Dün hamile olduğumu öğrendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün hamile olduğumu öğrendim
çok sevindim canım , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallahh :)Dün hamile olduğumu öğrendim
Benimde erken gebelik testim böyle
ayyy ne güzel bunları görmek maaşallahh yaa :)Benimde erken gebelik testim böyle
Çok teşekkür ederim canım, inşallah sağlıklı hamilelik ve bebektir. Rabbim isteyen herkese nasip etsinInsallah guzel sonuclar alirsin,merakla bekliyoruz haberlerini
Canım ya biz seninle o kadar cok benziyoruz ki batlar bile aynı. Senin de maşallah test çok güzel. İnşallah sağlıklı hamieliktirBenimde erken gebelik testim böyle
Evet aynı şeyleri düşünüyorum bu kadar denk gelir mi ne güzel tesadüf oldu amiiin canım inşallah sağlıkla ilerleyen bir hamileliğimiz olur ve sağlıkla alırız inşallah kucağımızaCanım ya biz seninle o kadar cok benziyoruz ki batlar bile aynı. Senin de maşallah test çok güzel. İnşallah sağlıklı hamieliktir
Ayy tebrik ederim Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallahh bizlere cok dua etDün hamile olduğumu öğrendim
İnşallah arkadaşımEvet aynı şeyleri düşünüyorum bu kadar denk gelir mi ne güzel tesadüf oldu amiiin canım inşallah sağlıkla ilerleyen bir hamileliğimiz olur ve sağlıkla alırız inşallah kucağımıza
Masallahh cok guzel cizgi cikmis guzel haberlerini bekliyoruz canim.Benimde erken gebelik testim böyle
Hayırlı olsun bebeğimDün hamile olduğumu öğrendim
Hayırlı olsun bebeğimTebrik ederim
İnşallah canım tez zamanda sizlerde tüm isteyen arkadaşlarımda burada hamilelik haberleri verirsinizMasallah kizlar gunumuzu guzellestirdiniz ne guzel bir gune basladik boyle bizlere cok cok dua edin
Canım ben 4+5 de gördümKızlar bişey sorcam karından ultrasondan kese görünmesi için beta değeri kaç olması lazım
Sağol kuzum bende 4+2 yim senin 4+5 de beta değerin kaçtıCanım ben 4+5 de gördüm
Ay bende bende burdaki herkese o emojiyi koyucaz Allahin izniyleMaşallah sayfa hamişlerle doldu dönüp dönüp sayfaya bakıyorum Guguuu çok güzel oldu maşallah