Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bu ay kafam o kadar rahat ki hic stres yasamiyorum birde oglum da hamile kaldigim ay daha denemelere baslamadan hissetmistim bu ay olucak diye anlatinca da arkadaslarim dalga geciyodu kiz kafayi bozdu artik diye Ayni his simdi de var sanki bu ay olucak gibi geliyo. Sende hissediyomussun hayirlisi olsun insallah. Olmayinca da cok kafaya takan biri degilim vardir allahin bir bildigi derim.Zaten bu ay olmazsa ovuyu diger ay yapmiycam gun asiri iliski ile deniycem. Ovu ayni zamanda cok iyi oluyor hangi gunu degerlendiriceni biliyosun stres olmadigin surece guzel bisey aslinda. Bakalim heyecanla regl gunumu bekliyorum

Heyecanlan ben de bekliyorum :) ve senin bize göre en büyük artın bir oğlunun olması :) gebe kalabildiğini bilmen :) Ben de o da yoktu :) o daha çok strese sokuyordu :)

Maşallah çok erken dinlemişsiniz kalp atışı inşallah ben de bayramdan sonra hemen duyabilirim
Eee kalp atışını karından mı dinletti bu arada kan idrar tahlili nasıl çıktı

Duyarsın bence biz seninle yakın gidiyoruz çünkü :) aslında karından bakacaktı ama küçük olduğundan ve bayram öncesi içimizin rahat etmesi için alttan muayene olarak baktı. Ve artık alttan muayene bizim için şimdilik bitti :) bundna sonra karından .

Tahlil sonuçlarım da biraz Demir eksik çıkmış onu da önümüzdeki günlerde takviye vereceğim zaten dedi :)

Ama ben zaten folik va kullanıyorum canım

Heyecanlan ben de bekliyorum :) ve senin bize göre en büyük artın bir oğlunun olması :) gebe kalabildiğini bilmen :) Ben de o da yoktu :) o daha çok strese sokuyordu :)
Sanirim o yuzden biraz rahatim kuzum. Aslinda onun da bir garantisi yok. Uzaktan tanidigim birisi var mesela 5 yildir ikinci cocuguna hamile kalmaya calisiyo olmuyomus bir turlu.
Nasip iste bebek isi Allah isi derler ya cok dogru elimizden geleni yapip tevekkul edip bekliycez artik insallah hemencecik olur

Hamiş arkadaşlara bi sorum olcaktı halsizlik uyku ve sırt ağrısı çekiyormusunuz bunlar normal mi bugün 5+1 hiç halim yok kollarım tutmuyor

Bebeğim halsizlik uyku sırt ağrısı oluyor mu sende
Halsizlik nasıl oluyor hem de :) bu dönemde en büyük şansım evden çalışıyor olmak :) ama sırt ağrım yok canım benim . Karın şişliğim vs var :)

Hamiş arkadaşlara bi sorum olcaktı halsizlik uyku ve sırt ağrısı çekiyormusunuz bunlar normal mi bugün 5+1 hiç halim yok kollarım tutmuyor
Ben de yorgunluk çok yok ama bazen kasıklarım adet olacakmış gibi ağrıyor korkuyorum adet gelecek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…