2022 ikizler burcu anneleri

herkese günaydın🎈🎈
👩‍💻
miya06 miya06 nın 10:30'da detaylısı vardı, çoook güzel geçsin🚀🚀 güzel haberlerle minnoş fotolarla gel🧡

K kdv nin de şeker yüklemesi vardı🥂

hadi inşallah tertemiz çıksın sonuçların🧡🧡🧡🧡
Günaydın 💕💕💕
Biz geldik kontrolden bekleriz diye düşünüyorduk ama erken aldılar şanslıyız bugün ✌
Minik kızımız 26 cm 495 gr olmuş teyzeleri :emir_bebek:

hastalıktan etkilenmemiş kuzuşum gayet haftasıyla uyumlu dedi şükür
detaylı içinde toplam 8 dk sürdü doktor sessiz sessiz 5 dk falan baktı sonra ekranı çevirip bana ellerini ayaklarını kafasını kalbini gösterdi iç organlarını saydı omurgası iyi dedi yarık dudak yok dedi gözlerinin lensleri oluşmuş dedi 🥰🥰kısa sürdü ama çokta baştan savmadı bakalım cumartesi raporu kendi doktorumuza göstericez ona göre ilerliycez
K kdv güzel sonuçların çıkar inşallah canım 🙏

herkese günaydın🎈🎈
👩‍💻
miya06 miya06 nın 10:30'da detaylısı vardı, çoook güzel geçsin🚀🚀 güzel haberlerle minnoş fotolarla gel🧡

K kdv nin de şeker yüklemesi vardı🥂

hadi inşallah tertemiz çıksın sonuçların🧡🧡🧡🧡
ahh amin inşallah yaptırdık bakalım yüklemeyi test 1,5 saate çıkar dedi sonuçlar
Günaydın 💕💕💕
Biz geldik kontrolden bekleriz diye düşünüyorduk ama erken aldılar şanslıyız bugün ✌
Minik kızımız 26 cm 495 gr olmuş teyzeleri :emir_bebek:

hastalıktan etkilenmemiş kuzuşum gayet haftasıyla uyumlu dedi şükür
detaylı içinde toplam 8 dk sürdü doktor sessiz sessiz 5 dk falan baktı sonra ekranı çevirip bana ellerini ayaklarını kafasını kalbini gösterdi iç organlarını saydı omurgası iyi dedi yarık dudak yok dedi gözlerinin lensleri oluşmuş dedi 🥰🥰kısa sürdü ama çokta baştan savmadı bakalım cumartesi raporu kendi doktorumuza göstericez ona göre ilerliycez
K kdv güzel sonuçların çıkar inşallah canım 🙏
oy oy minik büyümeye devam ediyor :)
sıkıntı görmediyse ne kadar güzel kuzu. devlet hastanesine mi gitmiştin

😍🌸🌸 ay mide bulantısı yapıyor ilk 1 saate son 4 dk sonra 1 saat daha bekleyip kan vericem Allah yardımcımız olsun ponciklerimiz için değer 🌸
kuzu benden kanı ilk aç aldılar.
sonra glikoz içirdiler. 5 dk içinde bitir bunu dediler.
1 saat sonra kan ver tekrar dediler.
bir daha da kan almadılar benden. 50likti benim.
senin 1 saat sonra neden tekrar kan aldılar ki
kızlarım ne olur akıl verin çıkmazdayım. ben nisan ayında 32. hafta bitiyor. rapora kadar çalışacaktım işverenim sen çıkınca eleman gelir diye konuşmuştu. sonra alacakları elemanı birkaç yerden istemişler bunlar da şimdi almazsak bulamayız sonra diye aldılar. yani ay başından beri iki kişi çalışıyoruz. işler zaten herkesin bildiği gibi. buraya kadar sorun yok ocak ayının maaşını da asgariden aldım. bugün işverenim bu ay sonu çıkmamın iyi olduğunu söyledi. bende nisana kadar burada olacağımı biliyordunuz elemanı kendiniz aldınız benim sigortaya ihtiyacım var nisana kadar dedim. o da sigortanı yatırmaya devam edeceğiz söz verdik zaten yarı yolda bırakamayız ama görüyorsun iki maaş gerçekten zor olacak. raporuna kadar sigortanı yatıralım ama maaşlarda zorlanıyoruz biliyorsun dedi. çok iyi insanlar gerçekten bir kere bile sorun yaşamadım 1 bucuk yıl boyunca. açıkcası işime de geldi bu durum çalışmadan kim sigorta yapar. ben kabul etme taraftarıyım ancak esim buna karşı çıkıp dava açalım diyecektir. bende işverenlerime yapmak istemiyorum bunu. sigoırta yatırmasalardı o zaman düşünürdüm ama sigortayı yatıracakalarını söylediler esim bu konuda ısrarcı olacaktır strese girmek istemiyorum ne yapacagım bilmiyorum ne olur yardım edin. esime aksam söylemeyi düsünüyorum
kuzu son durum ne

