Ben maşallah böyle ağrılar yaşamıyorum canımBelim ağrıyor şimdi de sırtıma vuruyor eğilip kalkarken daha şiddetli oluyor sizde de oluyor mu
Evet çalışıyorum 9-5 ama sürekli ayakta değilim masa başı sayılırBen maşallah böyle ağrılar yaşamıyorum canım
Ayakta çok mu duruyorsun acaba
Ben de öyle canım ama belirli aralıklarla uzanıyorum 5-10 dk da olsaEvet çalışıyorum 9-5 ama sürekli ayakta değilim masa başı sayılır
Yürüyüşün ne gibi faydası oluyo acaba bebeğe hep dinlenmek lazımmış gibi geliyoBen de öyle canım ama belirli aralıklarla uzanıyorum 5-10 dk da olsa
Şeninde imkanın varsa yap . Sandaliyenle sırtın arasında destekle .
Yürüyüş yapabilirsen akşamları yap doktorum bugünde söyledi tekrar . Günlük 45 dk falan yürüyüşe başladım ben
Asıl hep yatarsak sorun :) hem hasta değiliz ki hamileyiz :)Yürüyüşün ne gibi faydası oluyo acaba bebeğe hep dinlenmek lazımmış gibi geliyo
Sırt ağrım yokta bel bacak ve kasık ağrım var benimBelim ağrıyor şimdi de sırtıma vuruyor eğilip kalkarken daha şiddetli oluyor sizde de oluyor mu
Valla herkes başka yaşıyor durumları sonumuz hayrolsunSırt ağrım yokta bel bacak ve kasık ağrım var benim
Beta kaçtı canım en son?Aynı gün görmüşüz bizim de bugün gözüktü 4+5 dedi doktor
Merhaba arkadaslar
Haziran ayi ile baslayip Temmuz ayi ile devam ediyoruz yola. Hayirlisi ile insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz.
Listeye isminizi ekleyebilmem için mesajinizda beni etiketlerseniz sevinirim.
Benim bat 20 Temmuz. Yeni ay yeni umutlar hepimize ugur getirmesi dilegiyle
Sizlerin beklenen adet tarihleriniz(bat) nedir? Gelin hep birlikte bekleyelim, heyecanlarimizi hep birlikte paylasalim.
Rabbim hepimize kopkoyu cift cizgiler gormeyi ve saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah
�
Bat
@Perinayy HAZIRAN asyadan HAZIRAN @Hayalim5454 HAZIRAN HAZIRAN-TEMMUZ BAT SONUC @khilall214 29.06.2022 Sonbahardagel 29.06.2022 @Gulere 30.06.2022 olmadibe 01.07.2022 @filozofia 01.07.2022 yelken_c 03.07.2022 Aycoregi1 03.07.2022 @AYldz123 06.07.2022 @Edyy96 07.07.2022 @Afddy 08.07.2022 @Bidebayilistersenferiha 15.07.2022 @caglali9669 18.07.2022 @y_yesim 18.07.2022 Guguuu 20.07.2022 @pozitifbiri 20.07.2022 @Hewda 20.07.2022 @ASENK 21.07.2022 @NurseCelline 22.07.2022 @Hasretimm123 22.07.2022 @paranerde 25.07.2022 @Kelebekaysee ... @bloggerserap 02.08.2022
Bat 5 temmuzdu hamileyim bugün keseyi gördükMerhaba arkadaslar
Haziran ayi ile baslayip Temmuz ayi ile devam ediyoruz yola. Hayirlisi ile insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz.
Listeye isminizi ekleyebilmem için mesajinizda beni etiketlerseniz sevinirim.
Benim bat 20 Temmuz. Yeni ay yeni umutlar hepimize ugur getirmesi dilegiyle
Sizlerin beklenen adet tarihleriniz(bat) nedir? Gelin hep birlikte bekleyelim, heyecanlarimizi hep birlikte paylasalim.
