Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim öyle gezinirken gördüm yazım dedim bnde.cok çok şükür elim yüreğimde o yaşadıklarım aklımda ama Allah'a emanet ettim.varsa diyorum yicek ekmeği gelir.en son dün işte yaptırdım 102 çıktı pazartesi yparim bide Çarşamba günü de doktora giderim nasip olursa
Kaç gününüz geçti bat 🌼

Kaç gününüz geçti bat 🌼
Merhaba günüm geçmemişti daha erken yumurtlama oldum 11.gun yumurtladim adetin 23.gunu öğrendim.erken yumurtlama olduğu için ya 25.yada 26.gun adet olacaktım.adetten 3 gün önce beta 18.21 çıktı dünde 102 çıktı adetin gecikmesinin dün ya 1.gunuydu yada 2.gunu.sizdr varmı gecikme falan

Merhaba herkese kizlar.hamile olanlar hamile kalmaya çalışanlar Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin.ben biraz kendimden bahsedeyim durumum biraz karışık ben 30 yaşındayım Eylül 2016da evlendim tam anlamıyla doktor kontrolüne 2019da gittik eşimde varikosel ckmisti eşim 2020 Ekim ayında varikosel ameliyatı olmuştu ben Şubat ayında normal yollarla hamile kaldım ama 22 haftalık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim geçen sene Haziran ayında çok acı çektik eşimle kendimi toparlamak aylarimi aldı o üzüntüyle direkt tüp Bebek yaptırdım Kasım ayında olumsuz yönde oldu bı an önce yeri dolsun istedim o hamilelik duygusunu hiç kaybetmek istemedim geriye dondurulmuş embriyom vardi başka hastaneye taşımayı düşündük 10 Haziran'da doktorla gorustum bayram sonrası gel dedi.doktora gittgimde adetin 9.gunundeydim doktor 19 mm güzel yunurtan var çatlar bikac güne dedi ama her ay zaten takip yapiodum pek umursamadım 10 12 13 Haziran ikiski oldu sonra 20 Haziran'da ben anneme gittim. Bitmek bilmeyen bı kasık ağrısı yasiodum artık psikolojik dedim adetime 5-6 gün kala comfort days gebelik testi aldım bişey ckmadi hatta dedim bu ayda yok gönlüm hep doğal yoldan olmasından yanaydı.cunku tüp bebek süreci çok zor.neyse ben annemden 24 Haziran'da döndüm yolda bı eczaneden yine test aldım predictor early eve geldim eşimden gizli wcye girdim hani dedim yapım kafam rahatlasın ne göreyim çift çizgi oluşmaya başladı.naocami bilemedim eşime gösterdim o şaşkın ben şaşkın ama dedim testlere güven olmaz kan testi yaptıralım dedik veee sonuç 18.21 ckti biz nasıl mutlu tabi bu değer adet gününden 3-4 gün öncesi değerdi sonra 2 gün arayla takip ettim 18.21 46.51 102.2 ckti sonuçlar.belirtilerime gelince hiç birşey yok sadece anlam veremedigim kasık ağrısı genelde vücudumu dinlerim başka aylarda çok süren kasık ağrısı vardı sadece hislerim şuanda göğüs ağrısı yok bulantı yok veya gosguslerde kararma yok.veya öncesi akıntı yok.gecen sene Haziran 27de kızımı kaybettim bu Haziran bı mucize geldi inşallah sağlıkla devam eder.biraz erken öğrenince zaman geçmiyor beta yukselirmi kese gorunurmu gbi deli sorular var.bu benim hikayem bu yol çok zorlu çok meşakkatli belki birine umut olur.ama şunu biliyorumki diyolar yaa stres yapma falan alakasi yok yine stresim vardı yine kaygılıydim nasipte varsa bı şekilde geliyor.
Sağlıcakla gelsin inşallah evladınız. Hayrılısı olsun 🤲

Merhaba günüm geçmemişti daha erken yumurtlama oldum 11.gun yumurtladim adetin 23.gunu öğrendim.erken yumurtlama olduğu için ya 25.yada 26.gun adet olacaktım.adetten 3 gün önce beta 18.21 çıktı dünde 102 çıktı adetin gecikmesinin dün ya 1.gunuydu yada 2.gunu.sizdr varmı gecikme falan
Benimde bugün bat günüm ☺️

572AD65A-5484-4889-86E6-F29D4781EC6C.jpeg
ne diyosunuzzz🙈

X