2022 ikizler burcu anneleri

Kizlar günaydın,şeker yüklemem var bugün
Ama çok kararsızım ,yapmak istemiyorum ama bebeğe karşı da sorumluluk hissediyorum tedbir almak gerekirse diye ,karar verip hastaneye gitmem gerekiyor.

Aranızda yaptırmayan veya doktoru gerekli görmeyen var mı?
Benim doktorum yapalım dedi ama ısrar etmedi ,belki yapmayacağım desem ısrar ederdi bilmiyorum.
günaydın canım sonradan da yapılabiliyor sanırım birkaç gün daha düşün istersen bende yaptırmadım henüz doktorumla konuşmadım neden yaptırmak istemiyorsun

Ama çok kararsızım ,yapmak istemiyorum ama bebeğe karşı da sorumluluk hissediyorum tedbir almak gerekirse diye ,karar verip hastaneye gitmem gerekiyor.

Benim doktorum yapalım dedi ama ısrar etmedi ,belki yapmayacağım desem ısrar ederdi bilmiyorum.
Canım günaydın. Ben hem özeldeki hem üniversitedeki doktora sordum yapalım dediler. En son perinatolog da yaptırmamı söyledi. Neden istemiyorsun, Allah korusun insülin sorunun varsa aslında çok tehlikeli son aylarda

Canım günaydın. Ben hem özeldeki hem üniversitedeki doktora sordum yapalım dediler. En son perinatolog da yaptırmamı söyledi. Neden istemiyorsun, Allah korusun insülin sorunun varsa aslında çok tehlikeli son aylarda
Benim ilk hamilelikte yüksek çıktı biraz doğuma kadar dikkat ettim ,şimdi test yapmadan direk dikkat ediyorum .
Zaten uyulması gereken kurallara uyuyorum diye boş yere şeker yüklemek istemiyorum çünkü ben şekere zaten dikkat ediyorum.
Bir yandan da diyorum yaparım çıkmazsa rahat ederim bari.
Böyle kasmaya gerek yok diye de düşünmüyor degilim

Benim ilk hamilelikte yüksek çıktı biraz doğuma kadar dikkat ettim ,şimdi test yapmadan direk dikkat ediyorum .
Zaten uyulması gereken kurallara uyuyorum diye boş yere şeker yüklemek istemiyorum çünkü ben şekere zaten dikkat ediyorum.
Yükledikleri şeker oranı 4 dilim baklavadaki glukoza eş değermiş, ben bunu duyunca rahatladım mesela. Yani vücuttan atamayacağımız bişey değil. Zaten dikkat de ediyormuşsun güzel sonuç alıp ohh çekmek de var ama yine de sen bilirsin tabi canım zorunlu da değiliz. Ben hiç dikkat etmiyorum yediklerime, yaptırmam iyi olacak o yüzden🤷🏼‍♀️

kuzum bence ihmal etme ilk gebelikte de yüksek çıktıysa

Gugubi Gugubi
K kdv
Haklısınız aslında riske atmyayim dedim,ilki normal çıksa belki gelmezdm ama ,
geldim hasteneye açlık kanı verdim şekerli suyu da içtim 😅tahmin ettiğim kadar midem bulanmadi şükür.Son zamanlarda tatlı yemky
1 saat sonra bir daha kan verip gidip güzel bı kahvaltı yapmak istiyorum
İdrar da verdim inşallah hepsi iyi cikar.

Neden yaptırmak istemiyorsun kuzum, içtiğimiz bir kolanın içindeki şeker kadar bir şeker oluyor. Yaptırmayanlar da var ama Allah korusun şekerle ilgili bir sıkıntın var ise bu taramada çıkıyor ve ona göre önlem alıyorsun. O nedenle korkmadan yaptırabilirsin bence....

Neden yaptırmak istemiyorsun kuzum, içtiğimiz bir kolanın içindeki şeker kadar bir şeker oluyor. Yaptırmayanlar da var ama Allah korusun şekerle ilgili bir sıkıntın var ise bu taramada çıkıyor ve ona göre önlem alıyorsun. O nedenle korkmadan yaptırabilirsin bence....
Ben Sekerli şeylerin çoğunu hayatımdan çıkardım aslında 4 dilim baklava veya kola tarzı şekerli bir içecek tükettiğim şeyler değil,en fazla sütlü hafif bir tatlı yiyorum.

