2022 Haziran tüp bebek transfer olacaklar ve olanlar

Ben lutinus fitil ve oscabar kan sulandırıcı iğne oluyorum şuan ama iğneler çok canımı yakıyor tam iğneden kurtuldum derken tekrar iğne
Maalesef aynen öyle artık göbeğimde vuracak yer kalmadı rabbim şifa etsin inşallah güzel haberi alır bunları unuturuz ben ecopirin kan sulandırıcı progestan fitil sabah akşam 2 tane toplam 4 bide progestan dex 25 mg iğne estrofem hap günde 3 defa diofol ve gynopol vitaminleri kullanıyorum ama ne maddi ne manevi hiçbir şey gözümde yok sadece o pozitifi görmek istiyorum hayırlısıyla

Maşallah sağlıkla kucağına al inşallah canım peki transfer sonrasını nasıl geçirdin yatıp dikkat ettin mi ne yedin neler yaptın
Malesef yanlış bilgi. Transfer günü sayılmaz. Ertesi gün 1. Gündür.

Hayırlı olsun hepinize kızlar bende 9 haziran transfer yaptırdım pozitif sonuçlandı darısı sizlere olsun amin

Bana 3 ta

Hayırlı olsun hepinize kızlar bende 9 haziran transfer yaptırdım pozitif sonuçlandı darısı sizlere olsun amin
Amin canim ha ben o zaman yanlis biliyorum

Maşallah sağlıkla kucağına al inşallah canım peki transfer sonrasını nasıl geçirdin yatıp dikkat ettin mi ne yedin neler yaptın

Amiin canım inşallah. Benim ilk transferim kşmyasalla sonuçlanmıştı bu 2.ydi. İlkinde çok dikkat ettim hiç kalkmadım falan ama olmadı 2.de ilk 2 gün dinlendim. Daha sonra 3. Gün duşumu aldım ağır işler yapmadım . hergün avokado yedim, kuruyemiş yedim. Onun dışında çok bişey yapmadım
Bana 3 ta

Amin canim ha ben o zaman yanlis biliyorum

Yaa evet bende gerçekten hiçbişey yok gözümde sadece hayırlı güzel haberler almak istiyorum Allahım inşallah bebişlerimizi bize nasip eder Herkesin tedavi şekli ve süresi farklı gördüğüm kadarıyla

Ayyyy aminnnn çok sevindim senin adına Allahım inşallah bizede pozitifi görmeyi nasip eder Rabbim ol derse olur Allahım eğer nasibimizde varsa ne yaparsak yapalım bize bi şekilde nasip eder onu

Amin amin inşallah evet bünyeye kişiye tanıya göre değişiyor sonu güzel olsun gerisi boş

Ayyyy aminnnn çok sevindim senin adına Allahım inşallah bizede pozitifi görmeyi nasip eder Rabbim ol derse olur Allahım eğer nasibimizde varsa ne yaparsak yapalım bize bi şekilde nasip eder onu

Amin amin aminn o kadar çok dua ediyorumkii Allahım hepimizin yüzünü güldürsün önce pozitifleri sonra sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Maşallah canm hayırlısı olsun hakkımızda benim ilk denemem daha önce aşılama felanda yapmadım kuruyemiş avakado et balık haşlama tavuk süt peynir yoğurt yumurta hepsini yemeye özen gösteriyorum transferden öncede yedim şimdide yiyorum ve hiç kalkmıyorım biraz evin içinde yürüyüp lavaboya gidip geri yatıyorum inşallah bende senin gibi güzel haber alırım inşallah

İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum bi hafta nasıl geçiçek bu arada kaç yıllık evlisin yaş kaç

İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum bi hafta nasıl geçiçek bu arada kaç yıllık evlisin yaş kaç
İnşallah canım Ben 2 buçuk yıllık evliyim 29 yaşındayım bende sabırsızlıkla bekliyorum daha Aralık 2021 de tedaviye başlamaya karar vermiştim ben tedavi için adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim benim için mucize gibi bişeydi inanamadım ama tabi fazla sürmedi 6 haftalıkken düşük yaptım sonrasında bu zamana kadar bekledim yine normal olur diye ama olmayınca fazla zaman kaybetmek istemedim ve tedaviye başladım inşallah da rabbim şu cefalarımızın sonu güzel haberlerle biter Sen kaç yıllık evlisin peki bide tam olarak sorun neydi tedaviye başlamandaki?

Aminnn Allah’ım inşallah bizlerde pozitifi görürüz Sende inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına

Amin kızlar amiin inşallah

Canm bende 3 buçuk yıllık evliyim 24 yaşındayım ilk evlendiğim yıl tedaviye başladım adet düzensizliğim var polikistik over teşhisi konuldu tedavi oldu polikistik overi olanların yumurtası fazla oluyor benimde yumurtam çok o yüzden ama dölenmem hiç olmamıştı tüp bebek tedavisi sayesinde dışarıda dölendi inşallah bebeğim bana tutunur ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

İnşallah canım bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunur inşallah Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Merhaba canim bana da 2 haziranda trafnsfer yapildi ananas yemeni tavsiye ederim hergun bir dilim kadar insallah guzel sonuclar alirdiniz. Biz daha bekliyoruz kalp atisi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…