- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
Doğum günüm10agustos inşallah Kelebekaysee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum günüm10agustos inşallah Kelebekaysee
Şimdiden kutlarım canımcım. Bu arada uygulamada yeniyim Safariden giriş yapıyorum siz de öyle mi kullanıyorsunuz?Doğum günüm
Teşekkür ederim evet Googleden hesaba bir defa giriş yapınca açık kalıp zatenŞimdiden kutlarım canımcım. Bu arada uygulamada yeniyim Safariden giriş yapıyorum siz de öyle mi kullanıyorsunuz?
Sağ ol tatlımTeşekkür ederim evet Googleden hesaba bir defa giriş yapınca açık kalıp zaten
Burdayım kuzumm bu ara halsizlik yorgunluk uyku hali sanki hasta gibiyim sen nasılsınSonbahardagel kız nerelerdesin sen
Hatirlayamadim kuzum senin durum neydi. Hamislik var mıBurdayım kuzumm bu ara halsizlik yorgunluk uyku hali sanki hasta gibiyim sen nasılsın
Canım inşallah önümüzdeki ay bebeğine kavuşursun Ben daha regl olmadım beklemedeyimNeden bu kadar zor hamile kalmakHewda canım sabah regl ablamiz geldi bu ay da negatif yedik bakalım diğer bat 16 Ağustos , eşimin insafına kaldık yine, o istemiyor ya , şansım varsa beklicem yicek ekmeği varsa gelen gelir
Beklemedeyim hala iki gün sonra belli olucak 6 haftamda kese göründü sadece bugün 7+0 oldum bakalım cuma günü boş kesemi yoksa gebelik mi belli olcak bende bilmiyorumHatirlayamadim kuzum senin durum neydi. Hamislik var mı
Ben kısayol ekle diye bişe buldum uygulama gibi indirdi ekrana ordan giriyorumŞimdiden kutlarım canımcım. Bu arada uygulamada yeniyim Safariden giriş yapıyorum siz de öyle mi kullanıyorsunuz?
GuguuuBenimde kırmızılar geldi 1 saat önce.yeni bat 20 ağustos ama tam yumurtlama zamanı memlekete gitcez annemin evine değerlendiremicez artık eylüle kısmet
Aaa süper bana da geldi. Ama fotoğrafı ekleyemedimBen kısayol ekle diye bişe buldum uygulama gibi indirdi ekrana ordan giriyorum
Aynn öyle valla ya millet istemiyor oluyor arka arkaya . Biz istiyoruz aylarca bekliyoruz . Allahm ne zor bi durum yaCanım inşallah önümüzdeki ay bebeğine kavuşursun Ben daha regl olmadım beklemedeyimNeden bu kadar zor hamile kalmak
Hangi fotoğrafı canım bende direkt pembe kaban ve yannda pembe renkli K harfiAaa süper bana da geldi. Ama fotoğrafı ekleyemedim
Profil fotosu mu diyorsunKız nasıl fotoğraf ekliyonuz buraya