Rabbim hepimize kopkoyu cift cizgiler gormeyi ve saglicakla bebislerimize kavusmayi nasip etsin insallah
@Perinayy HAZIRAN asyadan HAZIRAN @Hayalim5454 HAZIRAN HAZIRAN-TEMMUZ BAT SONUC @khilall214 29.06.2022 Sonbahardagel 29.06.2022 @Gulere 30.06.2022 olmadibe 01.07.2022 @filozofia 01.07.2022 yelken_c 03.07.2022 Aycoregi1 03.07.2022 @AYldz123 06.07.2022 @Edyy96 07.07.2022 @Afddy 08.07.2022 @Bidebayilistersenferiha 15.07.2022 @caglali9669 18.07.2022 @y_yesim 18.07.2022 Guguuu 20.07.2022 @pozitifbiri 20.07.2022 @Hewda 20.07.2022 @ASENK 21.07.2022 @NurseCelline 22.07.2022 @Hasretimm123 22.07.2022 @paranerde 25.07.2022 @Kelebekaysee ... @bloggerserap 02.08.2022
Masallah canim Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallahBa
Bat 5 temmuzdu hamileyim bugün keseyi gördük@uguu
Amin insAllah hepimizinMasallah canim Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallahbelirtilerin var miydi neler yaptin hamile kalma surecinde
Ne guzel darisi basimiza insallahAmin insAllah hepimizin11 ay olmuştu bebek isteyeli. Şubatta düşük yapmistim. Hareketsiz bı hayatım vardı bol yürüyüş yaptım yedi kilo verdim sağlıklı beslendim ekmegi tamamen kestim hala da tüketmiyorum. Biraz daha kilo vereyim sonra olsun çocuğum diye kafama takmadigim ay hamile kaldım. Aklımda hiç yoktu. Evdeki ovulasyon teslerimi bile kullanmamıştım. İki güne bı ilişkiye bile dikkat etmedik. Ama işte bu ay Allah nasip etti. Belirtim sadece göğüs hassasiyeti vardı. Birde 5 gün kala ovulasyon testi yapayım bı dedim baya koyu çıktı o şekilde kan verdim. 65.5 çıkti beta HCG. Şu anda 5+0 olduk sanırım. Rahmimde kasıklarımda belimde bacaklarımda ağrı var. Bulantım vs. Yok bu şekilde
Amin insAllah sizinde güzel haberlerinizi burda okuruz bu ayNe guzel darisi basimiza insallah
Kafama takmadigim ay hamile kaldim sozunu cok kez duydum gercekten stres en buyuk etkenlerden biri sanirim.
Benim de denemede ikinci ayim bekleyisler cok heyecanli oluyor umarim buradaki bekleyen herkes ve ben de guzel haberler veririz bu ay bizlere dualarinda yer ver hamilelerin duasi kabul olur derler
Çarşamba doktora gitmiştim 8300lerdeydi canım keseyi gördük karından ultrasonda bayram sonrası tekrar çağırdıBeta kaçtı canım en son?
Beta istedi mi canım dünAmin insAllah hepimizin11 ay olmuştu bebek isteyeli. Şubatta düşük yapmistim. Hareketsiz bı hayatım vardı bol yürüyüş yaptım yedi kilo verdim sağlıklı beslendim ekmegi tamamen kestim hala da tüketmiyorum. Biraz daha kilo vereyim sonra olsun çocuğum diye kafama takmadigim ay hamile kaldım. Aklımda hiç yoktu. Evdeki ovulasyon teslerimi bile kullanmamıştım. İki güne bı ilişkiye bile dikkat etmedik. Ama işte bu ay Allah nasip etti. Belirtim sadece göğüs hassasiyeti vardı. Birde 5 gün kala ovulasyon testi yapayım bı dedim baya koyu çıktı o şekilde kan verdim. 65.5 çıkti beta HCG. Şu anda 5+0 olduk sanırım. Rahmimde kasıklarımda belimde bacaklarımda ağrı var. Bulantım vs. Yok bu şekilde
Beta değeri de çok güzel nasıl bi kanama geliyor acaba yoğun mu yerleşme kanaması olamaz mı acabaKızçelerim bende dün gördüm karnimdan keseyi. Keseyi gormeye gitmeden once beta istedi benden. Sonucum aşağıda. Bir onceki progestanim 18,45 ciktigindan begenmemisti. Bugun keseyi gorunce progestan fitil geceleri 1 tane demisti. Akşam eve dondum iç çamaşırımda kan vardı. Karnım ağrıyordu ama çok onemsemedim gunluk agrilardan diye dusundum. Drumu aradim igne yazdi yaptirdim hastanede fitili de atmistim zaten kanama olunca. Hastanede asistan dr varmis vajinal bakti kese etrafinda kanama goremiyorum belki yerlesme kanamasidir ama yine de dusuk tehditiniz var dedi. Igneye ve fitile ragmen hala kanamam geliyor. Kese ve kanama 4+6daydim bugun 4+7 ye girdim. Bu kanama basina gelen var mi acaba?
Yok istemedi başka bir sürü tahlil istedi 5 tüp kan verdimBeta istedi mi canım dün
Ah aynı benim mantıkAmin insAllah hepimizin11 ay olmuştu bebek isteyeli. Şubatta düşük yapmistim. Hareketsiz bı hayatım vardı bol yürüyüş yaptım yedi kilo verdim sağlıklı beslendim ekmegi tamamen kestim hala da tüketmiyorum. Biraz daha kilo vereyim sonra olsun çocuğum diye kafama takmadigim ay hamile kaldım. Aklımda hiç yoktu. Evdeki ovulasyon teslerimi bile kullanmamıştım. İki güne bı ilişkiye bile dikkat etmedik. Ama işte bu ay Allah nasip etti. Belirtim sadece göğüs hassasiyeti vardı. Birde 5 gün kala ovulasyon testi yapayım bı dedim baya koyu çıktı o şekilde kan verdim. 65.5 çıkti beta HCG. Şu anda 5+0 olduk sanırım. Rahmimde kasıklarımda belimde bacaklarımda ağrı var. Bulantım vs. Yok bu şekilde