Predictor ealy markası aslında daha belirgin olması lazım ama adetime benim tahminimle 4 gün var bazen 1 gün ileri 1 gün beri oynayabiliyor. 4/5 gün var diyeyim o yüzden böyle olabilir miEvet öyle ama bu test biraz değişik geldi bana neden mesafe açık baya arası koyu çizgiyle
Olabilir bence erken gebelik testi zaman bu. Bu site de maşallah herkese uğurlu geliyoPredictor ealy markası aslında daha belirgin olması lazım ama adetime benim tahminimle 4 gün var bazen 1 gün ileri 1 gün beri oynayabiliyor. 4/5 gün var diyeyim o yüzden böyle olabilir mi
Olabilir bence erken gebelik testi zaman bu. Bu site de maşallah herkese uğurlu geliyo
Bence ovulasyon testi yap gebelik varsa koyu çıkıyorbilemedim hafif ince çizgi olarak kaldı dayanamadım adet günümde tekrarlayayım aslında yarın yapacaktım niyetim öyleydi
Yani adam hayal kırıklığı yaşar diye korkuyor. Ama testte pozitif ise korkmaBenim eşime kalsa haftaya kan verelim diyortest sonucunu gösteriyorum hemem sevinme diyor bu kadar garantici de olunmaz bee
Belirtiler kusma bulantı falan onlar ikinci aydan sonra başlıyor üçüncü ayda bitiyor. Kasik ağrısı falan onlar şimdi oluyor. İlk oglumda sadece mide bulantısı yaşadım. Bunda kasıklarım çok ağrıdı batmalar şişmeler oldu.Annem bana hamileyken mide bulantısı baş dönmesi ne varsa yaşamış bende tık yok acaba acele mi ediyoruz belirti beklemek için mide bulantısı yaşayan hamileler kaç haftalıkken başladı acaba bulantıları
Düzenleyemiyorum ama benim adım yazmıyo listedeolmadibe Isaretledigim yere tiklarsan 1.sayfadaki listeyi gorebilirsin seni de ekliycem simdi
Eki Görüntüle 3091234
Kalp atışını duyduktan sonra mı başlıyor annem bana adetim gecikince mide bulantılarım başladı demiştiBelirtiler kusma bulantı falan onlar ikinci aydan sonra başlıyor üçüncü ayda bitiyor. Kasik ağrısı falan onlar şimdi oluyor. İlk oglumda sadece mide bulantısı yaşadım. Bunda kasıklarım çok ağrıdı batmalar şişmeler oldu.
Topigi ben actigim icin ben duzenleyebiliyorum canim ekledim seni 1 temmuz olarak❣Düzenleyemiyorum ama benim adım yazmıyo listede
Bilmiyorum ya ilk gebelik olacak olursa çok tuhaf bir hismişYani adam hayal kırıklığı yaşar diye korkuyor. Ama testte pozitif ise korkma
Yaa teşekkür ederim canım kan sonucumu atarım gruba inşallah güzel haber vermek nasip olurTopigi ben actigim icin ben duzenleyebiliyorum canim ekledim seni 1 temmuz olarak❣
Insallah canim merakla bekliyoruz guzel haberlerini❣ Kan sonucunda gebelik olursa isminin yaninaYaa teşekkür ederim canım kan sonucumu atarım gruba inşallah güzel haber vermek nasip olur
Sağlık ocağında verdim öğleden sonra çıkar yüksek ihtimalle dediler ama bilemiyorum yarına kalırsa da sabah öğrenirsin dedilerInsallah canim merakla bekliyoruz guzel haberlerini❣ Kan sonucunda gebelik olursa isminin yaninabunu koyucam hadi bakalim guzel haberlerle insallah ne zaman cikicak sonucun
Sen e nabizdan kontrol et yine de canim belki bugun cikarSağlık ocağında verdim öğleden sonra çıkar yüksek ihtimalle dediler ama bilemiyorum yarına kalırsa da sabah öğrenirsin dediler
Tabiki çok güzel bir duygu. Çok şükür benim ikinci olacak. İlkinde bicok tedavi denedik on ay boyunca doktora gittim geldim.rahim filmi çektim. Çatlatma iğnesi klomen gonal f kullandım. Olmadı. Onbirinci ayda doktora gitmedik. Bayram tatiliydi memlekete gitmiştim. Doktora gitmedik diye o ay olmicak zaten diyerek umursamadik ve o ay hamile kalmıştım. Bundada hemen olmaz diye şimdiden ikinciyi düşünelim korunmayı bırakalım dedik. İlk aydan hamile kaldım. Yani inşallah. Kanda pozitif çıktı da bakalım düzenli artacak mı.Bilmiyorum ya ilk gebelik olacak olursa çok tuhaf bir hismiş
Bilmem kişiden kişiye değişiyor sanırım. Benim iki aylıkken baslamistiKalp atışını duyduktan sonra mı başlıyor annem bana adetim gecikince mide bulantılarım başladı demişti
Bebeğim bugün normalde olmam lazımdı bekliyorum ama inşallah regl olmam onun dışında tüm belirtileri yaşıyorum bakalım ya cumartesi idrarda gebelik bakcam yada direk pazartesi kanda gebelik bakcam işin komik durumu laborantım ve laboratuvar da görev yapıyorum erkenden test yapmamak için kendimi zor tutuyorum sizin gibi bende çok heyecanlıyım inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız tüm kalbimle diliyorum