmişler aramışlar kaç kez duymamış eşim ya yarın veya ertesi gün geleceğiz dediler . Günlerdir onlari bekliyorum.
Ben üzüldükce veya canım bir şeye sıkılınca hep bebeğin esyalrini cikarip seviyorum kızlar sizde de oluyor mu yoksa köyün delisi ben miyim 😂😂

Evet canım benim sonuçlar da görünmüyor da doktor WhatsApp tan atıyor.Belki sana da atmıştır dedim.
Ben de tekrarladım tahlili çok şükür enfeksiyon geçmiş 🥰
Mikroskopi kısmında yazıyo evet az canlı dediği lökosit bakteri vs işte sayısına göre ilaç veriliyor

Benim lökosit 6, eritrosit ve bakteri 3 çıktı.
Bol su iç, narenciye tüket diyecek muhtemelen.
İlaç vereceğini sanmıyorum.

.

Benim de büyük bı e bebek kargom var kaç gündür bekliyorum gelmişler aramışlar kaç kez duymamış eşim ya yarın veya ertesi gün geleceğiz dediler . Günlerdir onlari bekliyorum.
Ben üzüldükce veya canım bir şeye sıkılınca hep bebeğin esyalrini cikarip seviyorum kızlar sizde de oluyor mu yoksa köyün delisi ben miyim 😂😂

Ben de senin gibiyim kuzum. 🙈
Ortalıkta çok bırakmıyorum eşyalarını, şimdilik bavullarda duruyo ama arada çıkarıyorum. Biraz ortalıkta duruyo, sonra yine koyuyorum yerlerine. 😉

.

Ay kızlar bu kız sabah cok hareketliydi şimdi tık yok 2. Doz tetanozumu da oldum. Ondan mı aceba yaa

Olabilir canım, hareketleri azalabilir demişlerdi.

Ben tuvalete çıkamadığım zamanlar hareketleri yavaşlıyo mesela. Ciddi bir fark oluyo normal zamanla.

.

Benim lökosit 6, eritrosit ve bakteri 3 çıktı.
Bol su iç, narenciye tüket diyecek muhtemelen.
İlaç vereceğini sanmıyorum.

.
Bence de vermez ben de bol yazıyordu ne kadar çoksa artık sonra sayı yazdı bitmiş şükür ,su en iyi çözüm zaten.
Ben bir yerde enfeksiyon varsa limon tüketmeyin asidi iyi gelmez yazdığını okudum ama portakal mandalina için aynı şey geçerli mi acaba bilmiyorum.

Bence de vermez ben de bol yazıyordu ne kadar çoksa artık sonra sayı yazdı bitmiş şükür ,su en iyi çözüm zaten.
Ben bir yerde enfeksiyon varsa limon tüketmeyin asidi iyi gelmez yazdığını okudum ama portakal mandalina için aynı şey geçerli mi acaba bilmiyorum.

Doktor özellikle portakal, mandalina dedi canım.
Bir kere daha böyle olmuştu, portakal ve mandalina ile sıfırlandı.

.

Ay kızlar bu kız sabah cok hareketliydi şimdi tık yok 2. Doz tetanozumu da oldum. Ondan mı aceba yaa
Ben de çok yoruldugum veya üzüldüğüm zaman azaldığını farkediyorm.
Bu aşının böyle bir etkisi yokmuş aslinda ama halk arasında öyle bir söylenti var

Doktor özellikle portakal, mandalina dedi canım.
Bir kere daha böyle olmuştu, portakal ve mandalina ile sıfırlandı.

.
Mantıklı üst solunum yolu enfeksiyonları da portakal mandalina ile sifalanir,demekki enfeksiyona iyi geliyor 🤗

Ben de cok severim portakal bol bol yiyelim🥰

X