- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
Ay insAllah bı sıkıntı yoktur nasıl mutlu oldum kese burda dediğinde.Hiç anlamıyorum kuzum inan ama içini ferah tut aksi durum olsaydı derdi tam olarak ne dedi bidaha ne zaman gel dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay insAllah bı sıkıntı yoktur nasıl mutlu oldum kese burda dediğinde.Hiç anlamıyorum kuzum inan ama içini ferah tut aksi durum olsaydı derdi tam olarak ne dedi bidaha ne zaman gel dedi
Kuzum karından mı yaptı vajinal ultrason muAy insAllah bı sıkıntı yoktur nasıl mutlu oldum kese burda dediğinde.
Vajinal baktıKuzum karından mı yaptı vajinal ultrason mu
Ayın 19 una ama o zamana kadar beklemem heralde özele giderim bayramdan sonraİçini ferah tut sıradaki randevun ne zmana
Git için rahat etsin bitanemAyın 19 una ama o zamana kadar beklemem heralde özele giderim bayramdan sonra
Cok sağol canim valla burasıda olmasa kuruntudan kafayı yicem neyseki önümüz Bayram çok fazla dusunemem teşekkür ederim.Git için rahat etsin bitanem
Evet gittim canım .Doktora gittin mi canımm ne dediii
En güzeli de ney biliyomusun bayrama bayram şekerimizle beraber girmek Rabbim isteyen herkese nasip etsinCok sağol canim valla burasıda olmasa kuruntudan kafayı yicem neyseki önümüz Bayram çok fazla dusunemem teşekkür ederim.
Oyy masallah findigima gozunuz aydin kuzum kalp atislarini da duydunuz ohh icin rahatlamistir daha da dimi kucucuk ama nasil da guclu cikiyor o guzel sesGuguuu teyzesi kalp atışlarını duyduk :)
Dün değerlendirmedk bzde sonra gece tuvalete kalktım baktım akıntı artmış yine şeffaf uzayan pişman oldum değrrlendrseydk 3 gün üst üste olcaktı.bugün bitti akıntı yok@paranerde NurseCelline ayy sonunda yakalayabildim cok mutluyum insallah olur bu ay ya tesekkur ederim kizlar Siz neler yaptiniz calismalara devam mi
Keseyi geçen boş gördük şimdi bebekle görünce çok tuhaf oldum :) sesi gümbür gümbür maşallah :)Oyy masallah findigima gozunuz aydin kuzum kalp atislarini da duydunuz ohh icin rahatlamistir daha da dimi kucucuk ama nasil da guclu cikiyor o guzel ses
Maşallah canımm sağlıkla büyüsün inşallaaaahKeseyi geçen boş gördük şimdi bebekle görünce çok tuhaf oldum :) sesi gümbür gümbür maşallah :)
Ortada ki siyah nokta kesen canım gayet güzel görünüyor maşallah betan kaçtıCanım hangisi kese bunun. Konya'da hiç bı doktor bugün görev yapmiyo acile gittim 40 nazla baktılar. Stajyer doktordu bakan. Kese burda dedi ama hangisi kese anlamadım ben
Sen bi test patlat canımDaha adet olmadım normalde gece olur sanmıştım ama dün baş ve kasık ağrım vardı galiba bugün olcam ay o güzel listeye hiçte istemezdim kırmızıların gelmesini
Olsun bisey olmaz canim saglikli spermler 72 saate kadar bile yasayabiliyormus nasipte varsa hersey mumkunDün değerlendirmedk bzde sonra gece tuvalete kalktım baktım akıntı artmış yine şeffaf uzayan pişman oldum değrrlendrseydk 3 gün üst üste olcaktı.bugün bitti akıntı yok
Doğru diyosun canım nasipte varsa olur.boş gebeliğe hamile kaldığım ay sadece 4 kere ilişki olmuştu korona fln geçirdik olunca oluyo dmek kiOlsun bisey olmaz canim saglikli spermler 72 saate kadar bile yasayabiliyormus nasipte varsa hersey mumkun
Tabi kuzum icini ferah tut bekleyip gorucez artik en zor kismi beklemekDoğru diyosun canım nasipte varsa olur.boş gebeliğe hamile kaldığım ay sadece 4 kere ilişki olmuştu korona fln geçirdik olunca oluyo dmek ki
Çok teşekkür ederim canımMaşallah canımm sağlıkla büyüsün inşallaaaah