- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
Doktor bence biraz daha bilimsel yaklaşıyor ondan. Benimkisi de ısrarla 20 den önce asla diyor
Evet yaa, bildiğin kendimden şüphe eder oldum.
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor bence biraz daha bilimsel yaklaşıyor ondan. Benimkisi de ısrarla 20 den önce asla diyor
Evet kesinlikle. Artık o rahatlamaya ihtiyacımız var. Hakettik diyorum ben
Çok yalnız yürümemeye dikkat et aman Allah korusun
Ama biz yine hareketleri olabilir deyip kendimizi memnun edelimEvet yaa, bildiğin kendimden şüphe eder oldum.
.
Evet, bende öyle yapıyorum. Zaten havalar soğuk dışarı çıkmamakta fayda varYok yok, acil bir şey olduğunda en fazla 5-10 dk mesafeye gidip geliyorum.
.
Usutmekten olmuş olabilir canım takip et doktor bana dinlenince geçiyorsa korkma dedi bugün
Dün tüm akşam boyu bende de bıçak batması gibi değilde sızı şeklimde vardı geceye doğru geçti.. devam ederse sor canım bende pek ne anlama geliyor bilemiyorum
kızlar şehir hastanesine gittim. gitmez olaydım çok moralim bozuk döndüm. gerçekten allah kimseyi devlet hastanelerinin ellerine düşürmesin.çok iyi olur canım, düşünüp durmaktansa temkinli olmak iyidir. İnşallah tertemiz çıkar sonuçlar da.
Kıyamam sana.. Sıkma canını lütfen bebeğin, açılman yok çok şükür . Biraz naif davranmadıkları doğru devlettekilerinkızlar şehir hastanesine gittim. gitmez olaydım çok moralim bozuk döndüm. gerçekten allah kimseyi devlet hastanelerinin ellerine düşürmesin.
zorla alttan muayene yaptılar istemeye istemeye yaptırmak zorun da kaldım. ebe yaptı parmaklarıyla
çok şükür açıklık yokmuş.
sonra bebeğe baktı doktor. 30 saniye falan sürdü bakması. soruma cevap bile vermedi.
ve bana bebeği göstermedi bile. sadece kalp atışını duyabildim o kadar.
çıkınca ağladım zaten sinirlerim bozulduğu için
21inde detaylıya gideceğim. o zaman doktora sorarım neden böyle oldu diye.
bebeğin iyi olması sevindirici şu an da.
bir şehir hastanesi trajedisi dahakızlar şehir hastanesine gittim. gitmez olaydım çok moralim bozuk döndüm. gerçekten allah kimseyi devlet hastanelerinin ellerine düşürmesin.
zorla alttan muayene yaptılar istemeye istemeye yaptırmak zorun da kaldım. ebe yaptı parmaklarıyla
sonra bebeğe baktı doktor. 30 saniye falan sürdü bakması. soruma cevap bile vermedi.
Odasını aldık şubatta gelir demişti mobilyacı ama bizim banyo komple kırılacak baştan yapılacak, vestiyer yeniden yapılacak, yerdeki parkeler sökülüp yenilenecek, duvarlar boyanacak derken baya iş var. Koku kısmında çok haklısın hepsi yeni mobilya boya kokusu Soğuklar biraz geçsin diyordum ama biz öne alalım bu işi en iyisiCanım odasını yaptıracaksanız, hazır almayacaksanız biraz daha acele etmenizde fayda var.
Mobilyanın kokusu hemen çıkmıyo çünkü.
.
Her şeyden önce çok şükür sen de bebeğin de iyi Bundan korkuyordum ben de, çok üzüyorlar çünkü. Parmakla kontrol nedir yani sanki doğum başladı çatı muayenesi yapıyor. Bana da doktorum alttan baktı açıklık için ama ultrasonla baktı. Sürekli oraya gitmek zorunda olan gebelerin Allah yardımcısı olsun.kızlar şehir hastanesine gittim. gitmez olaydım çok moralim bozuk döndüm. gerçekten allah kimseyi devlet hastanelerinin ellerine düşürmesin.
Odasını aldık şubatta gelir demişti mobilyacı ama bizim banyo komple kırılacak baştan yapılacak, vestiyer yeniden yapılacak, yerdeki parkeler sökülüp yenilenecek, duvarlar boyanacak derken baya iş var. Koku kısmında çok haklısın hepsi yeni mobilya boya kokusu Soğuklar biraz geçsin diyordum ama biz öne alalım bu işi en iyisi
Onları da çok düşündük, videolar izledik ama bizim dolapların duşun yeri değişecek, tüm su elektrik altyapı değişecek. Bu işten kaçmam mümkün değil korktuğum için erteliyordum ama aydınlanma yaşadım burda. Sanki çocuk bekleyecek tüm hazırlıklarıbanyo fayanslar değişecekse biz şey yaptık; su geçirmez folyo var ya ondan yaptırdık fayanslar değilmiş oldu böylece duşun oradakiler de değişti, üzerine su geliyor hiçbir şey olmuyor kuzum kırdı döktü gözünde büyürse aklında bulunsun
Onları da çok düşündük, videolar izledik ama bizim dolapların duşun yeri değişecek, tüm su elektrik altyapı değişecek. Bu işten kaçmam mümkün değil korktuğum için erteliyordum ama aydınlanma yaşadım burda. Sanki çocuk bekleyecek tüm hazırlıkları
Yengeç Geldi Ama bu sabırsızlıkla İkizler de olabilirim
Hayırlı olsun topiğin -C-A-N-A-N-
Yazmadan edemedim benimde yükselen burcum ikizler oğlum da ikizler olacak Allah yardımcım olsun
gerçekten öyle.Kıyamam sana.. Sıkma canını lütfen bebeğin, açılman yok çok şükür . Biraz naif davranmadıkları doğru devlettekilerin
inşallah kuzu.bir şehir hastanesi trajedisi daha
geçmiş olsun canım sen şuan bebeğine odaklan biliyorum sinir bozucu ama iyiymiş şükür annesi cuma günü doktorundan detaylı bilgi alırsın inşallah
aminn inşallah amin.Her şeyden önce çok şükür sen de bebeğin de iyi Bundan korkuyordum ben de, çok üzüyorlar çünkü. Parmakla kontrol nedir yani sanki doğum başladı çatı muayenesi yapıyor. Bana da doktorum alttan baktı açıklık için ama ultrasonla baktı. Sürekli oraya gitmek zorunda olan gebelerin Allah yardımcısı olsun.
Evi satalım diye diye 2 yıldır beklettik biz de. Annemlere de çok yakınız, bahçeli bebek için iyi olur diye kalmaya karar verdik şimdi bir süre daha. Bebişler nasipleriyle gelirler sözüne güvendim ve sığındım artıkbizim ev dönüşüme girecek diye masraf yapmayalım dedik bir de kırdı döktü gözümüzde çok büyümüştü
alt yapı, tesisat değilecekse bundan kaçmak mümkün değil dediğin gibi
şimdiden Allah kolaylık versin
Odasını aldık şubatta gelir demişti mobilyacı ama bizim banyo komple kırılacak baştan yapılacak, vestiyer yeniden yapılacak, yerdeki parkeler sökülüp yenilenecek, duvarlar boyanacak derken baya iş var. Koku kısmında çok haklısın hepsi yeni mobilya boya kokusu Soğuklar biraz geçsin diyordum ama biz öne alalım bu işi en iyisi