- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerleşme kanaması mı acaba yumurtamanın kaçıncı günüAy kızlar az önce lavaboya gittim hafif kahve leke gördüm. Sizce bu ne olmuş olabilir.
Bat ın üzerinden kaç gün geçti canımAy kızlar az önce lavaboya gittim hafif kahve leke gördüm. Sizce bu ne olmuş olabilir.
Yerleşme kanaması dicem ama ne kadar oldu bat geçeli canımAy kızlar az önce lavaboya gittim hafif kahve leke gördüm. Sizce bu ne olmuş olabilir.
Cnm bnm adetten yedi gün geçti betam iki gün önce 12.41 di. Yani pozitif di . Bu gün sabah tekrar kan verdm. Yükselmiş mi diye. Daha sonuç çıkmadı. Bu süreçte leke gelmesi normal mi kiBat ın üzerinden kaç gün geçti canım
Yerleşme kanaması dicem ama ne kadar oldu bat geçeli ca
Cnm bnm adetten yedi gün geçti betam iki gün önce 12.41 di. Yani pozitif di . Bu gün sabah tekrar kan verdm. Yükselmiş mi diye. Daha sonuç çıkmadı. Bu süreçte leke gelmesi normal mi kiYerleşme kanaması dicem ama ne kadar oldu bat geçeli canım
Canım testime baktın mı sende görüyo musun şuan kurudu o çizgi incecik bir kırmızı olarak kaldıSen e nabizdan kontrol et yine de canim belki bugun cikar
Yerleşme kanaması battan önce olur diye biliyorum aslında ama senin sonucunda düşük çıkmış muhtemelen geç döllenme oldu belki de ancak yerleşme oluyodur o yüzden lekelenmen olmuştur canım stres yapma kendine de bebişe de sakin olCnm bnm adetten yedi gün geçti betam iki gün önce 12.41 di. Yani pozitif di . Bu gün sabah tekrar kan verdm. Yükselmiş mi diye. Daha sonuç çıkmadı. Bu süreçte leke gelmesi normal mi ki
Bebetime yanlış sonuç verebiliyo canım başka marka dene istersenKızlar merhaba adetime 10 gün var bu sabah bebetime marka kaset testyaptım 10 dkk içinde silik çizgi çıktı gölge şeklinde . Bu marka test için yanıltıcı sonuç verebilir diyorlar . Adete 10 gün kala böyle bir sonuç çıkar mı daha çok var
Evet doktor daha çok yeni demişti. Ve muhtemelen geç döllenme oldu benimki. Yerleşme kanaması dır inşallah. Çünkü dünden beri değişik kasık ağrısı ve batmalar şişmeler mevcutYerleşme kanaması battan önce olur diye biliyorum aslında ama senin sonucunda düşük çıkmış muhtemelen geç döllenme oldu belki de ancak yerleşme oluyodur o yüzden lekelenmen olmuştur canım stres yapma kendine de bebişe de sakin ol
Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah allah gönlündekini nasip etmiş doğal yoldan olmuş ne güzel allah bize de nasip etsin darısı başımızaMerhaba herkese kizlar.hamile olanlar hamile kalmaya çalışanlar Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin.ben biraz kendimden bahsedeyim durumum biraz karışık ben 30 yaşındayım Eylül 2016da evlendim tam anlamıyla doktor kontrolüne 2019da gittik eşimde varikosel ckmisti eşim 2020 Ekim ayında varikosel ameliyatı olmuştu ben Şubat ayında normal yollarla hamile kaldım ama 22 haftalık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim geçen sene Haziran ayında çok acı çektik eşimle kendimi toparlamak aylarimi aldı o üzüntüyle direkt tüp Bebek yaptırdım Kasım ayında olumsuz yönde oldu bı an önce yeri dolsun istedim o hamilelik duygusunu hiç kaybetmek istemedim geriye dondurulmuş embriyom vardi başka hastaneye taşımayı düşündük 10 Haziran'da doktorla gorustum bayram sonrası gel dedi.doktora gittgimde adetin 9.gunundeydim doktor 19 mm güzel yunurtan var çatlar bikac güne dedi ama her ay zaten takip yapiodum pek umursamadım 10 12 13 Haziran ikiski oldu sonra 20 Haziran'da ben anneme gittim. Bitmek bilmeyen bı kasık ağrısı yasiodum artık psikolojik dedim adetime 5-6 gün kala comfort days gebelik testi aldım bişey ckmadi hatta dedim bu ayda yok gönlüm hep doğal yoldan olmasından yanaydı.cunku tüp bebek süreci çok zor.neyse ben annemden 24 Haziran'da döndüm yolda bı eczaneden yine test aldım predictor early eve geldim eşimden gizli wcye girdim hani dedim yapım kafam rahatlasın ne göreyim çift çizgi oluşmaya başladı.naocami bilemedim eşime gösterdim o şaşkın ben şaşkın ama dedim testlere güven olmaz kan testi yaptıralım dedik veee sonuç 18.21 ckti biz nasıl mutlu tabi bu değer adet gününden 3-4 gün öncesi değerdi sonra 2 gün arayla takip ettim 18.21 46.51 102.2 ckti sonuçlar.belirtilerime gelince hiç birşey yok sadece anlam veremedigim kasık ağrısı genelde vücudumu dinlerim başka aylarda çok süren kasık ağrısı vardı sadece hislerim şuanda göğüs ağrısı yok bulantı yok veya gosguslerde kararma yok.veya öncesi akıntı yok.gecen sene Haziran 27de kızımı kaybettim bu Haziran bı mucize geldi inşallah sağlıkla devam eder.biraz erken öğrenince zaman geçmiyor beta yukselirmi kese gorunurmu gbi deli sorular var.bu benim hikayem bu yol çok zorlu çok meşakkatli belki birine umut olur.ama şunu biliyorumki diyolar yaa stres yapma falan alakasi yok yine stresim vardı yine kaygılıydim nasipte varsa bı şekilde geliyor.
