Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Askitolarim catlamis mi sizce dune gore daha soluk gibi geldi bugunku 9 numara. Dunu degerlendirdim.
20220707_113407.jpg

Çok güzel maşallah şimdi şöyle betahcg hormonu üç ayın sonuna kadar tavan yaptığı için het geçen gün duygular allak bullak olucak şişkinlik dersen bende de çok benimde bugün 5 hafta oldu allahım yardımcımız olsun hayırlı sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah 🌹

Bir de bir şey merak ediyorum sen yumurtlama takibi yapmış mıydın ne zaman yumurtladin ?
Hangisi kese bunun acile gittim stajyer doktor vardı 40 nazla baktı. Kese burda dedi. Hangisi kese anlamadım

Eklentiler

• IMG_20220707_111809.jpg
    IMG_20220707_111809.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 31
Çatlamış bence de Gugum bugünü de değrrlendir sonra 1 gün ara verip diğer gnü de değrrlendirrsin
Canım hangisi kese bunun. Konya'da hiç bı doktor bugün görev yapmiyo acile gittim 40 nazla baktılar. Stajyer doktordu bakan. Kese burda dedi ama hangisi kese anlamadım ben

Eklentiler

• IMG_20220707_111809.jpg
    IMG_20220707_111809.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 25
Hiç anlamıyorum kuzum inan ama içini ferah tut aksi durum olsaydı derdi tam olarak ne dedi bidaha ne zaman gel dedi
Stajyermis zaten doktor yok dedi. Ben dış gebelikten korkuyorum deyince bakti. Kese rahimde dış gebelik değil dedi. Bı dk bile sürmedi bakması hiç guvenemedim. Bayramdan sonra doktora gelirsin tekrar dedi

Daha adet olmadım 😅 normalde gece olur sanmıştım 😅 ama dün baş ve kasık ağrım vardı galiba bugün olcam 🥺 ay o güzel listeye hiçte istemezdim kırmızıların gelmesini 🥰❤️
Hic belli olmaz kirmizilar gelmedikce umut vardir hayirlisi olsun canim gelirse de umut etmeye devam🤗🌸

X