ahh amin inşallah yaptırdık bakalım yüklemeyi test 1,5 saate çıkar dedi sonuçlar

oy oy minik büyümeye devam ediyor :)
sıkıntı görmediyse ne kadar güzel kuzu. devlet hastanesine mi gitmiştin
korona geçirmiştim geçen hafta ona rağmen büyümüş 🙏 evet şehir hastanesi canım doktor raporu beğenmezse pazarteside özelde randevum var

Ya senin doğum takviminde 99 mu yazıyor 🤩🤩🤩
İlk görmek istediğim kalan gün 140 ti
Şimdi 99 u görmek istiyorum son 12 gün inşallah 🤩
Sonra da 29'u görmek istiyorum 🥰
Seninkini görünce heyecan yaptım şimdi🤩

Çok çok teşekkür ederim,özenle yazmışın ne güzel🤗
Benim aklımdaki tek isim nida 🤗ama ona da hadi tamam diyemedm
Eşim çok zor beğeniyor, listelere bakıyoruz hiç bir isim de hadi bu olsun diyemiyoruz😆
Rina da güzel gibi anlamına bakayım bı🎠
bizim kızımız olsaydı Umay koyacaktık ismini
korona geçirmiştim geçen hafta ona rağmen büyümüş 🙏 evet şehir hastanesi canım doktor raporu beğenmezse pazarteside özelde randevum var
oh şükür kuzucum. içimiz de onlara hiç bir şey olmaz Allahın izniyle. çok korunaklı bir yerdeler

Slm kızlar 24. Hafta idari izne yrn ayrılıyorum sonunda💃💃💃
Size bir sorum olacak ben özel muayenehaneye gidiyorum. Ondan alıcam yazıyı. İllaki sgk ile anlaşması olan devlet veya özel hastaneden mi almamız gerekiyor yazıyı siz nasıl yaptınız yada yapacaksınız?
Balkiz94 Balkiz94
SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah baldan_madam baldan_madam Gugubi Gugubi

Yanlış sayfaya etiketlemişim bir de kusura bakmayın buradakine cvp yazın 🙈

sizleri hatırlıyorum kamuda çalışan başka arkadaşlarım varsa onlar da cvp verirse sevinirim

Slm kızlar 24. Hafta idari izne yrn ayrılıyorum sonunda💃💃💃
Size bir sorum olacak ben özel muayenehaneye gidiyorum. Ondan alıcam yazıyı. İllaki sgk ile anlaşması olan devlet veya özel hastaneden mi almamız gerekiyor yazıyı siz nasıl yaptınız yada yapacaksınız?
Balkiz94 Balkiz94
SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah baldan_madam baldan_madam Gugubi Gugubi

Yanlış sayfaya etiketlemişim bir de kusura bakmayın buradakine cvp yazın 🙈

sizleri hatırlıyorum kamuda çalışan başka arkadaşlarım varsa onlar da cvp verirse sevinirim
Ben özel hastaneden aldm SGK anlaşmalı, özel kliniklerde olur diye düşünüyorum ama net bı bi bilgim yok

X