2022 Haziran tüp bebek transfer olacaklar ve olanlar

Insallah canim sonucu paylasir
sin

Amin amin canim tum anne olmaq isteyenleri sevindirsin bizde icinde. Hic erken test yapdirdinizmi?
Benim transfer günümle birlikte 7 günüm henüz hiç test yapmadım dr arefe günü kan testi ver dedi ama bilmiyorum arefeden önce veririm belki

Kızlar bende transfer olalı 2 gün oldu yarın evde test yapmayı düşünüyorum sizce çıkar mı 5.gün embriyosu transfer edildi

Kızlar bende transfer olalı 2 gün oldu yarın evde test yapmayı düşünüyorum sizce çıkar mı 5.gün embriyosu transfer edildi
2 günde çıkmayabilir sanki erken değil mi henüz ben pek anlamıyorum emriyo gününe göre ne zaman test yapıldığını ama

Merhaba arkadaşlar benim test günüm 7 temmuz bugün transferin 8.günü sabah ufak çaplı bir baygınlık geçirdim hastaneye gittik hcg yapıldı tabi sonuç 58 çıktı. Uzman doktor yok aile hekimi degerlendirdi hamilesin yada değilsin demedi 2 gün sonra belli olur dedi anlamadım. Değer olarak 20 üstü pozitif deniyor ama doktor olumsuz konuştu sanki kafam karıştı. Bilgisi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…