- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
Ben ovulasyon testleri ile kontrol ediyorum , yoksa tutturmak zor bence ya, yada yumurtlama ağrısı ve akıntısını takip edebilirsinMerhaba kızlarr bişey sormak istiyorum 19 Haziran da adet oldum 6 gün sürdü yumurtalama dönemim ne zamana denk geliyor acaba yardımcı olur musunuz?
HosgeldinMerhaba kızlarr bişey sormak istiyorum 19 Haziran da adet oldum 6 gün sürdü yumurtalama dönemim ne zamana denk geliyor acaba yardımcı olur musunuz?
aaa ben senin testini diğer grupta gördüm canım kıpkırmızı bir pozitifti :) strese girme vardır Allah'ın izniyle :) bizimle de paylaş sonucunuBen de kan testi verdim sonuç bekliyorum öğleden sonra çıkacakmış çok heyecanlı ya nedense olumsuz olacakmış gibi bir his kapladı içimi halbuki gebelik testi de pozitif amaan ya
Listede yoksun batin ne zamandi canim insallah olumlu olur sonucun haber ver mutlakaBen de kan testi verdim sonuç bekliyorum öğleden sonra çıkacakmış çok heyecanlı ya nedense olumsuz olacakmış gibi bir his kapladı içimi halbuki gebelik testi de pozitif amaan ya
Yeni üye oldum siteye gruplara üye olunuyo mu onu bilmiyorumListede yoksun batin ne zamandi canim insallah olumlu olur sonucun haber ver mutlaka
Valla kendimi kaptırmak istemiyorum açıkcası kimyasal gebelik geçirenleri gördükçe tedirgin oldumaaa ben senin testini diğer grupta gördüm canım kıpkırmızı bir pozitifti :) strese girme vardır Allah'ın izniyle :) bizimle de paylaş sonucunu
Yok canim gerekmiyo 1.sayfadaki listeye batlarimizi ekliyoruz gunlerimizi takip edebilmek fikir alisverisi yapabilmek icin kac gunde bir adet oluyosunYeni üye oldum siteye gruplara üye olunuyo mu onu bilmiyorumbatı da bilmiyorum 2 haziranda adet klmuştum 15i yumurtlama görmüştüm bugün yumurtlamadan sonraki 14. Gün
Ay hadi İnşallah bol pozitifli bir gün olsun bnde kan verdim akşama kdr çıkar e nabizdaBen de kan testi verdim sonuç bekliyorum öğleden sonra çıkacakmış çok heyecanlı ya nedense olumsuz olacakmış gibi bir his kapladı içimi halbuki gebelik testi de pozitif amaan ya
Kuzucum vermissin kan hadi bakalim guzel artislarin olsun insallah saglik ocaginda mi verdin hastanede miAy hadi İnşallah bol pozitifli bir gün olsun bnde kan verdim akşama kdr çıkar e nabizda
1.sayfadaki listeye nasıl gideceğim, valla değişiyo bazen 28 bazen 30Yok canim gerekmiyo 1.sayfadaki listeye batlarimizi ekliyoruz gunlerimizi takip edebilmek fikir alisverisi yapabilmek icin kac gunde bir adet oluyosun
Sağlık ocağında verdimm .oda geç çıkartıyor ya . Doktor yarın çıkar sonuc dedi Ama akşam e nabizda görünür dedi. Bakalım. Bana kalsa hastahaneye gidip hemde acilde yarım saatte ogrenebilirdik de eşim müsade etmediKuzucum vermissin kan hadi bakalim guzel artislarin olsun insallah saglik ocaginda mi verdin hastanede mi
Bende de ara sıra kasıkta batma ve gaz sancısı dışında bir şey yok eğer hamileysem ne güzel ya konforlu bi gebelikmiş diyeceğimSağlık ocağında verdimm .oda geç çıkartıyor ya . Doktor yarın çıkar sonuc dedi Ama akşam e nabizda görünür dedi. Bakalım. Bana kalsa hastahaneye gidip hemde acilde yarım saatte ogrenebilirdik de eşim müsade etmedihayırlısı kuzucuk dua edin inşallah artar değerim . Dün aşırı kasık ağrısı ve karnimda batma hissettim. Karnım taş gibiydi sanki. Bu gün hiç bişey yok
Silik çizgi var kırmızı ben görüyorumKızlar bi bakar mısınız
Evet öyle ama bu test biraz değişik geldi bana neden mesafe açık baya arası koyu çizgiyleDikkatli bakar mısınız pembemsi değil mi
Var dimi bende görüyorum ama çok silik ışıkta bakınca daha çok belirgin. Hamile belirtisi olmasa pembemsi olmaz değil miSilik çizgi var kırmızı ben görüyorum
Benim eşime kalsa haftaya kan verelim diyorSağlık ocağında verdimm .oda geç çıkartıyor ya . Doktor yarın çıkar sonuc dedi Ama akşam e nabizda görünür dedi. Bakalım. Bana kalsa hastahaneye gidip hemde acilde yarım saatte ogrenebilirdik de eşim müsade etmedihayırlısı kuzucuk dua edin inşallah artar değerim . Dün aşırı kasık ağrısı ve karnimda batma hissettim. Karnım taş gibiydi sanki. Bu gün hiç bişey yok
Olmaz bu arada bata kaç gün varVar dimi bende görüyorum ama çok silik ışıkta bakınca daha çok belirgin. Hamile belirtisi olmasa pembemsi olmaz değil mi