Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet gittim canım .

Kalp atışlarını duyduk miniğimizin .

Her şey çok şükür yolundaymış . 2 hafta sonra tekrar çağırdı :)
Hemen çağırmış valla yine 2 haftada bir gidecek miyiz beni de 10 gün sonra çağırdı 6+4 ken acaba kalp atışı için mi çağırdı

Dün değerlendirmedk bzde sonra gece tuvalete kalktım baktım akıntı artmış yine şeffaf uzayan pişman oldum değrrlendrseydk 3 gün üst üste olcaktı.bugün bitti akıntı yok
Ben de çatlatma gününü değerlendirmedim ama şuan 5 haftalık hamileyim hiiç öyle düşünme

Evet benim 2 gün çift çizgiydi sadece o iki günü değerlendirdik çatlama oldu 3.gün onu değerlendirmedim
Ovu testini kac ay kullandin canim ne kadar surede hamile kaldin benim 3 gun boyunca pikti degerlendirdim bugun 4.gunde catladi bende bu ay takip etmeye basladim cok merak ediyorum sonucu nolucak

Hemen çağırmış valla yine 2 haftada bir gidecek miyiz beni de 10 gün sonra çağırdı 6+4 ken acaba kalp atışı için mi çağırdı
Beni bugün çağırma nedeni oydu .

Bugün kan ve idrar tahlili verdim . 8 haftaya kadar tek bebek gözükse dahi bebek bölünebilir ve ikiz olabilirmiş . Hem ona bakarız dedi hem kontrol ederiz dedi . Bakalım göreceğiz

Ovu testini kac ay kullandin canim ne kadar surede hamile kaldin benim 3 gun boyunca pikti degerlendirdim bugun 4.gunde catladi bende bu ay takip etmeye basladim cok merak ediyorum sonucu nolucak
Canım ya bu ovülasyon testi strese neden olmasın sana :)

İnşallah senin hemen tutar , ben ovülasyon denediğim dönem hep başarısız oldum .

Ganile kaldığım ay doktorum düzenli en az haftada 2 ilişki istiyorum demişti ve bir de folik +mültivitaminlerin olduğu bir ilaç vermişti onu kullanmıştım .

Olmayacak dediğim ayda da gebe kaldım biliyorsun :)

İnşallah bu ay tutar gelecek aya kalmaz ama olmazsa bir de böyle dene istersen . Ancak içimden bir ses bu ay tutacak diyor :)

Bugün kan ve idrar tahlili verdim . 8 haftaya kadar tek bebek gözükse dahi bebek bölünebilir ve ikiz olabilirmiş . Hem ona bakarız dedi hem kontrol ederiz dedi . Bakalım göreceğiz
Yani senin bebişin ikiz olma ihtimali varmı

Yani senin bebişin ikiz olma ihtimali varmı
Herkes de o ihtimal varmış :)

Genel bilgilendirme :)

Benim ailemde ikiz çok ama tek yumurta hiç yok :) rabbimden gelen her şeye razıyım ama ikiz yapamam :) zaten 6 aylıkken işe geri döneceğim

benim 2. Ayki denememde oldu. İlk ay tutmadı. Ben de genelde 2-3 gün yumurtlama görüyordum testte

Eee kalp atışını karından mı dinletti bu arada kan idrar tahlili nasıl çıktı

X