- 25 Haziran 2022
- 579
- 350
Ne zaman gözükür karından acabaVajinadan zaten uzun süre karından bir şey gözükmeyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman gözükür karından acabaVajinadan zaten uzun süre karından bir şey gözükmeyecek
Bende ya karından istiyorum napsam bilemedimOoo erken gözükmüş ama vajinadan bakılmasını hiç istemiyorum
Beta 2500 üstü karından görünür aslında yakın zaman da beta verdinz mi ikinzde olmadibeBende ya karından istiyorum napsam bilemedim
Ben cuma vermiştim bugün vermedim yarın belki verebilirimBeta 2500 üstü karından görünür aslında yakın zaman da beta verdinz mi ikinzde olmadibe
Kaçtı canım cuma günüBen cuma vermiştim bugün vermedim yarın belki verebilirim
Çarşamba 218 cuma 530du canımKaçtı canım cuma günü
Senin perşembe gnü net karından gözükür canım al randevunu benceÇarşamba 218 cuma 530du canım
Ben de o gün gitmeyi düşünüyorum canımSenin perşembe gnü net karından gözükür canım al randevunu bence
Aynen istersen yarın kan ver perşembede kese görürsün İnşallahBen de o gün gitmeyi düşünüyorum canım
Aynen ya değerlerin yükselmesi en azından içime su serper inşallah olumlu sonuçlar alırız yaAynen istersen yarın kan ver perşembede kese görürsün İnşallah
İnşallah canımAynen ya değerlerin yükselmesi en azından içime su serper inşallah olumlu sonuçlar alırız ya
Cyclo progynova ilacına başladım,inşallah önümüzdeki aylara güzel haberler veririm ben deCanim regl oldum, simdi cylo pro… diye bi ilac verdi ona basladim canim
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Bebek isi Allah isi elimizden geleni yapip bekliyoruz Rabbim hepimizin kucagini saglikli, hayirli evlatlarla doldursun insallahh ❣Cyclo progynova ilacına başladım,inşallah önümüzdeki aylara güzel haberler veririm ben de
Istersen yeni bat tarihin belliyse ekleyebilirimCanim regl oldum, simdi cylo pro… diye bi ilac verdi ona basladim canim
amin canım inşallah isteyen herkeseeHakkinda hayirlisi olsun canim. Bebek isi Allah isi elimizden geleni yapip bekliyoruz Rabbim hepimizin kucagini saglikli, hayirli evlatlarla doldursun insallahh ❣
O ne ilacı canımCanim regl oldum, simdi cylo pro… diye bi ilac verdi ona basladim canim
pcos olduğum için hem hormonların düzelsin biraz dedi, hem de hamile olabilmede engel olmayan doğum kontrol ilacıymışO ne ilacı canım
Anladım canım şifa olsun inşallah bu ay hepimiz hamiş olalımpcos olduğum için hem hormonların düzelsin biraz dedi, hem de hamile olabilmede engel olmayan doğum kontrol ilacıymış