Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu gün erken gebelik testi alacaktım düşünce vazgectm negatif cıkar dite
Kuzucum öyle hemen düşmez ki zaten bizimkiler şu an varsa bile daha bebiş diil kese yerleşmeye çalışıyodur anca.modunu düşürme sakın sen.eskiden nenelerimiz kaç kilo yük taşırlarmış sırtlarında doğacak olan doğuyor yani merk etme hiç bişecik olmamıştır yarın bi erken gebelik yap istersen

Kuzucum öyle hemen düşmez ki zaten bizimkiler şu an varsa bile daha bebiş diil kese yerleşmeye çalışıyodur anca.modunu düşürme sakın sen.eskiden nenelerimiz kaç kilo yük taşırlarmış sırtlarında doğacak olan doğuyor yani merk etme hiç bişecik olmamıştır yarın bi erken gebelik yap istersen
Katılıyorum H Hasretimm123

Tutunacağı varsa bir yolu varsa seninledie bebeğin . Bugün 8+0 ım hala embriyo olarak geçiyormuş :)

Hahaha kaset testte görünce de bi inanmayacaksın zaten 😀 şimd günler geçmez :)
😂😂 evet asla geçmeyecek günler ama napalım sabredecez artık bir şekilde Allahtan bu hafta yoğun bugün evdeym izinliym ama önümüzdeki 4 gün fena bi yoğunluk var zaman geçer diye düşünüyorum

Bilmiyorum ki ben gecen ay eu gün olmuştum bu ayda 27 gün adet olmam gerekirse 21 i adet günüm ben 28 gün olarak hesapladm o yüzden 22 temmuz dedim.

Kızlar bilen var mı hiç bu erken gebelik testler kaç betayı algılıyo acaba mesela laboquick kaset test minimum 20yi algılıyo

Anladım canım bende testin yorumlarını okudum da burda.gölge çıkıp kanda negatf olanda var gebe çıkanda var arada bi test😂
en iyisi kan vermek :KK33: 2 gün sonra test yapcan ya o zamanda çıkarsa böyle çizgi git bi kan ver kurban olim :)) zaten hastanede çalışıyosun sanırım :)

Senin adet günün ne zaman. Bide tavsiyem hastahane de ver kanı. Sağlık ocağında bir gün sonra çıkıyor sonuçlar. Şahsen ben sabirszliktan öldüm beklerken
36. gun bugun. Normalde 28-29 gunde oluyordu ama son uc aydir sirasiyla 30-31-35 gunde oldum. O yuzden bati kestiremiyorum. Bizim burda saglik ocaginda 4 e kadar cikiyor sonuc. Hastane uzak, saglik ocagi evimin karsisi hemen :)) Bir de hastaneye randevu alinmiyor ki kolay kolay. Ozel hastane de yok bulundugum sehirde. Saglik ocaginda takip edip sonuca gore ozele gidecegim yakin sehirde.

X