Ama doktorum da bazen hiç şeker tuketmezsen de çıkabiliyor öneriyoruz deyince yaptm .
Bakalım sonuçlar yarım saate çıkar muhtemelen bekliyorum 🥰

Bu içeceği çtikten sonra oturup beklemek mi gerekiyor kızlar biraz isim var bu bı saatte halletsrm olur mu,ilk hamilelikten çok zaman geçti hatrlayamiyorm
Geçmiş olsun kuzum, nasıl çıktı şeker sonucun? Ben yaptırmadım henüz o yüzden bilmiyorum ama O arada oturup beklemen mi gerekiyormuş? Uzun da bir süre. Bir de idrarda bakteri idraryolu enfeksiyonu oluyor. Benim de en son öylesine yaptırdığım bir tahlilde biraz yüksek çıkmıştı tek kullanımlık suda eriyen şase verdi

Geçmiş olsun kuzum, nasıl çıktı şeker sonucun? Ben yaptırmadım henüz o yüzden bilmiyorum ama O arada oturup beklemen mi gerekiyormuş? Uzun da bir süre. Bir de idrarda bakteri idraryolu enfeksiyonu oluyor. Benim de en son öylesine yaptırdığım bir tahlilde biraz yüksek çıkmıştı tek kullanımlık suda eriyen şase verdi
Sadece bakteri mi çıkmıştı,ben de bol epitel ve bakteri yazıyor diğer şeyler hep negatif.
Doktor idrara çıkarken bı problemin var mı dedi ,yok deyince ilac yazmadı.
Bol su iç dedi sadece

Şeker sınırda çıktı diyete devam,tahmin etmiştim aslında dikkat de ediyorum ama diyeti bozmamam gerektiğini hatırlattı bana yine de, yaptırmış olduk ,bu da böylece geçti.

Oturup beklemedm ben ,birisi öyle bir şey mi söyledi daha önce kalmış aklımda ,ama işlerimi hallettim biraz zaman geçsin diye

Merhabalar sevgili 2022 ikizler burcu anneleri.

Bu başlık altında anneliğe ve bebeklerimize dair her şeyi konuşacağız.
Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. 😊

Kısaca kendi hamilelik sürecimden bahsetmek istiyorum.

30 yaşımda evlendim, ilk 2 yıl çocuk düşünmedik. Tam düşünmeye başlamıştık ki, adetlerimde bir düzensizlik oldu ve hormon tahlilleri sonucu prolaktin yüksekliği tespit edildi. Buna sebep olan ise beynin hipofiz bezinde bulunan, adenom adı verilen, iyi huylu tümörlermiş. 4 yıl ilaç tedavisi gördüm ve bu süre boyunca hamilelik yasaktı.

Tedavim bittikten sonra hemen hamile kaldım fakat 9.haftada bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. 😔

Aradan 3,5 ay geçince tekrar hamile olduğumu öğrendim. ❤

Şimdi Allah’ın izniyle, bu süreçteki heyecanımı sizlerle beraber yaşamak istiyorum. 🥰

Burada hep birlikte heyecanınızı paylaşmaya ne dersiniz? 🤗
Hadi hayırlısı olsun ben de mucizemi bekliyorum 🥰🥰

Sadece bakteri mi çıkmıştı,ben de bol epitel ve bakteri yazıyor diğer şeyler hep negatif.
Doktor idrara çıkarken bı problemin var mı dedi ,yok deyince ilac yazmadı.
Bol su iç dedi sadece

Şeker sınırda çıktı diyete devam,tahmin etmiştim aslında dikkat de ediyorum ama diyeti bozmamam gerektiğini hatırlattı bana yine de, yaptırmış olduk ,bu da böylece geçti.
Bakteri 50 çıkmıştı benim. Epitel yoktu diye hatırlıyorum. Çok yüksek değil ama önlem olsun diye monurol vermişti, bol su iç demişti. Geçmiş olsun, dikkat etmeye devam😊

kızlar hamileliğimin ilk zamanlarını özlüyorum🙈
son bir haftadır mide yanması mahvetti beni hiç bulantım bile olmamıştı
bugünde sabah muz yerken midem kalktı biraz öncede yine midem yandı activia vardı yanımda onu yiyeyim dedim orman meyveli içinde böğürtlen çekirdeği gibi bişey var o kaldırdı midemi 🤣🤣 ayy iyiyim iyiyim dedikçe midem coştu 🤣

kızlar hamileliğimin ilk zamanlarını özlüyorum🙈
son bir haftadır mide yanması mahvetti beni hiç bulantım bile olmamıştı
bugünde sabah muz yerken midem kalktı biraz öncede yine midem yandı activia vardı yanımda onu yiyeyim dedim orman meyveli içinde böğürtlen çekirdeği gibi bişey var o kaldırdı midemi 🤣🤣 ayy iyiyim iyiyim dedikçe midem coştu 🤣
Benim iki hafta olacak aynı durumdayim hiç bişi yiyemiyorum içemiyorum bı soğuk su iyi geliyordu onuda içe içe hastalandım boğaz ağrım var sıcak bişi içemiyorum öksürükten bogulcam ama benim ilk aylarda berbattı her ayım bı farklı hayırlısıyla şu kışı atlataydik sanada geçmiş olsun

giremedim bugün hiç, geriden geliyorum yüklettirdim ben glikoz veriyolar gazoz gibi ✌️yaptırdın mı yazmışsındır kesin✌️ e hadi bana sürpriz olsun😂

X