Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet öyle ama bu test biraz değişik geldi bana neden mesafe açık baya arası koyu çizgiyle
Predictor ealy markası aslında daha belirgin olması lazım ama adetime benim tahminimle 4 gün var bazen 1 gün ileri 1 gün beri oynayabiliyor. 4/5 gün var diyeyim o yüzden böyle olabilir mi

Predictor ealy markası aslında daha belirgin olması lazım ama adetime benim tahminimle 4 gün var bazen 1 gün ileri 1 gün beri oynayabiliyor. 4/5 gün var diyeyim o yüzden böyle olabilir mi
Olabilir bence erken gebelik testi zaman bu. Bu site de maşallah herkese uğurlu geliyo

Kızlar merhaba adetime 10 gün var bu sabah bebetime marka kaset testyaptım 10 dkk içinde silik çizgi çıktı gölge şeklinde . Bu marka test için yanıltıcı sonuç verebilir diyorlar . Adete 10 gün kala böyle bir sonuç çıkar mı daha çok var

Eklentiler

• 69D1F094-C338-4FFB-9A37-D3E3DE928F97.jpeg
    99,3 KB · Görüntüleme: 42
Belirtiler kusma bulantı falan onlar ikinci aydan sonra başlıyor üçüncü ayda bitiyor. Kasik ağrısı falan onlar şimdi oluyor. İlk oglumda sadece mide bulantısı yaşadım. Bunda kasıklarım çok ağrıdı batmalar şişmeler oldu.

Kalp atışını duyduktan sonra mı başlıyor annem bana adetim gecikince mide bulantılarım başladı demişti

Yaa teşekkür ederim canım kan sonucumu atarım gruba inşallah güzel haber vermek nasip olur
Insallah canim merakla bekliyoruz guzel haberlerini❣ Kan sonucunda gebelik olursa isminin yanina bunu koyucam hadi bakalim guzel haberlerle insallah ne zaman cikicak sonucun

Insallah canim merakla bekliyoruz guzel haberlerini❣ Kan sonucunda gebelik olursa isminin yanina bunu koyucam hadi bakalim guzel haberlerle insallah ne zaman cikicak sonucun
Sağlık ocağında verdim öğleden sonra çıkar yüksek ihtimalle dediler ama bilemiyorum yarına kalırsa da sabah öğrenirsin dediler

Bilmiyorum ya ilk gebelik olacak olursa çok tuhaf bir hismiş
Tabiki çok güzel bir duygu. Çok şükür benim ikinci olacak. İlkinde bicok tedavi denedik on ay boyunca doktora gittim geldim.rahim filmi çektim. Çatlatma iğnesi klomen gonal f kullandım. Olmadı. Onbirinci ayda doktora gitmedik. Bayram tatiliydi memlekete gitmiştim. Doktora gitmedik diye o ay olmicak zaten diyerek umursamadik ve o ay hamile kalmıştım. Bundada hemen olmaz diye şimdiden ikinciyi düşünelim korunmayı bırakalım dedik. İlk aydan hamile kaldım. Yani inşallah. Kanda pozitif çıktı da bakalım düzenli artacak mı.

Bebeğim bugün normalde olmam lazımdı bekliyorum ama inşallah regl olmam onun dışında tüm belirtileri yaşıyorum bakalım ya cumartesi idrarda gebelik bakcam yada direk pazartesi kanda gebelik bakcam işin komik durumu laborantım ve laboratuvar da görev yapıyorum erkenden test yapmamak için kendimi zor tutuyorum sizin gibi bende çok heyecanlıyım inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız tüm kalbimle diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…