Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hele senin güzelliğin !!ay ben böyle şeyleri çok seviyorum aşırı heyecan oluyor tahmin ettiğimden de güzel olman
Ay aradan epey gectiyse yap cok heyecanli insallahhh cift cizgi cikar hemenYapicam yapmayı düşünüyorum sabah cok sıkılmıştım test yapamadan dayanamadim tuvalete girdim
Umudum yok ama beni de cok umutlandırıyosun kız benden heycanlisinAy aradan epey gectiyse yap cok heyecanli insallahhh cift cizgi cikar hemen
Kiz hepimizin amaci bebis olunca insan heyecanlaniyo tabi negatifleri gorsek bile umudumuzu kaybetmiyoruzUmudum yok ama beni de cok umutlandırıyosun kız benden heycanlisin
Kiz hepimizin amaci bebis olunca insan heyecanlaniyo tabi negatifleri gorsek bile umudumuzu kaybetmiyoruz
Bence koyu cikcak hadi yap gel❣Eki Görüntüle 3085672
Dunku testim böyle bundan da silik cikarsa umudumu kaybedicem
Test almaya cikicam simdi de erken gebelik mi alsamBence koyu cikcak hadi yap gel❣
Bana kalirsa kaset testler daha guvenilir geliyo ama icim rahat eder dersen ikisinden de bir tane alabilirsin aslindaTest almaya cikicam simdi de erken gebelik mi alsam
İnşallah canımmmmOyy o gunler de gelicek insallah bebegi ogrenince sabirsizlik daha da artiyo 5 haftalikken kese 6 7 haftalik civarinda kalp atisi duyuluyo genelde azicik sabir annesi❣
Kuzum ben de öğlen yaptım testimi sanırım adet günü geçince her saatte çıkıyorUmudum yok ama beni de cok umutlandırıyosun kız benden heycanlisin
Tamamm canimBana kalirsa kaset testler daha guvenilir geliyo ama icim rahat eder dersen ikisinden de bir tane alabilirsin aslinda
Ya cok huzursuzum ama bi yanim sanki regl olacaksın diyor bi yanım da olmayacaksin diyorKuzum ben de öğlen yaptım testimi sanırım adet günü geçince her saatte çıkıyor
Dünkü ben ☺Ya cok huzursuzum ama bi yanim sanki regl olacaksın diyor bi yanım da olmayacaksin diyor
tammam özelden yazışalım tellerimiziiiiInstagramimi kapatali cook oldu bir gun whatsap grubumuz olursa konusuruz cok cok
Sen de regl olucak gibi hissediyor musun halaDünkü ben ☺
En sonunda düşünmekten kurtulurum be diyip gittim test aldım yaptım :) en azından aklından çıkar :)
Erken gebelik testi mi yoksa kaset test ile mi yaptınız inşallah hamilesinizdir :)Bu ay oldu sadece bu belirtiler..Bu arada az önce gebelik testi yaptım dayanamayıp..Hemen hafif bir çizgi belirdi..Acaba varmı ya simdi daha çok heyecan yaptım..Pazartesi kesin kan tahlili yaptırıcam..Foto attım ama fotoda fazla net değil normalde daha çok belli oluyor..