2022 ikizler burcu anneleri

Benim iki hafta olacak aynı durumdayim hiç bişi yiyemiyorum içemiyorum bı soğuk su iyi geliyordu onuda içe içe hastalandım boğaz ağrım var sıcak bişi içemiyorum öksürükten bogulcam ama benim ilk aylarda berbattı her ayım bı farklı hayırlısıyla şu kışı atlataydik sanada geçmiş olsun
eve gider gitmez gaviscon içiyorum başka hiç bişey işe yaramıyor 😒😒

Sadece bakteri mi çıkmıştı,ben de bol epitel ve bakteri yazıyor diğer şeyler hep negatif.
Doktor idrara çıkarken bı problemin var mı dedi ,yok deyince ilac yazmadı.
Bol su iç dedi sadece

Şeker sınırda çıktı diyete devam,tahmin etmiştim aslında dikkat de ediyorum ama diyeti bozmamam gerektiğini hatırlattı bana yine de, yaptırmış olduk ,bu da böylece geçti.

şu an denk geldim yaptırmışsın çok iyi yaptın🧡

idrardaki bakteri çok yüksek olsa ilaç verirdi demek ki o kadar çok değil, sen bol su iç idrara çık✌️

şekerin de yüksek değil sınırda çıkması iyi🙏 ohh süper artık kafan rahat eder🙏

kızlar hamileliğimin ilk zamanlarını özlüyorum🙈
son bir haftadır mide yanması mahvetti beni hiç bulantım bile olmamıştı
bugünde sabah muz yerken midem kalktı biraz öncede yine midem yandı activia vardı yanımda onu yiyeyim dedim orman meyveli içinde böğürtlen çekirdeği gibi bişey var o kaldırdı midemi 🤣🤣 ayy iyiyim iyiyim dedikçe midem coştu 🤣

doktora sorup bi mide ilacı aldana Miya✌️

ben pantpas'a başladığımdan beri huzur içindeyim😂

editliyorum: gaviscon alıyorum demişsin 🥺 pantpas da mı etki etmedi

şu an denk geldim yaptırmışsın çok iyi yaptın🧡

idrardaki bakteri çok yüksek olsa ilaç verirdi demek ki o kadar çok değil, sen bol su iç idrara çık✌️

şekerin de yüksek değil sınırda çıkması iyi🙏 ohh süper artık kafan rahat eder🙏
Evet doktor şeker sorunumuz yok rahat olun yazmis mesajla ,ama tam sinirda çıkmış diyete rağmen , dolayısıyla dikkat etmeye devam edeceğim ben 😅esim de diyo doktor bile seni rahatlatamiyo benden birşey bekleme😅

Kızlar bakın bizim miniklerden mesaj var 😉😀😍🤣

Eklentiler

• IMG_20220225_200710.jpg
    IMG_20220225_200710.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 55
Pantpas yarın sorayım canım bugün akşama kadar çektim işyerinde cidden yaşam kalitesi düşüyor insanın 😞

yaa bilmez miyim gece yanmadan uyuyamayıp yatakta saatlerce oturduğum oldu, geçen gittiğimde doktora yanma var deyince pantpas alabilirsin demişti, o gün bugündür çok rahatım🙏 inşallah sana da alabilirsin der 🙏🙏 rennie içenler de rahat ediyo bu arada✌️

Pantpas yarın sorayım canım bugün akşama kadar çektim işyerinde cidden yaşam kalitesi düşüyor insanın 😞
Gerçektem berbat bir durum, hayatımda ilk defa yaşadım. Benim bir kaç gün oldu geçti şimdi. Olucak gibi olursa süt içiyorum geçiyor 😉 Doktora söyledim gaviscon yazdı, aldım ama içmedim.. Sen de süt dene istersen.

Yok cnm hiç gitmedim.
Hareketlerini hissediyorum.
Evden çıkmak bile istemiyorum.
Gittim gördüm eşimi. İçim cız etti.
Haftaya da gördükten sonra detaylı ya giderim yeter daha doğuma kadar.

kaç gün kaldı gelmesine kuzucum hatırladığım kadarıyla 1 hafta bitmiş bile olabilir çok az kaldı🙏🙏

kaç gün kaldı gelmesine kuzucum hatırladığım kadarıyla 1 hafta bitmiş bile olabilir çok az kaldı🙏🙏
Maalesef. Daha evrak gelmemiş onu bekliyoruz.
Razıyım biraz daha beklemeye.
Bebeğin dışardan belli olan ilk hareketlerini beraber göreceğiz demiştik.
Allah'ım nasip eder inşallah 🙏

Maalesef. Daha evrak gelmemiş onu bekliyoruz.
Razıyım biraz daha beklemeye.
Bebeğin dışardan belli olan ilk hareketlerini beraber göreceğiz demiştik.
Allah'ım nasip eder inşallah 🙏

edecek tabii ki🙏🙏 geçip gidecek içini ferah tut
bu da bir sınavdı geçti gitti diyeceğiz🙏🧡

2021 haziran doğumlu ikizler burcu bir oğluşum var sizlere selam olsun, kolaylıklar dilerim, bugünlerin keyfini çıkarın sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi 😊

hoş geldin🖖😍

sana da selam olsun🎈

son düzlüğe, son 3 'e giriyoruz🤩 sağlıkla gelsin kuzularımız🙏 sizinkini de Allah bağışlasın, sağlıkla büyüsün🙏

Gerçektem berbat bir durum, hayatımda ilk defa yaşadım. Benim bir kaç gün oldu geçti şimdi. Olucak gibi olursa süt içiyorum geçiyor 😉 Doktora söyledim gaviscon yazdı, aldım ama içmedim.. Sen de süt dene istersen.
Günaydın canım ben süt içemiyorum maalesef 😞 bugün doktoruma sorucam gaviscon iyi geliyor ama uzun süreli kullanımda kabızlığa neden olabiliyor 😵‍💫 rollercoaster pantpas diye bi ilaç önerdi onuda sorucam 👌

X