Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet gittim canım .

Kalp atışlarını duyduk miniğimizin .

Her şey çok şükür yolundaymış . 2 hafta sonra tekrar çağırdı :)
Hemen çağırmış valla yine 2 haftada bir gidecek miyiz beni de 10 gün sonra çağırdı 6+4 ken acaba kalp atışı için mi çağırdı

Dün değerlendirmedk bzde sonra gece tuvalete kalktım baktım akıntı artmış yine şeffaf uzayan pişman oldum değrrlendrseydk 3 gün üst üste olcaktı.bugün bitti akıntı yok
Ben de çatlatma gününü değerlendirmedim ama şuan 5 haftalık hamileyim hiiç öyle düşünme

Evet benim 2 gün çift çizgiydi sadece o iki günü değerlendirdik çatlama oldu 3.gün onu değerlendirmedim
Ovu testini kac ay kullandin canim ne kadar surede hamile kaldin benim 3 gun boyunca pikti degerlendirdim bugun 4.gunde catladi bende bu ay takip etmeye basladim cok merak ediyorum sonucu nolucak

Hemen çağırmış valla yine 2 haftada bir gidecek miyiz beni de 10 gün sonra çağırdı 6+4 ken acaba kalp atışı için mi çağırdı
Beni bugün çağırma nedeni oydu .

Bugün kan ve idrar tahlili verdim . 8 haftaya kadar tek bebek gözükse dahi bebek bölünebilir ve ikiz olabilirmiş . Hem ona bakarız dedi hem kontrol ederiz dedi . Bakalım göreceğiz

Ovu testini kac ay kullandin canim ne kadar surede hamile kaldin benim 3 gun boyunca pikti degerlendirdim bugun 4.gunde catladi bende bu ay takip etmeye basladim cok merak ediyorum sonucu nolucak
Canım ya bu ovülasyon testi strese neden olmasın sana :)

İnşallah senin hemen tutar , ben ovülasyon denediğim dönem hep başarısız oldum .

Ganile kaldığım ay doktorum düzenli en az haftada 2 ilişki istiyorum demişti ve bir de folik +mültivitaminlerin olduğu bir ilaç vermişti onu kullanmıştım .

Olmayacak dediğim ayda da gebe kaldım biliyorsun :)

İnşallah bu ay tutar gelecek aya kalmaz ama olmazsa bir de böyle dene istersen . Ancak içimden bir ses bu ay tutacak diyor :)

Yani senin bebişin ikiz olma ihtimali varmı

Yani senin bebişin ikiz olma ihtimali varmı
Herkes de o ihtimal varmış :)

Genel bilgilendirme :)

Benim ailemde ikiz çok ama tek yumurta hiç yok :) rabbimden gelen her şeye razıyım ama ikiz yapamam :) zaten 6 aylıkken işe geri döneceğim

Herkes de o ihtimal varmış :)

Genel bilgilendirme :)

Benim ailemde ikiz çok ama tek yumurta hiç yok :) rabbimden gelen her şeye razıyım ama ikiz yapamam :) zaten 6 aylıkken işe geri döneceğim
Ya ben cok isterim ikiz olmasını Allah sabrını verir canm .

benim 2. Ayki denememde oldu. İlk ay tutmadı. Ben de genelde 2-3 gün yumurtlama görüyordum testte

Eee kalp atışını karından mı dinletti bu arada kan idrar tahlili nasıl çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…