Maşallah çok erken dinlemişsiniz kalp atışı inşallah ben de bayramdan sonra hemen duyabilirimBugün 6 +3 :)
Kuzum bu ay kafam o kadar rahat ki hic stres yasamiyorum birde oglum da hamile kaldigim ay daha denemelere baslamadan hissetmistim bu ay olucak diye anlatinca da arkadaslarim dalga geciyodu kiz kafayi bozdu artik diyeCanım ya bu ovülasyon testi strese neden olmasın sana :)
İnşallah senin hemen tutar , ben ovülasyon denediğim dönem hep başarısız oldum .
Ganile kaldığım ay doktorum düzenli en az haftada 2 ilişki istiyorum demişti ve bir de folik +mültivitaminlerin olduğu bir ilaç vermişti onu kullanmıştım .
Olmayacak dediğim ayda da gebe kaldım biliyorsun :)
İnşallah bu ay tutar gelecek aya kalmaz ama olmazsa bir de böyle dene istersen . Ancak içimden bir ses bu ay tutacak diyor :)
Rabbim hayırlı şekilde sana nasip etsin inşallah canım :)Ya ben cok isterim ikiz olmasını Allah sabrını verir canm .
Heyecanlan ben de bekliyorum :) ve senin bize göre en büyük artın bir oğlunun olması :) gebe kalabildiğini bilmen :) Ben de o da yoktu :) o daha çok strese sokuyordu :)Kuzum bu ay kafam o kadar rahat ki hic stres yasamiyorum birde oglum da hamile kaldigim ay daha denemelere baslamadan hissetmistim bu ay olucak diye anlatinca da arkadaslarim dalga geciyodu kiz kafayi bozdu artik diyeAyni his simdi de var sanki bu ay olucak gibi geliyo. Sende hissediyomussun hayirlisi olsun insallah. Olmayinca da cok kafaya takan biri degilim vardir allahin bir bildigi derim.Zaten bu ay olmazsa ovuyu diger ay yapmiycam gun asiri iliski ile deniycem. Ovu ayni zamanda cok iyi oluyor hangi gunu degerlendiriceni biliyosun stres olmadigin surece guzel bisey aslinda. Bakalim heyecanla regl gunumu bekliyorum
Maşallah çok erken dinlemişsiniz kalp atışı inşallah ben de bayramdan sonra hemen duyabilirim
Eee kalp atışını karından mı dinletti bu arada kan idrar tahlili nasıl çıktı
Aynen öyleEn güzeli de ney biliyomusun bayrama bayram şekerimizle beraber girmek Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Karından hiç bakmadı belkide görünürdüBenim de dün 4+6ydı ama doktor karından keseyi gördü senin neden vajinadan baktılar ki karından gözükmesi lazımdı bence
Sanirim o yuzden biraz rahatim kuzum. Aslinda onun da bir garantisi yok. Uzaktan tanidigim birisi var mesela 5 yildir ikinci cocuguna hamile kalmaya calisiyo olmuyomus bir turlu.Heyecanlan ben de bekliyorum :) ve senin bize göre en büyük artın bir oğlunun olması :) gebe kalabildiğini bilmen :) Ben de o da yoktu :) o daha çok strese sokuyordu :)
Aminnnn inşalla canm bol bol dua et bize hamilleri duası kabul olurmuşRabbim hayırlı şekilde sana nasip etsin inşallah canım :)
Bebeğim halsizlik uyku sırt ağrısı oluyor mu sendeBugün 6 +3 :)
DualarımdasınızAminnnn inşalla canm bol bol dua et bize hamilleri duası kabul olurmuş
Halsizlik nasıl oluyor hem de :) bu dönemde en büyük şansım evden çalışıyor olmak :) ama sırt ağrım yok canım benim . Karın şişliğim vs var :)Bebeğim halsizlik uyku sırt ağrısı oluyor mu sende
Ben de yorgunluk çok yok ama bazen kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor korkuyorum adet gelecek diyeHamiş arkadaşlara bi sorum olcaktı halsizlik uyku ve sırt ağrısı çekiyormusunuz bunlar normal mi bugün 5+1 hiç halim yok kollarım tutmuyor
Evet olabilirdi doktor bana da bakarken sürekli daha çok küçük diyip durduKarından hiç bakmadı belkide görünürdü
Haha o hala devam ediyor canım :)Ben de yorgunluk çok yok ama bazen kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor korkuyorum adet gelecek diye
Bende de var normalmiş o çok araştırdım korkmaBen de yorgunluk çok yok ama bazen kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor korkuyorum adet gelecek diye
Valla kaçıncı aya kadar sürecekHaha o hala devam ediyor canım :)
Belim ağrıyor şimdi de sırtıma vuruyor eğilip kalkarken daha şiddetli oluyor sizde de oluyor muBende de var normalmiş o çok araştırdım korkma
Kabullenmeye geçtim sanırım eskisi kadar hissetmiyorum yada azaldı bilmiyorum :)Valla kaçıncı aya kadar sürecek