- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.701
Herşey yolunda beybi. Şuan 35+4üm. Sertleşme var ama nstde çıkmadı pztsi günü gitmiştim. Pztsi tekrar kontrolüm var doktor artık bebeler ne zaman isterse gelebilirler dedi rahatladım artık. 2300 olmuşlar
Hahaha aynen rezil ederim kendimi de onları daIsteyenin 1 yuzu vermeyenin 2 yuzu kara
Önce psikoloji kesinlikle ikincisi mümkün olduğu kadar dinlenme gerçiBen de 2021 ikiz anneleri grubunda hep boyle 37leri görünce demek ki oluyormus stres olma diyip durdum kendi kendimepsikolojik olarak merakliblog ile kendimizi sartladik erken dogurmicaz diye ve buna inandik bence bunun da etkisi oldu, erken dogurcaz mi diye panik olmadik kendimizi motive ettik cok sukur bu gunlere geldik, sen de inşallah geleceksin stres olma
Aynı benim doktorum gibi tedbirli olması çok iyi ama hastayıda panikletmemesi lazım zaten süreç stres altında geçiyor genel olarak. Benim doktorum kanamam olduğunda bile önemli birşey yok tedbir amaçlı bir gece gözetimim altında kal demişti. Sonradan öğrendim ki kanama kesenin birine çok yakınmış bu bilgiyi sana verip niye seni üzeyim herşey benim kontrolüm altındaydı dedi. Bende her gittiğimde tüm detayları tek tek söylüyor. Birde üzerine uğraşıp 4. Boyutlu fotoğrafını veriyor. Yani doktorun tavrı be üslubu çok önemli dediğiniz gibi bu kızcağı hamileliğin başından beri stresten mahvetti yazık yani. Hayırlısı ile sağlıkla alsaydık şu çocukları bi kucağımızaBenim şimdiki doktorum çok tedbirli gitmeyi seven bir doktor burda kimse 30 haftada hafta bir kontrole çağrılmadı sanırım. Ben 4 haftadır haftalık gidiyorum her gittiğimde nst giriyorum rahim ölçülüyor. Böyle benim içimde çok rahat ediyor. Ama adam tedbirli davranırken bunu üzerek korkutarak yapmıyor. Üslûp tavır çok önemli. Doktorum gülümseyerek sen bomba bir hastasın heran her şey olabilir bu yüzden haftalık takip ediyorum diyor ama olumlu olan her şeyi de söylüyor her gittiğimde kilo boy,rahim ağzı, bebek yerlerini vs.söylüyor.Ultrason foto veriyor her seferinde.Daha geçen hafta verdim deyip uğraşmayabilir.Kişilik meselesi gerçekten ya.
selam herkese iki günlük uğraş sonucu üniversite hastanesinde kan uyusmazligi ignesi vurdurabildim. kadim dogum servisini de görmüş oldum suni sanci takılan bir gebe vardi odamda. icime bir korku dustu cok az kaldi yaservisteki hemsireler sezaryen icin geldim sanmis karnimin buyuklugunden
Sorma ya cok stres oldum da kabullendimTam ters zamana denk gelmiş sağlık olsun artık
Ay iste bak, seninle ayni kaderi yasiyorum su anGecmis olsun. ilk dogumumda bizim arabamiz yoktu taksiyle gitmistim :)) cikista da araba kiralamistik, bu da bi macera oluyor
Yarin dr randevum ama ve benim korkum tavan ne diyecek hastaneye umarim yatma durumum yoktur ve iyiyizdir ins guzel haberlerle donerim size
Tek bebek icin yazicam sen 2yle carp gülüm. Bebek icin,merakliblog Melindanaz kızlar hastane çantanız için bir listeniz falan var mı? Varsa bizede fikir olur
Bende 30. Hafta itibari ile yıkama yerleştirme işlerine başlayayım diyorum.
