- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
maşallaaahhh diyorum :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , bizlere de dua etEki Görüntüle 3091386 ne diyosunuzzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallaaahhh diyorum :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , bizlere de dua etEki Görüntüle 3091386 ne diyosunuzzz
Daha geçmemişti en iyi ihtimal bat bugün veya yarınKaç günün geçmişti
Teşekkür ederiim rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsiiinmaşallaaahhh diyorum :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , bizlere de dua et
Ben bide adet günümde yapayım bariDaha geçmemişti en iyi ihtimal bat bugün veya yarın
Canimm tebrik ederim hayirli olsun gebeligin Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah ❣Eki Görüntüle 3091386 ne diyosunuzzz
Ya ne guzel sabredebiliyosun Umarim regl olmazsin guzel haberlerini bekliyoruz canim hayirlisi olsunBebeğim bugün normalde olmam lazımdı bekliyorum ama inşallah regl olmam onun dışında tüm belirtileri yaşıyorum bakalım ya cumartesi idrarda gebelik bakcam yada direk pazartesi kanda gebelik bakcam işin komik durumu laborantım ve laboratuvar da görev yapıyorum erkenden test yapmamak için kendimi zor tutuyorum sizin gibi bende çok heyecanlıyım inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız tüm kalbimle diliyorum
Maşallah diyorumEki Görüntüle 3091386 ne diyosunuzzz
Hayırlı olsun cnmEki Görüntüle 3091386 ne diyosunuzzz
sen naptın canım çıktı mı sonucunHayırlı olsun cnm
Senin sonuç çıktı mı canım e nabızdan kontrol et ben öyle öğrendimHayırlı olsun cnm
Yok cnm çıkmadı daha ama lekelenme devamsen naptın canım çıktı mı sonucun
Bakıyorum cnm henüz çıkmamış. Ama lekelenme varSenin sonuç çıktı mı canım e nabızdan kontrol et ben öyle öğrendim
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ne güzel bi grup burası yaa inşallah herkes güzel haberlerini alır bu arada bat gelmeden de testte çıkıyormuş çünkü tahmini ben silik çizgiyi ctesi gördüm değerim 50 civarıymış. Test çok hassas hemen silik çizgi çıkmıştıMaşallah diyorum
Doktorumla konuştum telefonda kahverengi leke gelirse sıkma canını normal dedi kırmızı olmasın yeter nette de 4-5. Haftalarda yerleşme kanaması oluyor diyorlar senin de normal o yüzden sıkma canını.Bakıyorum cnm henüz çıkmamış. Ama lekelenme var
Ay nasıl mutlu oldum şuan. İnşallah öyledir. Kırmızı leke degl zaten kahve rengiDoktorumla konuştum telefonda kahverengi leke gelirse sıkma canını normal dedi kırmızı olmasın yeter nette de 4-5. Haftalarda yerleşme kanaması oluyor diyorlar senin de normal o yüzden sıkma canını.
Benim görümcem de hamile şuan 8-9 haftalık onun da şu sıralar kahve leke geliyor doktor ona da korkulacak bir şey yok dedi kırmızı gelmediği süreceAy nasıl mutlu oldum şuan. İnşallah öyledir. Kırmızı leke degl zaten kahve rengi
Ay hadi İnşallah su sonucumda çıksa rahat edecemBenim görümcem de hamile şuan 8-9 haftalık onun da şu sıralar kahve leke geliyor doktor ona da korkulacak bir şey yok dedi kırmızı gelmediği sürece
Amiin hemen güncellemişsin benim emojiyiCanimm tebrik ederim hayirli olsun gebeligin Allah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin insallah ❣
Kaçtı ilk beta hgcAy hadi İnşallah su sonucumda çıksa rahat edecem
12.41 cnm. Bide dünden beri karnımda ağrılar sancılar, kasık ağrıları batmalar var. Belki de yerleşmedirKaçtı ilk beta hgc