2022 ikizler burcu anneleri

Usutmekten olmuş olabilir canım takip et doktor bana dinlenince geçiyorsa korkma dedi bugün
Dün tüm akşam boyu bende de bıçak batması gibi değilde sızı şeklimde vardı geceye doğru geçti.. devam ederse sor canım bende pek ne anlama geliyor bilemiyorum 😕
çok iyi olur canım, düşünüp durmaktansa temkinli olmak iyidir. İnşallah tertemiz çıkar sonuçlar da.
kızlar şehir hastanesine gittim. gitmez olaydım çok moralim bozuk döndüm. gerçekten allah kimseyi devlet hastanelerinin ellerine düşürmesin.
zorla alttan muayene yaptılar istemeye istemeye yaptırmak zorun da kaldım. ebe yaptı parmaklarıyla :KK43:
çok şükür açıklık yokmuş.
sonra bebeğe baktı doktor. 30 saniye falan sürdü bakması. soruma cevap bile vermedi.
ve bana bebeği göstermedi bile. sadece kalp atışını duyabildim o kadar.
çıkınca ağladım zaten sinirlerim bozulduğu için
21inde detaylıya gideceğim. o zaman doktora sorarım neden böyle oldu diye.
bebeğin iyi olması sevindirici şu an da.

kızlar şehir hastanesine gittim. gitmez olaydım çok moralim bozuk döndüm. gerçekten allah kimseyi devlet hastanelerinin ellerine düşürmesin.
zorla alttan muayene yaptılar istemeye istemeye yaptırmak zorun da kaldım. ebe yaptı parmaklarıyla :KK43:
sonra bebeğe baktı doktor. 30 saniye falan sürdü bakması. soruma cevap bile vermedi.
Kıyamam sana.. Sıkma canını lütfen bebeğin, açılman yok çok şükür 🙏. Biraz naif davranmadıkları doğru devlettekilerin🥺

bir şehir hastanesi trajedisi daha 😪
geçmiş olsun canım sen şuan bebeğine odaklan biliyorum sinir bozucu ama iyiymiş şükür annesi cuma günü doktorundan detaylı bilgi alırsın inşallah

Canım odasını yaptıracaksanız, hazır almayacaksanız biraz daha acele etmenizde fayda var.

Mobilyanın kokusu hemen çıkmıyo çünkü. 🤗

.
Odasını aldık şubatta gelir demişti mobilyacı ama bizim banyo komple kırılacak baştan yapılacak, vestiyer yeniden yapılacak, yerdeki parkeler sökülüp yenilenecek, duvarlar boyanacak derken baya iş var. Koku kısmında çok haklısın hepsi yeni mobilya boya kokusu☹️ Soğuklar biraz geçsin diyordum ama biz öne alalım bu işi en iyisi

Her şeyden önce çok şükür sen de bebeğin de iyi🥰🥰 Bundan korkuyordum ben de, çok üzüyorlar çünkü. Parmakla kontrol nedir yani sanki doğum başladı çatı muayenesi yapıyor. Bana da doktorum alttan baktı açıklık için ama ultrasonla baktı. Sürekli oraya gitmek zorunda olan gebelerin Allah yardımcısı olsun.

Odasını aldık şubatta gelir demişti mobilyacı ama bizim banyo komple kırılacak baştan yapılacak, vestiyer yeniden yapılacak, yerdeki parkeler sökülüp yenilenecek, duvarlar boyanacak derken baya iş var. Koku kısmında çok haklısın hepsi yeni mobilya boya kokusu☹️ Soğuklar biraz geçsin diyordum ama biz öne alalım bu işi en iyisi

banyo fayanslar değişecekse biz şey yaptık; su geçirmez folyo var ya ondan yaptırdık fayanslar değilmiş oldu böylece duşun oradakiler de değişti, üzerine su geliyor hiçbir şey olmuyor kuzum🧡 kırdı döktü gözünde büyürse aklında bulunsun

banyo fayanslar değişecekse biz şey yaptık; su geçirmez folyo var ya ondan yaptırdık fayanslar değilmiş oldu böylece duşun oradakiler de değişti, üzerine su geliyor hiçbir şey olmuyor kuzum🧡 kırdı döktü gözünde büyürse aklında bulunsun
Onları da çok düşündük, videolar izledik ama bizim dolapların duşun yeri değişecek, tüm su elektrik altyapı değişecek. Bu işten kaçmam mümkün değil😅 korktuğum için erteliyordum ama aydınlanma yaşadım burda. Sanki çocuk bekleyecek tüm hazırlıkları 🤪

Onları da çok düşündük, videolar izledik ama bizim dolapların duşun yeri değişecek, tüm su elektrik altyapı değişecek. Bu işten kaçmam mümkün değil😅 korktuğum için erteliyordum ama aydınlanma yaşadım burda. Sanki çocuk bekleyecek tüm hazırlıkları 🤪

bizim ev dönüşüme girecek diye masraf yapmayalım dedik bir de kırdı döktü gözümüzde çok büyümüştü🙈

alt yapı, tesisat değilecekse bundan kaçmak mümkün değil dediğin gibi🙈

şimdiden Allah kolaylık versin🙏🧡

Kıyamam sana.. Sıkma canını lütfen bebeğin, açılman yok çok şükür 🙏. Biraz naif davranmadıkları doğru devlettekilerin🥺
gerçekten öyle.
allah düşürmesin ne diyeyim
bir şehir hastanesi trajedisi daha 😪
geçmiş olsun canım sen şuan bebeğine odaklan biliyorum sinir bozucu ama iyiymiş şükür annesi cuma günü doktorundan detaylı bilgi alırsın inşallah
inşallah kuzu.
tahlil sonuçlarım çıktı biraz yüksek sanırım bazı değerler. doktorum attım.
bakalım daha görmedi ne dicek
Her şeyden önce çok şükür sen de bebeğin de iyi🥰🥰 Bundan korkuyordum ben de, çok üzüyorlar çünkü. Parmakla kontrol nedir yani sanki doğum başladı çatı muayenesi yapıyor. Bana da doktorum alttan baktı açıklık için ama ultrasonla baktı. Sürekli oraya gitmek zorunda olan gebelerin Allah yardımcısı olsun.
aminn inşallah amin.
benim şu an da gittiğim kendi doktorum da devlet çıkışlı ama çok iyi birisi.
devlette çok güzel doktora denk geldiğim zamanlarda oldu.
ama bu kadın resmen moral bozmak içindi.
neyse ki geldi geçti

bizim ev dönüşüme girecek diye masraf yapmayalım dedik bir de kırdı döktü gözümüzde çok büyümüştü🙈

alt yapı, tesisat değilecekse bundan kaçmak mümkün değil dediğin gibi🙈

şimdiden Allah kolaylık versin🙏🧡
Evi satalım diye diye 2 yıldır beklettik biz de. Annemlere de çok yakınız, bahçeli bebek için iyi olur diye kalmaya karar verdik şimdi bir süre daha. Bebişler nasipleriyle gelirler sözüne güvendim ve sığındım artık😂😇

Bugün senden sonra sağlık bakanlığının verdiği kitapçıkta da okudum canım, boya badana yapılacaksa mümkün mertebe 2-3 gün başka yerde kalın yazıyordu.
Var mı öyle bir imkanın?

Sanırım bizim için de iyi değil o koku.

Saç boyası için de aynı şeyi yazıyo, deriye temasından çok boyanın kokusu üzerinde durmuş kitapçık, solumayın diyor.

.

X