Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrik ederim darisi isteyen herkesin basina olsun insallah❣ Kayiplarin sebebi sanirim pihtilasmaymis. Sag salim kucaginiza almak nasip olur insallah. Ozele gidip baska doktorla gorusmekle cok iyi yapmissin
Amin canım Allah razı olsun 😊 böyle sıkıntıları olan anne adaylarının bence bı kaç doktora gitmeliler imkân dahilinde tabi

Hayırlı olsun kuzucum tebrik ederim.dmek ki kimyasalların pıhtılaşma sorunundanmış kan sulandırıcı önermedi mi doktorun keşke kese gözükene kadr kullansaydın.ne zman gitceksin kontrole
Teşekkür ederim kan sulandırıcı onermedi kese görülmeden vermicekmis 1 hafta ya da 10 gün sonra giderim nasipse iyice herşey belli olsun diye

Teşekkür ederim kan sulandırıcı onermedi kese görülmeden vermicekmis 1 hafta ya da 10 gün sonra giderim nasipse iyice herşey belli olsun diye
Anladım canım hayırlısı olsun hakkında mutlaka bize de yaz.bence 1 hafta sonra git 10 güne uzatma kese görülmeden değerin düşmüş ya bunda önlemini al erkenden git

H Hasretimm123 Guguuu Guguuu NurseCelline NurseCelline O oslem_ pskdanhnm pskdanhnm kizlar kan testi yaptirdim
05B4D2AD-EC80-42C6-B2DF-ECAC243DCF60.jpeg

Sizce normal mi kızlar dokyora 1hafta-10gun sonra gidecegim. Bu gun adet olmam gereken gün. Yumurtlama temmuz 24-26si falandı. Sizce deger iyi mi?
Gebeligin hayirli olsun kuzucum. Onemli olan ilk cikan deger degil duzenli sekilde artmasi. Iki gunde bir kan verip 2 kat artmis mi diye takip edersin. Saglikli gebeliklerin iki gunde iki kat artmasi beklenir. Saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallah gelismelerden haberdar et🌸

Sana da kuzum. Adet olacakmış gibi karbımda belimde agırlık var. Ağrı değil de hani adetten önce hissederiz ya geldi gelecek gibi. Öyle. Normal mi?
Böyle ağrıları normal diyor doktorlar benim öyle bir belirtim yok şuanda ya da ben bişey anlamıyorum diğer gebeliklerim de olduğu gibi dinlemiyorum kendimi olabildiğince akışına bırakmak istiyorum

Kızlar ilk defa yapıyorum hiç bi bilgim yok bu pik mi oluyor yoksa yarın mı olur

Eklentiler

• F25400FF-B360-4879-9A84-27477344AA8D.jpeg
    F25400FF-B360-4879-9A84-27477344AA8D.jpeg
    136,6 KB · Görüntüleme: 50
X