- 7 Şubat 2022
- 2.705
- 1.797
- 27
Devam ediyormu halaYumurtamanın 6 gün sonrasıydı galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam ediyormu halaYumurtamanın 6 gün sonrasıydı galiba
Teşekkür ederim tabi hayırlısı olsun her şeyin bi zamanı vardır illaki. Bir sonraki bat 17 AğustosKesinlikle oyle kaset testle 6 gun once ogrenen de var adet gunu negatif olup birkac gun sonra pozitife donen de en guzeli bekleyebilmek
Hayirlisi canim uzulme yazarsin yine batini bize listeye eklerim seni birlikte bekleriz
Benim yumurtlamadan 3 4 gün sonra 2 gün kadar oldu sonra normal akıntıya döndüDevam ediyormu hala
Tamam tamam sustum diğer gebeliğimde olmamıştı canım o yüzden kıyaslama yapıyorum diyorum sarıysa dmek ki regl olcam flnKız bak kötü düşünmeyi bırak ya . Çoğu sitede var çökelek gibi akıntının hamilelik belirtisi olduğuu
Hepsi aynı olacak diye bir şey yok canm . Sen hamişsin benim içime doğuyor valla . Kötü düşünürsen sopayla geliyomTamam tamam sustum diğer gebeliğimde olmamıştı canım o yüzden kıyaslama yapıyorum diyorum sarıysa dmek ki regl olcam fln
Hayırlı olsun bebişlerinizKızlar toplanınnnn korktuğum başıma geldi kalp atışı dinlemeye gittik 2 kese gördük bebişler ikiz çıktııııı
Evet kötü bişe dersem döv beni gerçekten izin veriyorum ama napiyim ki elimde diil işteHepsi aynı olacak diye bir şey yok canm . Sen hamişsin benim içime doğuyor valla . Kötü düşünürsen sopayla geliyom
Doğrudur kuzumEvet kötü bişe dersem döv beni gerçekten izin veriyorum ama napiyim ki elimde diil işte
İstanbulllKızlar bu arada hangi şehirde yaşıyorsunuz . Ben Mersin
Yok bir keree olduDevam ediyormu hala
Olabilir canım su girdikçe geri çıkıyodurBenim akıntılarım hep su gibi. Deniz havuz yapıp duruyorum ondan mıdır nedir anlamadım, arada kasık ağrım vurmasa zaten aklıma bile gelmez gebelik fln
Kızlar bu arada hangi şehirde yaşıyorsunuz . Ben Mersin
Ya yakınmışız birbirimize Adana'ya cok sık gidip geliyorum . İnşallah bir gün tanışmak kısmet olurCanım biz Adana da oturuyoruz , şimdi Mersin de yazliktayiz, izindeyim, ay sonuna kadar burdayım inşallah
Ben İstanbul kuzumKızlar bu arada hangi şehirde yaşıyorsunuz . Ben Mersin
Ya yakınmışız birbirimize Adana'ya cok sık gidip geliyorum . İnşallah bir gün tanışmak kısmet olur
Kızlar instegramdan filan takipleşelim gzemhamdi Kullanıcı adı. Ben gercekten sevdim buradaki herkesi