Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın adet günüm ama ben adetimin 19 20 günü yumurtlama

Evet hemem belirdi..biz yeni karar vermiştim bebise..Mayıs 19 da hasta oldum sonra ovulasyon testi kullandım..yarın adet günüm az önce gebelik testi yaptım normal gebelik testi hatta, hemen hafif çizgi belirdi..fotoğrafta tam net görünmuy
ayyyy çok heyecanlandımm. Ne zmaan kan vereceksinnn :21:

kız yettimmmm yettimmm :confused: :confused: :confused: ya dün işten çıktım anneme gittik falan telefondan da giremiyorum pc başında rahat oluyor hiç bakamadım o yüzden ama aklım hep sizdeydi vallahi :21: özellikle @asyadan ne yaptı diyeee:halay:
Hosgeldinnn🤤 sen olmayinca hic tadi olmuyo alistirdin kendini merak ediyorum yalniz birakma gel hep:KK50:

kız belirti her zmaan var :KK76: belirtisiz ayım yok 2 senedir her ay belirti :KK48: şimdiden görüşlerimhafif acımaya başladı ama elleyince yok yürürken bir de hafif batmalar var kasıklar da ama hiç dinlemiyorum bu olanları her ay beni yanıltıyorlar:duduk:
Yaaa kıyamam yaaa kafaya takmasak olacak aslında bizim daha ilk korunmasız oldu ben de iliskiden sonra kesintisiz 5 gündür kasık ağrısı yaşıyorum dediğin gibi batmali bir şekilde sonra biri dedi ki ilk korunmasız olduysa vücut alışıyor ondan dedi herhalde öyledir:)

Hosgeldinnn🤤 sen olmayinca hic tadi olmuyo alistirdin kendini merak ediyorum yalniz birakma gel hep:KK50:
ayy yıllar önce (yani 2 sene) burada 3 kişiyle çok yakın arkadaş olduk hala her güünnn whatsappdan konusuyoruz ama 2 senedir her gün yüz yüze görüştük yani burada kazanılan dostluklar çok değerli bence:KK200:

Hosgeldin canim ekliyorum seni de listeye. Belirtilerin var mi neler yaptin bize de anlatir misin insallah pozitif sonuclarini goruruz🌸
hoşbuldum canım :) ben geçen ay tüm hormon testlerimi yaptırdım eşim spermiyogram verdi , ve hsg çekildim. sonuçlar temiz, doktor 1 ay kendimize bıraktı, bu ay olmazsa adette aşılama tedavisine başlayacağız, bende testlerle yumurtlama günü takip ettim, pikleri değerlendirdik bakalım heyecanlı bi şekilde bekliyorum, benim uyku halim çok fazla, birde koku hassasiyeti var ama bakalım bilemiyorum :)

selam kızlar , benimde bat 25 haziran bu ay ilk defa ovülasyon testi denedik, olmazsa aşılama deneyeceğiz önümüzdeki ay. İnşallah bu ay ümitliyim :) kim istiyorsa Rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Canim hosgeldin 🌸🌸
Insallah kelebegin kendiliginden sana gelir ekliyorum listeye🌸

Yaaa kıyamam yaaa kafaya takmasak olacak aslında bizim daha ilk korunmasız oldu ben de iliskiden sonra kesintisiz 5 gündür kasık ağrısı yaşıyorum dediğin gibi batmali bir şekilde sonra biri dedi ki ilk korunmasız olduysa vücut alışıyor ondan dedi herhalde öyledir:)
ya dün de yazdım benim zaten çok problemli; ben 2 sene önce denemeye basladım 3 ay baktım olmuyor dr gittim ben de; 10cm 8cm 5cm kist 4cm myom varmış aralıkta ameliyat oldum. Ve rahimimde karnımın içinde ciddi yapışıklıklar varmış. Tek tüpümü aldılar tek tüple kaldım anlayacağın. Zaten diyorum bir daha ki ay farklı yöntem deniycem yine olmuyorsa tüp bebek uğraşamam daha fazla 2 sene oldu ya yıprandım :işsiz: bir de 15 20 sene bekleyenler var Rabbim onlara sabır versin gerçekten de çok zor bir süreç. Herkesin ortak dediği tek şey. TAKMAYIN bu kadar üzerinde durmayın. İlişkiye girerken unutun bebek fikrini. Ya zaten ilişkiye bebek için giriyorum nasıl unutayım gecenin bir köründe sabaha iş var zevkine yapılır mı😂😂🤣😂

hoşbuldum canım :) ben geçen ay tüm hormon testlerimi yaptırdım eşim spermiyogram verdi , ve hsg çekildim. sonuçlar temiz, doktor 1 ay kendimize bıraktı, bu ay olmazsa adette aşılama tedavisine başlayacağız, bende testlerle yumurtlama günü takip ettim, pikleri değerlendirdik bakalım heyecanlı bi şekilde bekliyorum, benim uyku halim çok fazla, birde koku hassasiyeti var ama bakalım bilemiyorum :)
Canım bu testleri gebelik düşününce mi yaptırdınız yoksa bir müddet denediniz olmayınca mi yaptırdınız merak ettim :)

ay inşallaahhh HSG den sonra çok hamile kalan oluyor.

X