Leke ne renkte canım kahverengi mi pembe miEvet doktor daha çok yeni demişti. Ve muhtemelen geç döllenme oldu benimki. Yerleşme kanaması dır inşallah. Çünkü dünden beri değişik kasık ağrısı ve batmalar şişmeler mevcut
Sağol Allah razı olsun Rabbim çok büyük çok yüce.isteten herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah allah gönlündekini nasip etmiş doğal yoldan olmuş ne güzel allah bize de nasip etsin darısı başımıza
Kahve rengi uzayan biseydiLeke ne renkte canım kahverengi mi pembe mi
Doktorlar genelde kırmızı olmadığı sürece sorun yok gebeliğin ilk 3 ayında lekelenme olabilir diyolar içini ferah tut allahn iznyle hiç bişe olmaz canımKahve rengi uzayan biseydi
stres yapma canım ilk aylarda kahverengi lekelenmenin normal oldğunu okumuştum , kan sonucun çıkınca bir kadın doğum doktoruna git gerekirse progestan başlasınlar aksatmaAy kızlar az önce lavaboya gittim hafif kahve leke gördüm. Sizce bu ne olmuş olabilir.
hoşgeldiin :) öncelikle tebrik ederim, zor yollardan geçmişsin ama çok şükür Rabbim nasip etmiş beklediğini :) Stres yapmadan betanın yükselmesini bekle canım, devam ediyor musun kan takibine?Merhaba herkese kizlar.hamile olanlar hamile kalmaya çalışanlar Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin.ben biraz kendimden bahsedeyim durumum biraz karışık ben 30 yaşındayım Eylül 2016da evlendim tam anlamıyla doktor kontrolüne 2019da gittik eşimde varikosel ckmisti eşim 2020 Ekim ayında varikosel ameliyatı olmuştu ben Şubat ayında normal yollarla hamile kaldım ama 22 haftalık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim geçen sene Haziran ayında çok acı çektik eşimle kendimi toparlamak aylarimi aldı o üzüntüyle direkt tüp Bebek yaptırdım Kasım ayında olumsuz yönde oldu bı an önce yeri dolsun istedim o hamilelik duygusunu hiç kaybetmek istemedim geriye dondurulmuş embriyom vardi başka hastaneye taşımayı düşündük 10 Haziran'da doktorla gorustum bayram sonrası gel dedi.doktora gittgimde adetin 9.gunundeydim doktor 19 mm güzel yunurtan var çatlar bikac güne dedi ama her ay zaten takip yapiodum pek umursamadım 10 12 13 Haziran ikiski oldu sonra 20 Haziran'da ben anneme gittim. Bitmek bilmeyen bı kasık ağrısı yasiodum artık psikolojik dedim adetime 5-6 gün kala comfort days gebelik testi aldım bişey ckmadi hatta dedim bu ayda yok gönlüm hep doğal yoldan olmasından yanaydı.cunku tüp bebek süreci çok zor.neyse ben annemden 24 Haziran'da döndüm yolda bı eczaneden yine test aldım predictor early eve geldim eşimden gizli wcye girdim hani dedim yapım kafam rahatlasın ne göreyim çift çizgi oluşmaya başladı.naocami bilemedim eşime gösterdim o şaşkın ben şaşkın ama dedim testlere güven olmaz kan testi yaptıralım dedik veee sonuç 18.21 ckti biz nasıl mutlu tabi bu değer adet gününden 3-4 gün öncesi değerdi sonra 2 gün arayla takip ettim 18.21 46.51 102.2 ckti sonuçlar.belirtilerime gelince hiç birşey yok sadece anlam veremedigim kasık ağrısı genelde vücudumu dinlerim başka aylarda çok süren kasık ağrısı vardı sadece hislerim şuanda göğüs ağrısı yok bulantı yok veya gosguslerde kararma yok.veya öncesi akıntı yok.gecen sene Haziran 27de kızımı kaybettim bu Haziran bı mucize geldi inşallah sağlıkla devam eder.biraz erken öğrenince zaman geçmiyor beta yukselirmi kese gorunurmu gbi deli sorular var.bu benim hikayem bu yol çok zorlu çok meşakkatli belki birine umut olur.ama şunu biliyorumki diyolar yaa stres yapma falan alakasi yok yine stresim vardı yine kaygılıydim nasipte varsa bı şekilde geliyor.
İnşallah yerleşme kanamasıdır bat ne zamandıKahve rengi uzayan biseydi
Teşekkür ederim öyle gezinirken gördüm yazım dedim bnde.cok çok şükür elim yüreğimde o yaşadıklarım aklımda ama Allah'a emanet ettim.varsa diyorum yicek ekmeği gelir.en son dün işte yaptırdım 102 çıktı pazartesi yparim bide Çarşamba günü de doktora giderim nasip olursahoşgeldiin :) öncelikle tebrik ederim, zor yollardan geçmişsin ama çok şükür Rabbim nasip etmiş beklediğini :) Stres yapmadan betanın yükselmesini bekle canım, devam ediyor musun kan takibine?