- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çatlamış gugum valla bugünü de değerlendir hadi bi gayret :))Askitolarim catlamis mi sizce dune gore daha soluk gibi geldi bugunku 9 numara. Dunu degerlendirdim.
Eki Görüntüle 3095201
Çatlamış bence de Gugum bugünü de değrrlendir sonra 1 gün ara verip diğer gnü de değrrlendirrsinAskitolarim catlamis mi sizce dune gore daha soluk gibi geldi bugunku 9 numara. Dunu degerlendirdim.
Eki Görüntüle 3095201
Çok güzel maşallah şimdi şöyle betahcg hormonu üç ayın sonuna kadar tavan yaptığı için het geçen gün duygular allak bullak olucak şişkinlik dersen bende de çok benimde bugün 5 hafta oldu allahım yardımcımız olsun hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
Hangisi kese bunun acile gittim stajyer doktor vardı 40 nazla baktı. Kese burda dedi. Hangisi kese anlamadımBir de bir şey merak ediyorum sen yumurtlama takibi yapmış mıydın ne zaman yumurtladin ?
Canım hangisi kese bunun. Konya'da hiç bı doktor bugün görev yapmiyo acile gittim 40 nazla baktılar. Stajyer doktordu bakan. Kese burda dedi ama hangisi kese anlamadım benÇatlamış bence de Gugum bugünü de değrrlendir sonra 1 gün ara verip diğer gnü de değrrlendirrsin
Daha adet olmadım normalde gece olur sanmıştım ama dün baş ve kasık ağrım vardı galiba bugün olcam ay o güzel listeye hiçte istemezdim kırmızıların gelmesini
Siyah nokta gibi olan yermi acabaHangisi kese bunun acile gittim stajyer doktor vardı 40 nazla baktı. Kese burda dedi. Hangisi kese anlamadım
Kaç haftalıkken gittin kuzumCanım hangisi kese bunun. Konya'da hiç bı doktor bugün görev yapmiyo acile gittim 40 nazla baktılar. Stajyer doktordu bakan. Kese burda dedi ama hangisi kese anlamadım ben
Sanki şu siyah yer Yuvarlak olan kaçıncı haftan küçük kese gibiHangisi kese bunun acile gittim stajyer doktor vardı 40 nazla baktı. Kese burda dedi. Hangisi kese anlamadım
bende ovulasyon testlerine yarın başlıycam kuzum nasipse :) bakalım heyecanlı..mesirmacunu NurseCelline ayy sonunda yakalayabildim cok mutluyum insallah olur bu ay ya tesekkur ederim kizlar Siz neler yaptiniz calismalara devam mi
4+6Kaç haftalıkken gittin kuzum
Kese var dedi zaten ama ben birden fazla görüyorum mol gebelik olabilir mi değerinde 3 kat yükseldi nerdeyseSanki şu siyah yer Yuvarlak olan kaçıncı haftan küçük kese gibi
Hiç anlamıyorum kuzum inan ama içini ferah tut aksi durum olsaydı derdi tam olarak ne dedi bidaha ne zaman gel dediKese var dedi zaten ama ben birden fazla görüyorum mol gebelik olabilir mi değerinde 3 kat yükseldi nerdeyse
Stajyermis zaten doktor yok dedi. Ben dış gebelikten korkuyorum deyince bakti. Kese rahimde dış gebelik değil dedi. Bı dk bile sürmedi bakması hiç guvenemedim. Bayramdan sonra doktora gelirsin tekrar dediHiç anlamıyorum kuzum inan ama içini ferah tut aksi durum olsaydı derdi tam olarak ne dedi bidaha ne zaman gel dedi
Hic belli olmaz kirmizilar gelmedikce umut vardir hayirlisi olsun canim gelirse de umut etmeye devamDaha adet olmadım normalde gece olur sanmıştım ama dün baş ve kasık ağrım vardı galiba bugün olcam ay o güzel listeye hiçte istemezdim kırmızıların gelmesini
Hadi bakalim kuzucum yeni ay yeni umutlar bu ay bizim ayimiz olucakbende ovulasyon testlerine yarın başlıycam kuzum nasipse :) bakalım heyecanlı..
İnşallah gugum inşallahhhHadi bakalim kuzucum yeni ay yeni umutlar bu ay bizim ayimiz olucak