- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #2.561
Ahahaha ben de çektirdim bi kere de kendi ekrana bakarken duvarı çekmiş, ayaklarını falan çekmişben eşime çeksene video diyorum. olmaz anı kaçıramam diyor. sinir ediyor beni :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha ben de çektirdim bi kere de kendi ekrana bakarken duvarı çekmiş, ayaklarını falan çekmişben eşime çeksene video diyorum. olmaz anı kaçıramam diyor. sinir ediyor beni :)
ya hahahhahahhahah bu eşler neden böyle :)Ahahaha ben de çektirdim bi kere de kendi ekrana bakarken duvarı çekmiş, ayaklarını falan çekmiş
ayy biz saf saf izliyoruz ikimizde ekrana kitlenipben eşime çeksene video diyorum. olmaz anı kaçıramam diyor. sinir ediyor beni :)
teşekkür ederim canım benimGözün aydın canım seninde hayırlısıyla bitti gitti şükür allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bugün e bebekte indirim olan ürünlerden aldm baya harcamali bir gün oldu yineaa bak tecrübe işte ben de depend aldım, satılıyosa hasta bezi bakalım bir de ne olur ne olmaz
Aaaa bunu trendyolda ben de takip ediyordum, fiyatı gerçekten çok çok iyi aldım ben deGünün indirimi kızlar diğer sitelerde yaklaşık iki katına satılıyor düşünen olursa paylaşayım dedim yorumları da iyiydi aldım bakalım
Ben hem depend hem de babymom lohusa pedi aldım. Sezaryen olacağı için gecelik giyerim, depend kullanırım diye düşünüyorum hastanede, rahat olmazsa pede geçerim. Başka neler aldın canım?Bugün e bebekte indirim olan ürünlerden aldm baya harcamali bir gün oldu yine
Baby mom'un l beden lohusa pedinden aldm iki paket hastane verir muhtemelen ama vermezse bunu kullanırım diye düşündüm.
Kesinlikle depend almam bir daha ben pijama takımı giyeceğim kısmet olursa her seferinde pijamayi çıkarmak zor olur bence kızlar ,ama gecelik giyilecekse kolay olabilir
Bugün deterjanlar ve bakım malzemeleri indirimdeydiBen hem depend hem de babymom lohusa pedi aldım. Sezaryen olacağı için gecelik giyerim, depend kullanırım diye düşünüyorum hastanede, rahat olmazsa pede geçerim. Başka neler aldın canım?
Bugün e bebekte indirim olan ürünlerden aldm baya harcamali bir gün oldu yine
Baby mom'un l beden lohusa pedinden aldm iki paket hastane verir muhtemelen ama vermezse bunu kullanırım diye düşündüm.
Kesinlikle depend almam bir daha ben pijama takımı giyeceğim kısmet olursa her seferinde pijamayi çıkarmak zor olur bence kızlar ,ama gecelik giyilecekse kolay olabilir
Yaa ne güzel minnoş minnoş olacak,benim de oğlumun odası bu renkler de biliyo msnben de baby me şampuan, göğüs pedi, pudra oda kokusu falan aldım bi de bübchen pişik kremi aldım
bugün duvar stickerı da geldi öylesine duvara tuttum ama daha yapıştırmadık, mobilyalar gelince yapıştırıcam ama çook minnoşş fotosunu ekliyorum
Aaay lama zevkli annenin şanslı bebesiii bu arada yeşil tonu çok güzel ya duvar boyası kokusu olmadı değil mi havalar ısınınca ben de odanın boyasını değiştirmeyi düşünüyorumben de baby me şampuan, göğüs pedi, pudra oda kokusu falan aldım bi de bübchen pişik kremi aldım
bugün duvar stickerı da geldi öylesine duvara tuttum ama daha yapıştırmadık, mobilyalar gelince yapıştırıcam ama çook minnoşş fotosunu ekliyorum
Aaay lama zevkli annenin şanslı bebesiii bu arada yeşil tonu çok güzel ya duvar boyası kokusu olmadı değil mi havalar ısınınca ben de odanın boyasını değiştirmeyi düşünüyorum
Yaa ne güzel minnoş minnoş olacak,benim de oğlumun odası bu renkler de biliyo msn
Çok seviyorum bu renkleri,bizim de duvarda tavşan stickerlari var ,çok yakışacak sizinki de
Ya tatlışlıklarıııııı ay ben de odasını düzenlemek istiyorum artık, şu an evde adım atacak yer yok, her yer koli hurç Çok güzel çok zevkle döşenmiş bi odası olacak bebişininben de baby me şampuan, göğüs pedi, pudra oda kokusu falan aldım bi de bübchen pişik kremi aldım
Ben de senin söylediklerinden eksiklerime baktım onları aldım az önce, sağol canım gerçekten kafam karışıyor böyle biri yönlendirince rahat rahat alabiliyorumBugün deterjanlar ve bakım malzemeleri indirimdeydi
Bebek çamaşır deterjanı , yumuşatıcı ve leke çıkarıcı stokladm baya
Pişik önleyici,bebek yağı,şampuan,Bebek losyonu ,lohusa pedi,alt açma örtüleri aldm .
Adet olarak fazla fazla aldm ben indirim varken
Ya tatlışlıklarıııııı ay ben de odasını düzenlemek istiyorum artık, şu an evde adım atacak yer yok, her yer koli hurç Çok güzel çok zevkle döşenmiş bi odası olacak bebişinin