- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
hatta aynı şehirdeysek ben geleyim sana desteğeAnladım canım bende testin yorumlarını okudum da burda.gölge çıkıp kanda negatf olanda var gebe çıkanda var arada bi test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatta aynı şehirdeysek ben geleyim sana desteğeAnladım canım bende testin yorumlarını okudum da burda.gölge çıkıp kanda negatf olanda var gebe çıkanda var arada bi test
senin beta 140 dı dimi canım :) var mı yaşadığın bir belirti vs? umarım güzel sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin daha önce nerde kan verdiysen yine orda kan vermeni tavsiye ederim36. gun bugun. Normalde 28-29 gunde oluyordu ama son uc aydir sirasiyla 30-31-35 gunde oldum. O yuzden bati kestiremiyorum. Bizim burda saglik ocaginda 4 e kadar cikiyor sonuc. Hastane uzak, saglik ocagi evimin karsisi hemen :)) Bir de hastaneye randevu alinmiyor ki kolay kolay. Ozel hastane de yok bulundugum sehirde. Saglik ocaginda takip edip sonuca gore ozele gidecegim yakin sehirde.
Cok gecmis olsun.Yaaaa bes belli ortada kuzumm gün gün koyulaşacak bakta gör. Dün akşam düştüm belimin üstüne inşallah bendede bir şey varsa gitmez
140 cikti cumartesi hastanede acilde vermistim. Almazlar muhtemelen yine gitsem. Saglik ocaginda takip edecegim mecbur. Cok midem yaniyordu gecen hafta cumartesi ona dayanamayip gittim zaten. Onun disinda goguslerim cok fena. Bir de adet sancisi gibi bir agrim var ki bugun daha gena. Sanki regl olcam gibi ama bilemiyorum. Zirt pirt wc ye gidip bakiyorum :)) subattaki kimyasalimda cok lekelenmem olmustu. Su ana kadar daha hic olmadi ama yine de cok sevinmek istemiyorum hala.senin beta 140 dı dimi canım :) var mı yaşadığın bir belirti vs? umarım güzel sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğin daha önce nerde kan verdiysen yine orda kan vermeni tavsiye ederim
140 iyi bir sonuç canım olmaz Allah'ın izniyle bir sorun, içini ferah tut, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin140 cikti cumartesi hastanede acilde vermistim. Almazlar muhtemelen yine gitsem. Saglik ocaginda takip edecegim mecbur. Cok midem yaniyordu gecen hafta cumartesi ona dayanamayip gittim zaten. Onun disinda goguslerim cok fena. Bir de adet sancisi gibi bir agrim var ki bugun daha gena. Sanki regl olcam gibi ama bilemiyorum. Zirt pirt wc ye gidip bakiyorum :)) subattaki kimyasalimda cok lekelenmem olmustu. Su ana kadar daha hic olmadi ama yine de cok sevinmek istemiyorum hala.
Tamamdır yarın sbah ki teste göre anlaşırızen iyisi kan vermek 2 gün sonra test yapcan ya o zamanda çıkarsa böyle çizgi git bi kan ver kurban olim :)) zaten hastanede çalışıyosun sanırım :)
Insallah. Umarim bugun artmis bir sonuc cikar karsima. 35 olcam nerdeyse artik bi cocugum olsun istiyorum.140 iyi bir sonuç canım olmaz Allah'ın izniyle bir sorun, içini ferah tut, Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Bilmiyorum canım ben bu ay hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım normalde reglye 1 hafta kala yanlardan ağırmaya başlardı iç çamaşırı sıkardı eve gelir gelmez çıkarıp atardım ama bu ay hiç bişe olmadı.önceki gebeliğimde aşırı hassasiyet vardı bi gün eşimle şakalaşırken kendi kolum göğsüme çarptı gözümden yaş gelmişti ağrıdanKızlar benim de göğüslerimde hassasiyet ve hafif baş dönmem var. Psikolojik midir acaba ya. Bat 26 temmuz
Insallah. Umarim bugun artmis bir sonuc cikar karsima. 35 olcam nerdeyse artik bi cocugum olsun istiyorum.
Verdim verdim :) sonucu bekliyorum. Ogleden sonra cikar. En gec 4 te ogrenirim. Cok heyecanliyim gecmiyor zaman :))Kan verdn mi canım
Yanlardan benim de acırdı regl öncesi ama bu sefer tam ucundan acıyo. Beklemek kabus gibiBilmiyorum canım ben bu ay hiç göğüs hassasiyeti yaşamadım normalde reglye 1 hafta kala yanlardan ağırmaya başlardı iç çamaşırı sıkardı eve gelir gelmez çıkarıp atardım ama bu ay hiç bişe olmadı.önceki gebeliğimde aşırı hassasiyet vardı bi gün eşimle şakalaşırken kendi kolum göğsüme çarptı gözümden yaş gelmişti ağrıdan
sakin ol bebişi de etkilemeVerdim verdim :) sonucu bekliyorum. Ogleden sonra cikar. En gec 4 te ogrenirim. Cok heyecanliyim gecmiyor zaman :))
Az kalmış sennde bebeğim sabret birzcık dahaYanlardan benim de acırdı regl öncesi ama bu sefer tam ucundan acıyo. Beklemek kabus gibi
Bekleyelim bakalım...Az kalmış sennde bebeğim sabret birzcık daha
Benimde bat 25 temmuz sol bacağım ağrıyor sadece, başka da bişi yok, kendimi dinlememeye çalışıyorum, geçen ay çok etkilendim çünkü , ama cumartesi yada pazar bi test yapasım var :)Kızlar benim de göğüslerimde hassasiyet ve hafif baş dönmem var. Psikolojik midir acaba ya. Bat 26 temmuz
Normal canım ya döneme girdin artık 4 gün kaldı senin bata, ağrır yani takılmaKasığım cok şiddetli agrımaya başladı kızlar ya
Benmde ara ara girip çıkıyodu ağrı bugün henüz bişe hissetmedim hadi inşallah senden bi çift çizgi görelimKasığım cok şiddetli agrımaya başladı kızlar ya
İnşallah cnmBenmde ara ara girip çıkıyodu ağrı bugün henüz bişe hissetmedim hadi inşallah senden bi çift çizgi görelim