Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet çalışıyorum 9-5 ama sürekli ayakta değilim masa başı sayılır
Ben de öyle canım ama belirli aralıklarla uzanıyorum 5-10 dk da olsa

Şeninde imkanın varsa yap . Sandaliyenle sırtın arasında destekle .

Yürüyüş yapabilirsen akşamları yap doktorum bugünde söyledi tekrar . Günlük 45 dk falan yürüyüşe başladım ben

Yürüyüşün ne gibi faydası oluyo acaba bebeğe hep dinlenmek lazımmış gibi geliyo

Yürüyüşün ne gibi faydası oluyo acaba bebeğe hep dinlenmek lazımmış gibi geliyo
Asıl hep yatarsak sorun :) hem hasta değiliz ki hamileyiz :)

Bugünler iyi günlerimiz ileride büyüyecek sırt ağrılarımız daha da artacak . Hem kilo dengeleyecek , hem bacak sırt kaslarımız gelişecek

Hatta doktorum mümkünse her gün yüzmeni öneririm dedi ancak ben sitenin havuzun güvenmediğimden böyle imkanım yok . O nedenle yürüyüş yürüyüş :) hareket hareket :)

Ba

Bat 5 temmuzdu hamileyim bugün keseyi gördük G guguu

Masallah canim Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah belirtilerin var miydi neler yaptin hamile kalma surecinde
Amin insAllah hepimizin 11 ay olmuştu bebek isteyeli. Şubatta düşük yapmistim. Hareketsiz bı hayatım vardı bol yürüyüş yaptım yedi kilo verdim sağlıklı beslendim ekmegi tamamen kestim hala da tüketmiyorum. Biraz daha kilo vereyim sonra olsun çocuğum diye kafama takmadigim ay hamile kaldım. Aklımda hiç yoktu. Evdeki ovulasyon teslerimi bile kullanmamıştım. İki güne bı ilişkiye bile dikkat etmedik. Ama işte bu ay Allah nasip etti. Belirtim sadece göğüs hassasiyeti vardı. Birde 5 gün kala ovulasyon testi yapayım bı dedim baya koyu çıktı o şekilde kan verdim. 65.5 çıkti beta HCG. Şu anda 5+0 olduk sanırım. Rahmimde kasıklarımda belimde bacaklarımda ağrı var. Bulantım vs. Yok bu şekilde

Ne guzel darisi basimiza insallah
Kafama takmadigim ay hamile kaldim sozunu cok kez duydum gercekten stres en buyuk etkenlerden biri sanirim.
Benim de denemede ikinci ayim bekleyisler cok heyecanli oluyor umarim buradaki bekleyen herkes ve ben de guzel haberler veririz bu ay bizlere dualarinda yer ver hamilelerin duasi kabul olur derler

Amin insAllah sizinde güzel haberlerinizi burda okuruz bu ay Allah isteyen herkese nasip etsin

Kızçelerim bende dün gördüm karnimdan keseyi. Keseyi gormeye gitmeden once beta istedi benden. Sonucum aşağıda. Bir onceki progestanim 18,45 ciktigindan begenmemisti. Bugun keseyi gorunce progestan fitil geceleri 1 tane demisti. Akşam eve dondum iç çamaşırımda kan vardı. Karnım ağrıyordu ama çok onemsemedim gunluk agrilardan diye dusundum. Drumu aradim igne yazdi yaptirdim hastanede fitili de atmistim zaten kanama olunca. Hastanede asistan dr varmis vajinal bakti kese etrafinda kanama goremiyorum belki yerlesme kanamasidir ama yine de dusuk tehditiniz var dedi. Igneye ve fitile ragmen hala kanamam geliyor. Kese ve kanama 4+6daydim bugun 4+7 ye girdim. Bu kanama basina gelen var mi acaba?

Eklentiler

• Screenshot_20220708-035109_e-Nabz.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 43
Beta istedi mi canım dün

Beta değeri de çok güzel nasıl bi kanama geliyor acaba yoğun mu yerleşme kanaması olamaz mı acaba

Selam arkadaşlar bugün çok şükür kesem göründü. İki hafta sonra beni çağırdı tekrar muayeneye gel diye şuan 5+2 yim o zaman 7+2 oluyorum acaba bebeği görmek için mi yoksa kalp atışı için mi çağırdı sizlerde nasıl olmuştu acaba

Ah aynı benim mantık kilo vereyim dedim 9 kilo verdim, yumurtlama falan dikkat etmedim pozitif gördüm ama daha doktora gidemedim randevusu hic yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…