Maalesef aynen öyle artık göbeğimde vuracak yer kalmadı rabbim şifa etsin inşallah güzel haberi alır bunları unuturuz ben ecopirin kan sulandırıcı progestan fitil sabah akşam 2 tane toplam 4 bide progestan dex 25 mg iğne estrofem hap günde 3 defa diofol ve gynopol vitaminleri kullanıyorumBen lutinus fitil ve oscabar kan sulandırıcı iğne oluyorum şuan ama iğneler çok canımı yakıyor tam iğneden kurtuldum derken tekrar iğne
Malesef yanlış bilgi. Transfer günü sayılmaz. Ertesi gün 1. Gündür.
Hayırlı olsun hepinize kızlar bende 9 haziran transfer yaptırdım pozitif sonuçlandı darısı sizlere olsun amin
Bana 3 taBende bitane transfer oldu canım doktorum böylesinin daha sağlıklı olduğunu kurum olarakta fazla transferi uygun görmediklerini söylediler olsun inşallah tutsunda herşeye razıyıminşallah canım Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah ayın 8 de kan testi vericem inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Amin canim ha ben o zaman yanlis biliyorumMalesef yanlış bilgi. Transfer günü sayılmaz. Ertesi gün 1. Gündür.
Hayırlı olsun hepinize kızlar bende 9 haziran transfer yaptırdım pozitif sonuçlandı darısı sizlere olsun amin
Maşallah sağlıkla kucağına al inşallah canım peki transfer sonrasını nasıl geçirdin yatıp dikkat ettin mi ne yedin neler yaptın
Bana 3 ta
Amin canim ha ben o zaman yanlis biliyorum
Yaa evet bende gerçekten hiçbişey yok gözümde sadece hayırlı güzel haberler almak istiyorum Allahım inşallah bebişlerimizi bize nasip ederMaalesef aynen öyle artık göbeğimde vuracak yer kalmadı rabbim şifa etsin inşallah güzel haberi alır bunları unuturuz ben ecopirin kan sulandırıcı progestan fitil sabah akşam 2 tane toplam 4 bide progestan dex 25 mg iğne estrofem hap günde 3 defa diofol ve gynopol vitaminleri kullanıyorumama ne maddi ne manevi hiçbir şey gözümde yok sadece o pozitifi görmek istiyorum hayırlısıyla
Ayyyy aminnnn çok sevindim senin adına Allahım inşallah bizede pozitifi görmeyi nasip ederMalesef yanlış bilgi. Transfer günü sayılmaz. Ertesi gün 1. Gündür.
Amin amin inşallah evet bünyeye kişiye tanıya göre değişiyor sonu güzel olsun gerisi boşYaa evet bende gerçekten hiçbişey yok gözümde sadece hayırlı güzel haberler almak istiyorum Allahım inşallah bebişlerimizi bize nasip ederHerkesin tedavi şekli ve süresi farklı gördüğüm kadarıyla
Ayyyy aminnnn çok sevindim senin adına Allahım inşallah bizede pozitifi görmeyi nasip ederRabbim ol derse olur Allahım eğer nasibimizde varsa ne yaparsak yapalım bize bi şekilde nasip eder onu
Aminnn Allah’ım inşallah bizlerde pozitifi görürüzAmin amin aminn o kadar çok dua ediyorumkii Allahım hepimizin yüzünü güldürsün önce pozitifleri sonra sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Maşallah canm hayırlısı olsun hakkımızda benim ilk denemem daha önce aşılama felanda yapmadım kuruyemiş avakado et balık haşlama tavuk süt peynir yoğurt yumurta hepsini yemeye özen gösteriyorum transferden öncede yedim şimdide yiyorum ve hiç kalkmıyorım biraz evin içinde yürüyüp lavaboya gidip geri yatıyorum inşallah bende senin gibi güzel haber alırım inşallahAmiin canım inşallah. Benim ilk transferim kşmyasalla sonuçlanmıştı bu 2.ydi. İlkinde çok dikkat ettim hiç kalkmadım falan ama olmadı2.de ilk 2 gün dinlendim. Daha sonra 3. Gün duşumu aldım ağır işler yapmadım . hergün avokado yedim, kuruyemiş yedim. Onun dışında çok bişey yapmadım
Evet aynen öyle canım inşallah bakalım bizde hayırlı güzel haberlerimizi paylaşırız inşallahAmin amin inşallah evet bünyeye kişiye tanıya göre değişiyor sonu güzel olsun gerisi boş
İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum bi hafta nasıl geçiçekEvet aynen öyle canım inşallah bakalım bizde hayırlı güzel haberlerimizi paylaşırız inşallah
İnşallah canımİnşallah sabırsızlıkla bekliyorum bi hafta nasıl geçiçekbu arada kaç yıllık evlisin yaş kaç
Aminnn Allah’ım inşallah bizlerde pozitifi görürüzSende inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına
Maşallah canm hayırlısı olsun hakkımızda benim ilk denemem daha önce aşılama felanda yapmadım kuruyemiş avakado et balık haşlama tavuk süt peynir yoğurt yumurta hepsini yemeye özen gösteriyorum transferden öncede yedim şimdide yiyorum ve hiç kalkmıyorım biraz evin içinde yürüyüp lavaboya gidip geri yatıyorum inşallah bende senin gibi güzel haber alırım inşallah
Canm bende 3 buçuk yıllık evliyim 24 yaşındayım ilk evlendiğim yıl tedaviye başladım adet düzensizliğim var polikistik over teşhisi konuldu tedavi oldu polikistik overi olanların yumurtası fazla oluyor benimde yumurtam çok o yüzden ama dölenmem hiç olmamıştı tüp bebek tedavisi sayesinde dışarıda dölendi inşallah bebeğim bana tutunur ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun inşallahİnşallah canımBen 2 buçuk yıllık evliyim 29 yaşındayım bende sabırsızlıkla bekliyorum daha Aralık 2021 de tedaviye başlamaya karar vermiştim ben tedavi için adet olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim benim için mucize gibi bişeydi inanamadım ama tabi fazla sürmedi 6 haftalıkken düşük yaptım sonrasında bu zamana kadar bekledim yine normal olur diye ama olmayınca fazla zaman kaybetmek istemedim ve tedaviye başladım inşallah da rabbim şu cefalarımızın sonu güzel haberlerle biter Sen kaç yıllık evlisin peki bide tam olarak sorun neydi tedaviye başlamandaki?
İnşallah canım bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunur inşallahCanm bende 3 buçuk yıllık evliyim 24 yaşındayım ilk evlendiğim yıl tedaviye başladım adet düzensizliğim var polikistik over teşhisi konuldu tedavi oldu polikistik overi olanların yumurtası fazla oluyor benimde yumurtam çok o yüzden ama dölenmem hiç olmamıştı tüp bebek tedavisi sayesinde dışarıda dölendi inşallah bebeğim bana tutunur ne diyelim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canm hayırlı haberlerimizi birbirimize veiririz canmİnşallah canım bebişlerimiz bize sıkı sıkı tutunur inşallahAllah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Merhaba canim bana da 2 haziranda trafnsfer yapildi ananas yemeni tavsiye ederim hergun bir dilim kadar insallah guzel sonuclar alirdiniz. Biz daha bekliyoruz kalp atisi icinMerhaba arkadaşlar ben 2021 Aralık ayında normal yolla hamile kaldığımı öğrendim 5 haftalıktı ama maalesef 6 haftamda düşükle sonuçlandı kendini topladıktan sonra tüp bebek yaptırmaya karar verdim ve başladım nisan ayında ama verilen ilaçlar beni fazla uyarınca tedaviyi o ay iptal etmek zorunda kaldı doktorum devam ederse kötü sonuçlar vereceğini söyledi ve bizde üzülerek iptal ettik bi sonraki ayda vücudumu tanıklarını ve ona göre ilaç vereceklerini söylediler ve çok şükür onca iğneden sonra sonuca ulaşabildik 23 haziranda yumurta toplama işlemi oldum ve 9 yumurta toplandı ama sadece 3 tanesi döllenebilmiş 27 Haziran yani dünde transfer yapıldı benim gibi bu ayda tüp bebek yapanlar ve sonuç bekleyenler var mı neler yaptınız ve yapıyorsunuz tutunması için neler yapmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?