Önlem iyidir. Yalniz üslubu sıkıntılı senin doktorun :) yoksa tedbirli gitmek istiyor bu güzel birşey canımKuzum var ya şu yorumlarınız bana altin değerinde stres olmuştum içim bir nebze rahat etti suan
Maşallah çok iyi.benimde progestan ignem vardı bıraktırdı Dr yine söylesene baslasammi bilmiyorum rahim ağzı 30 mm çokta iyi sayılmaz 29.haftadayim.idrar yolu enfeksiyonu ilk günden beri başıma bela zaten monurol içmekten gına geldiRahim ağzı uzunluğum risksiz şuan. En son 4.3 idi. Aylardır aynı. Ama deli gibi progesteron kullanıyorum onun etkisi var. 2x2 fitil ve 3gunde 1 proluton depot. Tabi bu şekilde devam eder mi bilemem, bir de idrar yolu enfeksiyonu mevcut bende.
KesinlikleAynı benim doktorum gibi tedbirli olması çok iyi ama hastayıda panikletmemesi lazım zaten süreç stres altında geçiyor genel olarak. Benim doktorum kanamam olduğunda bile önemli birşey yok tedbir amaçlı bir gece gözetimim altında kal demişti. Sonradan öğrendim ki kanama kesenin birine çok yakınmış bu bilgiyi sana verip niye seni üzeyim herşey benim kontrolüm altındaydı dedi. Bende her gittiğimde tüm detayları tek tek söylüyor. Birde üzerine uğraşıp 4. Boyutlu fotoğrafını veriyor. Yani doktorun tavrı be üslubu çok önemli dediğiniz gibi bu kızcağı hamileliğin başından beri stresten mahvetti yazık yani. Hayırlısı ile sağlıkla alsaydık şu çocukları bi kucağımıza
Oh cok sukur aynen artik dogsalar da allahin izniyel kuvoze girmezler insallahHerşey yolunda beybi. Şuan 35+4üm. Sertleşme var ama nstde çıkmadı pztsi günü gitmiştim. Pztsi tekrar kontrolüm var doktor artık bebeler ne zaman isterse gelebilirler dedi rahatladım artık. 2300 olmuşlar
Guzel haberlerini bekliyorum canimYarin dr randevum ama ve benim korkum tavan ne diyecek hastaneye umarim yatma durumum yoktur ve iyiyizdir ins guzel haberlerle donerim size
Dogumun oldugu gune kadar progestan fitil kullandim canimProgestan yada proluton iğneye devam eden varmı hala?
Canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... benim merak ettiğim bir şey var ben mesela ev işi yapmıyorum pek ama yemek falan yapıyorum arada ufak tefek işler sizler sürekli uzandınız mı yani bu bana mümkün gelmiyor gibi yapamıyorum illa yapacak şeyler buluyorum ayakta da kalıyorum bu sıkıntı yaratır mı sence ben de 37 leri görmek istiyorum doktor en son 36 veya 37 de alırız dedi inş görürüm dedim o günleriBen de 2021 ikiz anneleri grubunda hep boyle 37leri görünce demek ki oluyormus stres olma diyip durdum kendi kendimepsikolojik olarak merakliblog ile kendimizi sartladik erken dogurmicaz diye ve buna inandik bence bunun da etkisi oldu, erken dogurcaz mi diye panik olmadik kendimizi motive ettik cok sukur bu gunlere geldik, sen de inşallah geleceksin stres olma
Beni yaslandirdi bu adamÖnlem iyidir. Yalniz üslubu sıkıntılı senin doktorun :) yoksa tedbirli gitmek istiyor bu güzel birşey canım
Ben devam ediyorum günde 2 tane progestan fitil.Progestan yada proluton iğneye devam eden varmı hala?
Şimdi tek tek yazıcam hepsini aklıma geldikçe.merakliblog Melindanaz kızlar hastane çantanız için bir listeniz falan var mı? Varsa bizede fikir olur
Bende 30. Hafta itibari ile yıkama yerleştirme işlerine başlayayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?