- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
günaydınn kız benim de cumartesi BAT anam şimdiden midem bulanıyor başım dönüyor göğüslerimağrıyor maşallah bi doğurmadığım kaldıgünaydınn kızlar, bugün kasık ağrısı ve artmış göğüs ucu hassasiyeti ile uyandım, inşallah gebelik belirtisidir
1 gün sonrasını da değerlendir o zaman mutlakaaaaaamerhaba eşimden dolayı sadece çift çizgiyi gördüğümün 1 gün öncesini değerlendirebildim
benim BAT cumartesi ama sanırım birazdan doğuma gidicez o kadar belirtim varTisen kendin okşuyorsun benim eşim nedense bu ay durup durup karnımı okuşuyor adamın içinemi doğuyor nedir
:)) hadi bakalım hepimizz için de güzel şeyler olsun bu hafta .günaydınn kız benim de cumartesi BAT anam şimdiden midem bulanıyor başım dönüyor göğüslerimağrıyor maşallah bi doğurmadığım kaldı
Sorun olmaz sonuçta erkek spermi 3 4 gün yasayabildigi için yine hamile olma ihtimalim olur canım sadece yumurtlamadan 3 4 gün önce ve 2 gün sonrasını değerlendirdiğinde şansın artıyor..Umarım guzel haberlerini alırız..merhaba eşimden dolayı sadece çift çizgiyi gördüğümün 1 gün öncesini değerlendirebildim
ama işte hepsini değerlendirememek beni üzüyorSorun olmaz sonuçta erkek spermi 3 4 gün yasayabildigi için yine hamile olma ihtimalim olur canım sadece yumurtlamadan 3 4 gün önce ve 2 gün sonrasını değerlendirdiğinde şansın artıyor..Umarım guzel haberlerini alırız..
Benim kide cumartesi ovulasyon testi yapsam mı acaba bu gün bi arkadaşta çıkmıştı ya koyu çizgiler belki bendede cıkarbenim BAT cumartesi ama sanırım birazdan doğuma gidicez o kadar belirtim var
bende yapsa mı diyr düşünüyorum vallahi yapsak mıııBenim kide cumartesi ovulasyon testi yapsam mı acaba bu gün bi arkadaşta çıkmıştı ya koyu çizgiler belki bendede cıkar
Korkuyorum yaaabende yapsa mı diyr düşünüyorum vallahi yapsak mııı
Ben bide bu ay kasık çektirme diyorlar onu yaptırdımbende yapsa mı diyr düşünüyorum vallahi yapsak mııı
işe yarıyor diyorlar onun için de. Ya adet olacak da gbiyim hatta erken olacak gibiyim hafif ağrılarım başladıBen bide bu ay kasık çektirme diyorlar onu yaptırdım
benim de yanımda değil evde şansıma işteyim. Hatta bugün kızlar gecesi yapıcaz eve de gitmiycemBen bide bu ay kasık çektirme diyorlar onu yaptırdım
Öyle dediler inandım yaptırdım bakalım görecez. Yaa öyle deme olmıycaksınn olmıycaksınnnnişe yarıyor diyorlar onun için de. Ya adet olacak da gbiyim hatta erken olacak gibiyim hafif ağrılarım başladı
ne kadardır istiyorsunnnKorkuyorum yaaa
8 aydır evliyim ilk günden beri istiyorum ne bende ne eşimde hiç bir sıkıntı yok ama olmuyorne kadardır istiyorsunnn
HSG çektirdin mi hiiçç bazen yapışıklık yada ufacık tıkanıklık oluyor HSG çekilirken açılıyor8 aydır evliyim ilk günden beri istiyorum ne bende ne eşimde hiç bir sıkıntı yok ama olmuyor
Şu anlık gerek duymadılar 1 sene olsun öyle dediHSG çektirdin mi hiiçç bazen yapışıklık yada ufacık tıkanıklık oluyor HSG çekilirken açılıyor
evet öyle diyorlar ben 3 ay olmayınca dr gidip 1 senedir deniyoruz demiştim iyi ki öyle demişim 2 senedir uğraşıyoruz bir sürü sıkıtı cıktıŞu anlık gerek duymadılar 1 sene olsun öyle dedi