sinMerhaba bende ikinci tüp bebeği yaptirdim. Adenomyozis diye bir hastalığım vardı tedavi olduk hicbirsorun kalmadi bakalim öyle dediler herse yolunda gitti ve 29 haziranda transfer oldum sonucumu bekliyorum 11 temmuzda öğreneceğim. Insallah bende dahil herkes pozitif görür
Canımmmm Allah’ım bütün bu emeklerinin karşılığını versin inşallah Allahım hepimize hayırlısıyla nasip etsin umarım seninde pozitif olur da hepimiz burada insallah abla
Benim transfer günümle birlikte 7 günüm henüz hiç test yapmadım dr arefe günü kan testi ver dedi ama bilmiyorum arefeden önce veririm belkiAmin amin canim tum anne olmaq isteyenleri sevindirsin bizde icinde. Hic erken test yapdirdinizmi?
Sonucu yazarsin ikimizinde test gunu ayni 7 temmuz hayirli haberler insallahBenim transfer günümle birlikte 7 günüm henüz hiç test yapmadım dr arefe günü kan testi ver dedi ama bilmiyorum arefeden önce veririm belki
Cnm ben hep 5.gunu yaptırdım negatifse negatif oldu pozitifse pozitif 5.gun embriyosu ise çıkıyorAmin amin canim tum anne olmaq isteyenleri sevindirsin bizde icinde. Hic erken test yapdirdinizmi?
Amin canım inşallah hayırlı haberler alırız Rabbim bizlerede tattırsın bu duyguyu inşallahSonucu yazarsin ikimizinde test gunu ayni 7 temmuz hayirli haberler insallah
5.gun cikarKızlar bende transfer olalı 2 gün oldu yarın evde test yapmayı düşünüyorum sizce çıkar mı 5.gün embriyosu transfer edildi
Teşekkür ederim5.gun cikar
2 günde çıkmayabilir sanki erken değil mi henüz ben pek anlamıyorum emriyo gününe göre ne zaman test yapıldığını amaKızlar bende transfer olalı 2 gün oldu yarın evde test yapmayı düşünüyorum sizce çıkar mı 5.gün embriyosu transfer edildi
Ne yaptın canm test yaptın mı?Kızlar bende transfer olalı 2 gün oldu yarın evde test yapmayı düşünüyorum sizce çıkar mı 5.gün embriyosu transfer edildi
Hayır cesaret edemiyorumNe yaptın canm test yaptın mı?
Var mı kızlar evde test yapan
Bende seninle aynı durumdayım kan testin ne zaman pekiHayır cesaret edemiyorum
Haftaya salı günüBende seninle aynı durumdayım kan testin ne zaman peki
Hmm daha bayağı varmış benim bu perşembe kaçıncı güne mi giriyorsun senin ve ne zaman transfer edildiHaftaya salı günü
Evet kısmetse yarın sabah teste gidecem inşallah hayırlı haberler alırım kaçıncı gün embriyosu transfer edildi senin2 temmuz da transfer yapıldı. Bugün 3.günüm. Oo siizin gününüz bitmiş bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?