- 14 Kasım 2021
- 292
- 153
Ahh yaa öğrenmiş oldun çok şüküray keşke ya ama olmazmış ki rahimim komple yapışıkmış ameliyatta cıktı ortaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh yaa öğrenmiş oldun çok şüküray keşke ya ama olmazmış ki rahimim komple yapışıkmış ameliyatta cıktı ortaya
hahahahah ayy kahkaha attım . Tuzluğu kafana yeme dikkat et :))))Kizlar aksam benden haber alamazsaniz bilin ki selamun aleykum aleykum selam diye kocamin etrafinda dönüyorumdur bilin istedim
Ayy yikilirimhahahahah ayy kahkaha attım . Tuzluğu kafana yeme dikkat et :))))
Hosgeldin canim Aminnn insallah Allah o gunleri hepimize de gostersin.. Nasilsin bugun ❣Ay çok güldürdünüz beni :)
Dün ailem arkadaşlarım eşim kimse bilmezken sizinle paylaştım heyecanımı :)
İnşallah bu arkadaşlıklar cinsiyet tahminlerimize , doğum anılarımıza süt artırma konuşmalarına gider . Çok amin
hahahahahahahahah dene işe yararsa bende yapayım kızKizlar aksam benden haber alamazsaniz bilin ki selamun aleykum aleykum selam diye kocamin etrafinda dönüyorumdur bilin istedim
Tuzlugu kafaya yiyip sabaha cikamazsam ise yaramamistir ordan anlarsin artikhahahahahahahahah dene işe yararsa bende yapayım kız
ahhh hadi inşallahh :)Ay çok güldürdünüz beni :)
İnşallah bu arkadaşlıklar cinsiyet tahminlerimize , doğum anılarımıza süt artırma konuşmalarına gider . Çok amin
yaaacanımızz grubumuzun en gözdesiii inşallaahhhh.... İlerletip yüz yüze biel görüşme fırsatımız olur inşallaahhhhAy çok güldürdünüz beni :)
İyim kuzum doktoruma yazdım nasıl ilerleyeceğiz diye cevap bekliyorum :) bir kese bi kalp atışı duysam rahat nefes alacağım . Çünkü şu an hiç bir şey hissetmiyorum , boşlukta gibiyim :)Hosgeldin canim Aminnn insallah Allah o gunleri hepimize de gostersin.. Nasilsin bugun ❣
kız benim ki korkuyor öyle şeylerden hahahahhaahha mesela bazen evde birden koşuyorum bi bakıyorum dua etmeye başlıyor bu arada aramızda da 10 yaş var onunla belirtmek isterimTuzlugu kafaya yiyip sabaha cikamazsam ise yaramamistir ordan anlarsin artik
Bu beni mutlu eder Olmadı telefondan hep iletişimde olalımyaaacanımızz grubumuzun en gözdesiii inşallaahhhh.... İlerletip yüz yüze biel görüşme fırsatımız olur inşallaahhhh
Hahahakız benim ki korkuyor öyle şeylerden hahahahhaahha mesela bazen evde birden koşuyorum bi bakıyorum dua etmeye başlıyor bu arada aramızda da 10 yaş var onunla belirtmek isterim
Vallahi içimde çok güzel hisler var ya senin bebiş ile alakalı maşallah çok iyi değer de çıkmışİyim kuzum doktoruma yazdım nasıl ilerleyeceğiz diye cevap bekliyorum :) bir kese bi kalp atışı duysam rahat nefes alacağım . Çünkü şu an hiç bir şey hissetmiyorum , boşlukta gibiyim :)
şimdi bende yapsam diye düşündüm ama kesin benim kocam gülmekten odaklanamazhahahahahahahahah dene işe yararsa bende yapayım kız
instagram biigaye ekleyin beni kız 22.09. yazıyor biom daBu beni mutlu eder Olmadı telefondan hep iletişimde olalım
Ekledimmminstagram biigaye ekleyin beni kız 22.09. yazıyor biom da
ay ben böyle şeyleri çok seviyorum aşırı heyecan oluyor tahmin ettiğimden de güzel olmanEkledimmm
Oyy o gunler de gelicek insallah bebegi ogrenince sabirsizlik daha da artiyo 5 haftalikken kese 6 7 haftalik civarinda kalp atisi duyuluyo genelde azicik sabir annesi❣İyim kuzum doktoruma yazdım nasıl ilerleyeceğiz diye cevap bekliyorum :) bir kese bi kalp atışı duysam rahat nefes alacağım . Çünkü şu an hiç bir şey hissetmiyorum , boşlukta gibiyim :)