Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olmadibe olmadibe sen ne durumdasın cnm
Sağol canım sorduğun için benimkiler iki tane çıktığından beri şokumu atamıyorum kalp atışını duyduk bebişler 2 gün arayla olmuşlar❤️
0CE6F0A6-8577-4474-A2E5-EC08A20F9C23.jpeg

Sağol canım sorduğun için benimkiler iki tane çıktığından beri şokumu atamıyorum kalp atışını duyduk bebişler 2 gün arayla olmuşlar❤️Eki Görüntüle 3100277
Yaaaa çok iyi maşallah . Rabbimin taktiri işte bak. Sen istersin o iki tane verir. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah cnm 🥰🧿🧿🧿🧿

Ne bilim ben hiç umursamıyordum bide bu ay
Ne zaman zaten hamile değilim kesin dersin o ay hamile kalırsın ☺️

Ben 4. Ayımda hamile kaldım böyle yazınca kısacık gibi oluyor ama o her ay umutlanma bekleme regl olma olunca insanı kısa da olunca yoruyor .

Doktora gittim ve doktor 1 yıl olmaması normal . Folik asite başlayalım 3 ay sonra bi kontrole gelirsin duruma bakarız demişti .

Ben o kadar odaklanmıştım ki olmayacak diye aşılama falan okuyordum. Kaşık ağırlarım başlayınca eşime bu ayda olmadı diyip ağlamıştım hatta😀 neyse ya zaten ben tedavi olacağım zaten demiştim ve o ay hamileydim ki burada paylaşmıştım her şeyi o zamanlar

Demem o ki gerçekten her şey zamanını bekliyor

Bu 4 ayda uygulama talip ettim , ovülasyon yaptım hiç birinde başarılı olmadım

Doktorum haftada en az 2 ilişki istiyorum dedi ve kendinizi strese sokmadan , yumurtalarım mı yumurtalamadım mı kontrolü yapmadan denemek bana daha stressiz gelmişti ☺️ Belki de o ay ondan oldu bilmiyorum

Ne zaman zaten hamile değilim kesin dersin o ay hamile kalırsın ☺️

Ben 4. Ayımda hamile kaldım böyle yazınca kısacık gibi oluyor ama o her ay umutlanma bekleme regl olma olunca insanı kısa da olunca yoruyor .

Doktora gittim ve doktor 1 yıl olmaması normal . Folik asite başlayalım 3 ay sonra bi kontrole gelirsin duruma bakarız demişti .

Ben o kadar odaklanmıştım ki olmayacak diye aşılama falan okuyordum. Kaşık ağırlarım başlayınca eşime bu ayda olmadı diyip ağlamıştım hatta😀 neyse ya zaten ben tedavi olacağım zaten demiştim ve o ay hamileydim ki burada paylaşmıştım her şeyi o zamanlar

Demem o ki gerçekten her şey zamanını bekliyor

Bu 4 ayda uygulama talip ettim , ovülasyon yaptım hiç birinde başarılı olmadım

Doktorum haftada en az 2 ilişki istiyorum dedi ve kendinizi strese sokmadan , yumurtalarım mı yumurtalamadım mı kontrolü yapmadan denemek bana daha stressiz gelmişti ☺️ Belki de o ay ondan oldu bilmiyorum
Konusmustuk burada bu konulari canim evet🤗
Soylediklerin aklimda kalmisti hatta bu ay 3.ayimiz olucak bizim de .
Haftada 2 iliski denemeyi dusunuyorum. Ovulasyon testi yapmak istemiyorum artik stres olmadigimi zannediyordum ama sanirim farkinda olmadan geriliyorum. Hayirlisi🤷‍♀️

Konusmustuk burada bu konulari canim evet🤗
Soylediklerin aklimda kalmisti hatta bu ay 3.ayimiz olucak bizim de .
Haftada 2 iliski denemeyi dusunuyorum. Ovulasyon testi yapmak istemiyorum artik stres olmadigimi zannediyordum ama sanirim farkinda olmadan geriliyorum. Hayirlisi🤷‍♀️
Hayırlısı kuzum ☺️ En az 2 ilişki . Aşkınızı kısıtlamayalım 🙈🙈

Adet olan olmayi bekleyen sevgili hanimlar, listemiz gunceldir. Yeni tarihlerinizi belirtirseniz listeye ekleyebilirim🌸
Oylece bakip kacanlar, mesajlara dönüs yapmayanlar, günü gecip de son gelismelerden haberdar etmeyen hanimlar arada buradayiz deyin yahu :KK73:

Adet olan olmayi bekleyen sevgili hanimlar, listemiz gunceldir. Yeni tarihlerinizi belirtirseniz listeye ekleyebilirim🌸
Oylece bakip kacanlar, mesajlara dönüs yapmayanlar, günü gecip de son gelismelerden haberdar etmeyen hanimlar arada buradayiz deyin yahu :KK73:
Kuzum haber vermeyenleri 10 15 gün geçince sileriz ya ne öyle soru işareti listemizi bozuyolar🤣

X