- 19 Nisan 2022
- 438
- 517
bugün tek çizgi oldu bugun de değerlendiremedik , yarın olsa olur mu ? siz hepsini değerlendirmiş miydiniz yoksa gün aşırı mı ?1 gün sonrasını da değerlendir o zaman mutlakaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün tek çizgi oldu bugun de değerlendiremedik , yarın olsa olur mu ? siz hepsini değerlendirmiş miydiniz yoksa gün aşırı mı ?1 gün sonrasını da değerlendir o zaman mutlakaaaaaa
Kız yüksekmi ne demek hamilesin senBir şey soracagım son regl 16may. Dün kan verdim saat 23.30civarı ve bta hcg 6755,8 çıktı değerim yüksek mi yoksa normal mi
Keseyi bile gorursun bu degerle bence bir kadin doguma gitmenin zamani gelmisBir şey soracagım son regl 16may. Dün kan verdim saat 23.30civarı ve bta hcg 6755,8 çıktı değerim yüksek mi yoksa normal mi
Ya evet onu biliyorum ama olması gerekenden çok mu yüksek acaba diye sordum ilk defa verdiğim ilk tahlilde böyle bir sonuçla kariılaşıyorumKız yüksekmi ne demek hamilesin sen
dr lar gün aşırı öneriyor zaten şöyle bir şey var; sprem 3 gün yaşıyor 24 saat ise yumurta yaşıyor yani siz yumurtalama gününden 3 gün önce bile ilişkiye girseniz hamile kalabiliyorsunuz. Yada yumurtlama günü yada 1gün sonrası. O yüzden ovu testinde çift çizgi gördükten sonra ki gün de mutlaka değerlendirilmeli ki çatlamaya denk gelsinbugün tek çizgi oldu bugun de değerlendiremedik , yarın olsa olur mu ? siz hepsini değerlendirmiş miydiniz yoksa gün aşırı mı ?
Bat ne zamandiYa evet onu biliyorum ama olması gerekenden çok mu yüksek acaba diye sordum ilk defa verdiğim ilk tahlilde böyle bir sonuçla kariılaşıyorum
Çoğul gebeliklerde genelde böyle yüksek oluyormuş ilk günlerdeYa evet onu biliyorum ama olması gerekenden çok mu yüksek acaba diye sordum ilk defa verdiğim ilk tahlilde böyle bir sonuçla kariılaşıyorum
herkeste değer çok çok farıklı çıkabiliyor. Vallahi normal gibiYa evet onu biliyorum ama olması gerekenden çok mu yüksek acaba diye sordum ilk defa verdiğim ilk tahlilde böyle bir sonuçla kariılaşıyorum
Adet günün canmBat ne buraya çok yabancıyım yeniyim yani
Beklenen adet tarihin canim ne zaman adet olman gerekiyodu haziran ayinda kac gun gecikme yasadinBat ne buraya çok yabancıyım yeniyim yani
kız olsun ben de de olmadı bu ay kesin ağrılarım o yönde. Sen temmuz topiki açarsın takılırızBidebayilistersenferiha hosgeldin sekerim benim 3 gunum kaldi basladim test yapmaya sonuc tabi ki negatif ben dogurmaya gidemiyorum
gayet normal ya bence burada asya dan diye bir arkadaşımız var onunla hemen hemen aynısınızSon 16mayıs. Bu ayda 12Haziran bekliyordum
8 gun gecikmissin canim iki gunde bir deger ikiye katlanir gayet guzel artmis hic endiselenme saglicakla kucaginiza alirsiniz insallahSon 16mayıs. Bu ayda 12Haziran bekliyordum
Normalde 12 haziran ama son adet 16mayıs olduğu için doktorlar genelde geçen ay 16ysa bu ay 16ya kadar gecikme demiyorlar bende 16mın üstünden geçince ve göğüs hassasiyeti mide bulantısı ve yanması hal devam edince test yaptım inşallah birşey yoktur ve sağlıklıdırBeklenen adet tarihin canim ne zaman adet olman gerekiyodu haziran ayinda kac gun gecikme yasadin
kız hamile olan Perinayyı da ekle de bari topiğin şahı yürüsün az sayıyla en çok hamile çıkartalım8 gun gecikmissin canim iki gunde bir deger ikiye katlanir gayet guzel artmis hic endiselenme saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah
değerin gayet normal hiç endişelenme maşallahNormalde 12 haziran ama son adet 16mayıs olduğu için doktorlar genelde geçen ay 16ysa bu ay 16ya kadar gecikme demiyorlar bende 16mın üstünden geçince ve göğüs hassasiyeti mide bulantısı ve yanması hal devam edince test yaptım inşallah birşey yoktur ve sağlıklıdır
Umarım herşey normaldirgayet normal ya bence burada asya dan diye bir arkadaşımız var onunla hemen hemen aynısınız