Sağlık olsun canım. Sabırla bekliyoruz hepimiz minnoşlarımızı. Daha zamanı var demek ki...Adet oldum kizlar umutlar baska aylara kaldi yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlık olsun canım. Sabırla bekliyoruz hepimiz minnoşlarımızı. Daha zamanı var demek ki...Adet oldum kizlar umutlar baska aylara kaldi yine
Ben direkt eczaneden aldim. Arastirdigimda hamilelik oncesi 400 mcg folik asit aliminin yeterli oldugunu ogrendim. Ben folidoce kullaniyorum 3.kutuyu alicam. Gebe kalinca doktor diger vitaminlerle birlikte gerek gorurse degistiriyor. Istersen saglik ocagindan doktora da yazdirabilirsinGünaydın kızlar ben folik asit başlamak istiyorum ama eczaneden özel olarak mı alsam yoksa sağlık ocağına mı yazdırsam karar veremedim folik asitler arasında fark var mı içerik veya kalite olarak
günaydın canım , ben doktora yazdırmıştımGünaydın kızlar ben folik asit başlamak istiyorum ama eczaneden özel olarak mı alsam yoksa sağlık ocağına mı yazdırsam karar veremedim folik asitler arasında fark var mı içerik veya kalite olarak
Hayirli zamanda gelsinler insallah canim vardir Allahin bir bildigiSağlık olsun canım. Sabırla bekliyoruz hepimiz minnoşlarımızı. Daha zamanı var demek ki...
Teşekkür ederim ben de eczaneye danışırım o haldeBen direkt eczaneden aldim. Arastirdigimda hamilelik oncesi 400 mcg folik asit aliminin yeterli oldugunu ogrendim. Ben folidoce kullaniyorum 3.kutuyu alicam. Gebe kalinca doktor diger vitaminlerle birlikte gerek gorurse degistiriyor. Istersen saglik ocagindan doktora da yazdirabilirsin
Ben kan tahlili yaptırıp ona göre almıştım . Kan değerlerin filan düşüksede bebek tutunamıyormul ya istersen bi baktırGünaydın kızlar ben folik asit başlamak istiyorum ama eczaneden özel olarak mı alsam yoksa sağlık ocağına mı yazdırsam karar veremedim folik asitler arasında fark var mı içerik veya kalite olarak
Aslında yakın zamanda yapmıştırmıştım diyetisyenim istemişti. Sadece d vitaminim çok düşük çıkmıştı takviye aldım sonrasında tekrar yaptırmadım dahiliyeye gitmek gerek sağlık ocakları her tahlili yapmıyorlarBen kan tahlili yaptırıp ona göre almıştım . Kan değerlerin filan düşüksede bebek tutunamıyormul ya istersen bi baktır
Benimde kan ve d vitaminim cok düşükti doktora söyledim bu değerlerin düşük olması gebeliği engellermi diye kan değerinin düşüklüğü engelliyor dedi. Gebelikte kullanılan vitaminlerden verdi ekstra folik asit verdiAslında yakın zamanda yapmıştırmıştım diyetisyenim istemişti. Sadece d vitaminim çok düşük çıkmıştı takviye aldım sonrasında tekrar yaptırmadım dahiliyeye gitmek gerek sağlık ocakları her tahlili yapmıyorlar
bir daha ki aya inşallah :)Ben de adet oldum bu sabah
Vardır diye düşünüyorum çünkü bazı folik asitler yumurta kalitesini arttırıyor, gebeliği kolaylaştırıyor. Mesela geçen ay doktorum bana normal devletin karşıladığı folik asit değil de inostrol verdi 300 TL ye aldım. Hatta başka bir tane daha vardı oda 250 TL gibiydi. Eczacı dedi bundaki içerik daha fazla.Günaydın kızlar ben folik asit başlamak istiyorum ama eczaneden özel olarak mı alsam yoksa sağlık ocağına mı yazdırsam karar veremedim folik asitler arasında fark var mı içerik veya kalite olarak
Sonucunu aldın mı canimhosbuldum 2 aydır yapıyorum test hıc boyle cıkmamıstı cok heyecanlıyım. Umarım hersey gönlümüzce olur
Ben d vitaminine devam edeyim o zamanBenimde kan ve d vitaminim cok düşükti doktora söyledim bu değerlerin düşük olması gebeliği engellermi diye kan değerinin düşüklüğü engelliyor dedi. Gebelikte kullanılan vitaminlerden verdi ekstra folik asit verdi
Evet biraz araştırdım sanırım içinde farklı vitamin takviyeleri olan folik asitler varmış ben bi eczaneye danışırım almadanVardır diye düşünüyorum çünkü bazı folik asitler yumurta kalitesini arttırıyor, gebeliği kolaylaştırıyor. Mesela geçen ay doktorum bana normal devletin karşıladığı folik asit değil de inostrol verdi 300 TL ye aldım. Hatta başka bir tane daha vardı oda 250 TL gibiydi. Eczacı dedi bundaki içerik daha fazla.
Yaaa bu ay herkes kırmızı kart gördü. Umarım bn görmem. Bı ben kaldım sanırım. Henüz gelmedi kırmızıGuguuu canım kırmızıyı bana da koyabilirsin gelecek ay için liste yapılırsa bende eklenmek isterim yeniden
Ben de bekliyorum tüm psikolojik belirtileri göstererekYaaa bu ay herkes kırmızı kart gördü. Umarım bn görmem. Bı ben kaldım sanırım. Henüz gelmedi kırmızı