- 7 Şubat 2022
- 2.705
- 1.797
- 27
Aynn canm geldi bildirim kabul ettmTakip ettim sanırım seni özlem ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynn canm geldi bildirim kabul ettmTakip ettim sanırım seni özlem ben
bende etttiimmmKızlar instegramdan filan takipleşelim gzemhamdi Kullanıcı adı. Ben gercekten sevdim buradaki herkesi
Yasemin mibende etttiimmm
Canım bende 30 haziran eeken gebelik çok silik çizgi olarak çıkmıştı 1 temmuz yeniledim yani 1 gün sonra laboquick marka kaset testle hafif pembe 2. Çizgiyi bildiğin görmüştümKızlar bilen var mı hiç bu erken gebelik testler kaç betayı algılıyo acaba mesela laboquick kaset test minimum 20yi algılıyo
Ettim bende canım nazlıKızlar instegramdan filan takipleşelim gzemhamdi Kullanıcı adı. Ben gercekten sevdim buradaki herkesi
Ayy ne güzel yerdesinKizlar bu arada ben de Aydinliyim ve Aydin da yasiyorum instagramim olsaydi eklerdim sizi kapatmistim uzun zaman once
Ben o sekilde suphelenmistim oglumda kuzucum sarimsi koyu akintim oluyodu ve bir kez cokelek gibi kesik kesik kati bir akinti gelmisti bata yakinkenSarımsı katı şekilde akıntım olmaya başladı böyle olan olmuş muydu hamişler bata yakınken asyadan olmadibe @Evimmis @Uykucupandaa
canım bu arada benim testler erken koyulaşmış olabilir ikiz olduğu için beta da yüksek seyrediyordu zatenolmadibe Yaaa okurken icim bi tuhaf oldu saglicakla gelsinler insallah allah kolayligini verir korkma hic cok sevindim ben
Evet kuzum ama yazlari cok sicak kislari kara hasretAyy ne güzel yerdesin
Beni bir tedirginlik aldııAmin canmmm
Yaaa hayırlı olsun kuzum. Ben cok isterim cocugumun ikiz olmasını. Bekarken bebeği olan kişileri kızdırıp hep derdim bana beddua edin inşallah ikizin olurda görürsün diye
Eltimin var ikizleri beraber büyüdüler bile okulda filanda iyi oluyor canim sikma canini ne guzel bak Rabbim acilarini gostermesinBeni bir tedirginlik aldıı
Olabilir canim ikiz olunca daha hizli ilerlemistir surecler. Bakalim adet agrilarim gelmeye basladi bacaga vuruyo boyle olunca hemen oluyorum bekliyorum misafirimi bugun yarin insallah gelmezcanım bu arada benim testler erken koyulaşmış olabilir ikiz olduğu için beta da yüksek seyrediyordu zaten
Ekliyorum canim listeye bu arada 09 var kullanici adinda dikkatimi cekti sen de mi AydinlisinTeşekkür ederim tabi hayırlısı olsun her şeyin bi zamanı vardır illaki. Bir sonraki bat 17 Ağustos
gelmicekkk beklemeeee :)Olabilir canim ikiz olunca daha hizli ilerlemistir surecler. Bakalim adet agrilarim gelmeye basladi bacaga vuruyo boyle olunca hemen oluyorum bekliyorum misafirimi bugun yarin insallah gelmez
Beni bir tedirginlik aldıı
Allh sabrını verir kuzum bi bakarsın hızlıca büyümüşlerBeni bir tedirginlik aldıı
Misafir kabul etmiyoruzOlabilir canim ikiz olunca daha hizli ilerlemistir surecler. Bakalim adet agrilarim gelmeye basladi bacaga vuruyo boyle olunca hemen oluyorum bekliyorum misafirimi bugun yarin insallah gelmez