- 19 Mayıs 2022
- 3.171
- 5.030
- 37
İnşallah bebeğimAy hadi bakalım inşallah küt küt kalp seslerini duyup gelirsin inşallah cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bebeğimAy hadi bakalım inşallah küt küt kalp seslerini duyup gelirsin inşallah cnm
Baktır bakalım ne diyecek . Hayal kırıklığına uğramazsın inşallah. Ben bu gün ki testten sonra mideme kramplar girdikızlar ben sabah kan sayımı için doktora gittiğimde beta hcg de baktıracağım nasipse
H Hasretimm123 gülüm sen niye strese sokuon kendini . Takma bu kdr .Baktır bakalım ne diyecek . Hayal kırıklığına uğramazsın inşallah. Ben bu gün ki testten sonra mideme kramplar girdi
Şu 2 günüm çok zorlayıcı geçiyor kuzumİyiyiz kuzum sen ve miniğimiz nasıllar
Güzel haberlerini bekliyoruzkızlar ben sabah kan sayımı için doktora gittiğimde beta hcg de baktıracağım nasipse
Ne bilim ben hiç umursamıyordum bide bu ayH Hasretimm123 gülüm sen niye strese sokuon kendini . Takma bu kdr .
Sağol canım sorduğun için benimkiler iki tane çıktığından beri şokumu atamıyorum kalp atışını duyduk bebişler 2 gün arayla olmuşlarolmadibe sen ne durumdasın cnm
Umursama tabi. Kafa olarak rahat olman lazım. Bakma laf olan diye burda konusuoz da inan ben o kdr takmiomNe bilim ben hiç umursamıyordum bide bu ay
Yaaaa çok iyi maşallah . Rabbimin taktiri işte bak. Sen istersin o iki tane verir. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah cnmSağol canım sorduğun için benimkiler iki tane çıktığından beri şokumu atamıyorum kalp atışını duyduk bebişler 2 gün arayla olmuşlarEki Görüntüle 3100277
Insallah guzel haberler verirsin bebegim❣kızlar ben sabah kan sayımı için doktora gittiğimde beta hcg de baktıracağım nasipse
Ne zaman zaten hamile değilim kesin dersin o ay hamile kalırsınNe bilim ben hiç umursamıyordum bide bu ay
Konusmustuk burada bu konulari canim evetNe zaman zaten hamile değilim kesin dersin o ay hamile kalırsın
Ben 4. Ayımda hamile kaldım böyle yazınca kısacık gibi oluyor ama o her ay umutlanma bekleme regl olma olunca insanı kısa da olunca yoruyor .
Doktora gittim ve doktor 1 yıl olmaması normal . Folik asite başlayalım 3 ay sonra bi kontrole gelirsin duruma bakarız demişti .
Ben o kadar odaklanmıştım ki olmayacak diye aşılama falan okuyordum. Kaşık ağırlarım başlayınca eşime bu ayda olmadı diyip ağlamıştım hatta neyse ya zaten ben tedavi olacağım zaten demiştim ve o ay hamileydim ki burada paylaşmıştım her şeyi o zamanlar
Demem o ki gerçekten her şey zamanını bekliyor
Bu 4 ayda uygulama talip ettim , ovülasyon yaptım hiç birinde başarılı olmadım
Doktorum haftada en az 2 ilişki istiyorum dedi ve kendinizi strese sokmadan , yumurtalarım mı yumurtalamadım mı kontrolü yapmadan denemek bana daha stressiz gelmişti Belki de o ay ondan oldu bilmiyorum
Kullanıcı adın olmadıbeydi ama bebeklerin sana oldu be olduuuy dediSağol canım sorduğun için benimkiler iki tane çıktığından beri şokumu atamıyorum kalp atışını duyduk bebişler 2 gün arayla olmuşlarEki Görüntüle 3100277
Hayırlısı kuzum En az 2 ilişki . Aşkınızı kısıtlamayalımKonusmustuk burada bu konulari canim evet
Soylediklerin aklimda kalmisti hatta bu ay 3.ayimiz olucak bizim de .
Haftada 2 iliski denemeyi dusunuyorum. Ovulasyon testi yapmak istemiyorum artik stres olmadigimi zannediyordum ama sanirim farkinda olmadan geriliyorum. Hayirlisi
Kuzum haber vermeyenleri 10 15 gün geçince sileriz ya ne öyle soru işareti listemizi bozuyolarAdet olan olmayi bekleyen sevgili hanimlar, listemiz gunceldir. Yeni tarihlerinizi belirtirseniz listeye ekleyebilirim
Oylece bakip kacanlar, mesajlara dönüs yapmayanlar, günü gecip de son gelismelerden haberdar etmeyen hanimlar arada buradayiz deyin yahu
Hadi bakalım hayırlısı inşallah yüzümüzü güldüren bi sonuç alırsın kuzumkızlar ben sabah kan sayımı için doktora gittiğimde beta hcg de baktıracağım nasipse
Düşük tehlikem varmış, kanamam oluyor başka bi sıkıntım da yok Allaha şükür hafif mide bulantım dışındaİlk hamişimiz bebişiniz nasıl başka bir sayfada kanama ile ilgili soru sorduğunuzu gördüm inşallah sıkıntı yoktur sultansym
Ay hadi güzel haberlerini alalım inşallahYaaa bu ay herkes kırmızı kart gördü. Umarım bn görmem. Bı ben kaldım sanırım. Henüz gelmedi kırmızı
İyi olmanız sevindimDüşük tehlikem varmış, kanamam oluyor başka bi sıkıntım da yok Allaha şükür hafif mide bulantım dışında