Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde 12 haziran ama son adet 16mayıs olduğu için doktorlar genelde geçen ay 16ysa bu ay 16ya kadar gecikme demiyorlar bende 16mın üstünden geçince ve göğüs hassasiyeti mide bulantısı ve yanması hal devam edince test yaptım inşallah birşey yoktur ve sağlıklıdır
Yurt disinda yasiyosun sanirim orada daha farkli icini ferah tut deger yuksek oldugunda hizla arttiginda ikiz olasiligi oldugunu soyluyor doktorlar belki de oyledir belli mi olur

Yurt disinda yasiyosun sanirim orada daha farkli icini ferah tut deger yuksek oldugunda hizla arttiginda ikiz olasiligi oldugunu soyluyor doktorlar belki de oyledir belli mi olur
Hayır türkiyede yaşıyorum burdaki doktorlar öyle hesaplıyor ya da bana öyle denk geldiler sanırım mesela şu an gidip 8gün gecikmem var desem kabul etmiyorlar 16sından hesaplayıp 4gün gecikmen var diyorlar

inşallahhh be gugum ağzından bal damladı :) şimdi baktım bende, evet erken bir gebelik belirtisiymiş. yarın bi test yapsam mı sabah kii? 4 gün kalmış olucak
Ben gecikmeyi bekliycem deyip kosup erken gebelik testi alip yaptim kuzum ama ben hayal kirikligina ugramiyorum pek negatif gorunce cok etkilenmem dersen sansini dene derim 4 gun kala ogrenen cok kisi var🤗

Ben gecikmeyi bekliycem deyip kosup erken gebelik testi alip yaptim kuzum ama ben hayal kirikligina ugramiyorum pek negatif gorunce cok etkilenmem dersen sansini dene derim 4 gun kala ogrenen cok kisi var🤗
yok ya varsa da yoksa da nasip Allah'tan gelen :) yapiim ben hastalanmazsam . 10 haziranda pik görmüştüm üzerinden 11 gün geçmiş olucak, belki varsa çıkar :)

X