Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy yıllar önce (yani 2 sene) burada 3 kişiyle çok yakın arkadaş olduk hala her güünnn whatsappdan konusuyoruz ama 2 senedir her gün yüz yüze görüştük yani burada kazanılan dostluklar çok değerli bence:KK200:
Evet tabii cunku hicbir cikarimiz yok gormeden sanki gonul bagi kuruyoruz gibi hissediyorum ben valla pozitif gorunce asla kiskanmayip kendimmis gibi seviniyorum insallah arkadasligimiz daim olur🌸

ya dün de yazdım benim zaten çok problemli; ben 2 sene önce denemeye basladım 3 ay baktım olmuyor dr gittim ben de; 10cm 8cm 5cm kist 4cm myom varmış aralıkta ameliyat oldum. Ve rahimimde karnımın içinde ciddi yapışıklıklar varmış. Tek tüpümü aldılar tek tüple kaldım anlayacağın. Zaten diyorum bir daha ki ay farklı yöntem deniycem yine olmuyorsa tüp bebek uğraşamam daha fazla 2 sene oldu ya yıprandım :işsiz: bir de 15 20 sene bekleyenler var Rabbim onlara sabır versin gerçekten de çok zor bir süreç. Herkesin ortak dediği tek şey. TAKMAYIN bu kadar üzerinde durmayın. İlişkiye girerken unutun bebek fikrini. Ya zaten ilişkiye bebek için giriyorum nasıl unutayım gecenin bir köründe sabaha iş var zevkine yapılır mı😂😂🤣😂
Evet ister istemez aklına geliyor insanın çünkü amaç o.. Ayşe duman diye bi doktor var ay öyle güzel anlatıyor ki bizim kimyamizi biyolojimizi dinlemeni tavsiye ederim youtubeden ,:)

hoşbuldum canım :) ben geçen ay tüm hormon testlerimi yaptırdım eşim spermiyogram verdi , ve hsg çekildim. sonuçlar temiz, doktor 1 ay kendimize bıraktı, bu ay olmazsa adette aşılama tedavisine başlayacağız, bende testlerle yumurtlama günü takip ettim, pikleri değerlendirdik bakalım heyecanlı bi şekilde bekliyorum, benim uyku halim çok fazla, birde koku hassasiyeti var ama bakalım bilemiyorum :)
hatta senden çok umutlandım 😍😍😍😍😍

Bu arada kızlar siz benim bu kadar olmuyor bebeğim diye ağladığıma bakmayın. 😂😂😂
Ben olmadıkça hırs yapan bir ruh hastayım. Bundan bir kaç ay önce Allahım ben istesem de çocuk verme diye dua eden biriydim 🤣🤣 Tövbe tövbe gücüne gider deme derlerdi ay yok uğraşamam eminim istemiyorum derdim. Vallahi büyük lokma ye büyük konusma derlerdi keşke dinleseymişim. Ama dengesizlikte var biraz işte bu ay çok istiyorum ya 2 ay hiç istemem sonra yine geliyor üşenme yap bi velet perileri Guguuu Guguuu mesirmacunu mesirmacunu yazsonumucizesi yazsonumucizesi

Son düzenleme:
Canım bu testleri gebelik düşününce mi yaptırdınız yoksa bir müddet denediniz olmayınca mi yaptırdınız merak ettim :)
Biz 2018 de evlendik canım, ilk zamanlar borcumuz çoktu , çok oralı değildik , 2019 sonunda tam tedaviye başladık pandemi patladı . Şimdi yeniden tedaviye başladık, tüm testlerimiz yeniden yapıldı. Beklememiz gerekiyormuş demek ki :)

Biz 2018 de evlendik canım, ilk zamanlar borcumuz çoktu , çok oralı değildik , 2019 sonunda tam tedaviye başladık pandemi patladı . Şimdi yeniden tedaviye başladık, tüm testlerimiz yeniden yapıldı. Beklememiz gerekiyormuş demek ki :)
Apaçık ortada beklemeniz gerekiyormuş gerçekten hadi hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah:)

ben de 2018 eylülde evlendim 2020 mayıs da karar vermiştikk. Tabi o zamanlar sanıyorum ilkinde tutacak ilk ay çok umutluydum hatta emindim yere eğilmiyordum bile cocuk düşmesin diye:işsiz:

Bu arada kızlar siz benim bu kadar olmuyor bebeğim diye ağladığıma bakmayın. 😂😂😂
Ben olmadıkça hırs yapan bir ruh hastayım. Bundan bir kaç ay önce Allahım ben istesem de çocuk verme diye dua eden biriydim 🤣🤣 Tövbe tövbe gücüne gider deme derlerdi ay yok uğraşamam eminim istemiyorum derdim. Vallahi büyük lokma ye büyük konusma derlerdi keşke dinleseymişim. Ama dengesizlikte var biraz işte bu ay çok istiyorum ya 2 ay hiç istemem sonra yine geliyor üşenme yap bi velet perileri
Bari istemediğin aylarda hamile olsan 😆😆 gayet açık istemediğin ot burnunda bitmiş olcak 😄😄😄

ben de 2018 eylülde evlendim 2020 mayıs da karar vermiştikk. Tabi o zamanlar sanıyorum ilkinde tutacak ilk ay çok umutluydum hatta emindim yere eğilmiyordum bile cocuk düşmesin diye:işsiz:
hepimiz yaptık bunları :)) insan hemen olacak sanıyor. Nasip işte. beklenen şeyler güzelleşir :KK200:

X