Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlar ovulasyon testlerimin ikinci cizgisi catlamadan sonra yavasca silinerek kaybolup gitmisti.
Oylesine bi yapayim dedim ikinci cizgi gayet koyu sekilde cikti. Adet oncesi koyulasmasi normal mi yoksa umutlanayim mi

Sarımsı katı şekilde akıntım olmaya başladı böyle olan olmuş muydu hamişler bata yakınken asyadan asyadan olmadibe olmadibe @Evimmis U Uykucupandaa
Benim öyleydi halada öyle hatta burayada yazmıştım. Enfeksiyon olabilir mi diye insAllah enfeksiyon değildir yarın randevum var hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep sarı oldu akıntım

Canım bende 30 haziran eeken gebelik çok silik çizgi olarak çıkmıştı 1 temmuz yeniledim yani 1 gün sonra laboquick marka kaset testle hafif pembe 2. Çizgiyi bildiğin görmüştüm 🥰
Ayy hadi inşallah yarın bende dilik çizgi görürüm🥰
Ben o sekilde suphelenmistim oglumda kuzucum sarimsi koyu akintim oluyodu ve bir kez cokelek gibi kesik kesik kati bir akinti gelmisti bata yakinken
Hadi ya umarım benmde öyle olur gugumm
Benim öyleydi halada öyle hatta burayada yazmıştım. Enfeksiyon olabilir mi diye insAllah enfeksiyon değildir yarın randevum var hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep sarı oldu akıntım
Anladım bebeğim inş enfeksiyon diildir

X