Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlarr bişey sormak istiyorum 19 Haziran da adet oldum 6 gün sürdü yumurtalama dönemim ne zamana denk geliyor acaba yardımcı olur musunuz?
Ben ovulasyon testleri ile kontrol ediyorum , yoksa tutturmak zor bence ya, yada yumurtlama ağrısı ve akıntısını takip edebilirsin

Merhaba kızlarr bişey sormak istiyorum 19 Haziran da adet oldum 6 gün sürdü yumurtalama dönemim ne zamana denk geliyor acaba yardımcı olur musunuz?
Hosgeldin🌸 Yumurtlamanin yaklasik olarak adetin 14.gunune denk geldigini soyluyorlar ama once ya da sonra da olabiliyor kesin olarak bilemeyiz. Ben bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamami takip edicem mesela sen de o sekilde deneyebilirsin

Ben de kan testi verdim sonuç bekliyorum öğleden sonra çıkacakmış çok heyecanlı ya nedense olumsuz olacakmış gibi bir his kapladı içimi halbuki gebelik testi de pozitif amaan ya
aaa ben senin testini diğer grupta gördüm canım kıpkırmızı bir pozitifti :) strese girme vardır Allah'ın izniyle :) bizimle de paylaş sonucunu

Ben de kan testi verdim sonuç bekliyorum öğleden sonra çıkacakmış çok heyecanlı ya nedense olumsuz olacakmış gibi bir his kapladı içimi halbuki gebelik testi de pozitif amaan ya
Listede yoksun batin ne zamandi canim insallah olumlu olur sonucun haber ver mutlaka 🌸

Yeni üye oldum siteye gruplara üye olunuyo mu onu bilmiyorum😄 batı da bilmiyorum 2 haziranda adet klmuştum 15i yumurtlama görmüştüm bugün yumurtlamadan sonraki 14. Gün
Yok canim gerekmiyo 1.sayfadaki listeye batlarimizi ekliyoruz gunlerimizi takip edebilmek fikir alisverisi yapabilmek icin kac gunde bir adet oluyosun 🥰

Ay hadi İnşallah bol pozitifli bir gün olsun bnde kan verdim akşama kdr çıkar e nabizda 🥰🥰🥰🥰

Kuzucum vermissin kan hadi bakalim guzel artislarin olsun insallah saglik ocaginda mi verdin hastanede mi🥰
Sağlık ocağında verdimm .oda geç çıkartıyor ya . Doktor yarın çıkar sonuc dedi Ama akşam e nabizda görünür dedi. Bakalım. Bana kalsa hastahaneye gidip hemde acilde yarım saatte ogrenebilirdik de eşim müsade etmedi🙈😃hayırlısı kuzucuk dua edin inşallah artar değerim . Dün aşırı kasık ağrısı ve karnimda batma hissettim. Karnım taş gibiydi sanki. Bu gün hiç bişey yok

Sağlık ocağında verdimm .oda geç çıkartıyor ya . Doktor yarın çıkar sonuc dedi Ama akşam e nabizda görünür dedi. Bakalım. Bana kalsa hastahaneye gidip hemde acilde yarım saatte ogrenebilirdik de eşim müsade etmedi🙈😃hayırlısı kuzucuk dua edin inşallah artar değerim . Dün aşırı kasık ağrısı ve karnimda batma hissettim. Karnım taş gibiydi sanki. Bu gün hiç bişey yok
Bende de ara sıra kasıkta batma ve gaz sancısı dışında bir şey yok eğer hamileysem ne güzel ya konforlu bi gebelikmiş diyeceğim 😂

Annem bana hamileyken mide bulantısı baş dönmesi ne varsa yaşamış bende tık yok acaba acele mi ediyoruz belirti beklemek için mide bulantısı yaşayan hamileler kaç haftalıkken başladı acaba bulantıları

Kızlar bi bakar mısınız

Eklentiler

• 6590F688-6318-4B21-8111-02338A84867F.jpeg
    6590F688-6318-4B21-8111-02338A84867F.jpeg
    73,8 KB · Görüntüleme: 35
Benim eşime kalsa haftaya kan verelim diyor 😂 test sonucunu gösteriyorum hemem sevinme diyor bu kadar garantici de olunmaz bee😄

X