Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum koyulasmamis iyice kaybolup gitmis golge yapical bisey yok bekliycem
Benim testler de oyle oluyor durdukca koyulasacagina siliniyor :) bugun 140 cikti beta ne olur sonrasii bilemiyorum tabii. Ustteki ilk 5-8 dk altta bir kac saat sonra. 4 gunde 10 taneden fazla test yaptim sanirim hepsi boyle nerdeyse

Eklentiler

• 2E84ED04-AD33-40CC-805C-6BF674E2968B.jpeg
    2E84ED04-AD33-40CC-805C-6BF674E2968B.jpeg
    47,8 KB · Görüntüleme: 27
  • F440DC20-9AC2-4DFE-AA95-8A864D8A1539.jpeg
    F440DC20-9AC2-4DFE-AA95-8A864D8A1539.jpeg
    55,7 KB · Görüntüleme: 23
Bu ay hiç bir şey düşünmemeye çalıştım yumurtlama günlerini bile takip etmedim. Gecen ay o kadar belirti yaşadım kırmızıları görünce bu ay önemsemedim canm . Belirti 2 gün önce kasık bel agrım oldu akıntı. Bu gün ise halsizim başım agroyor sürekli uyudum . Akıntı hiç yok bu gün mesela.vucudumu dinlemek istemiyorum ya
En doğrusu cnm çünkü vücudunu dinledikçe yanılma payın daha çok oluyor. Sen gün aşırı değerlendirmeye calis. Herkesin ovulasyon gün aralığı farklıdır çünkü. Adete bikac gün kala da olabilir. Adetten hemen sonra da. O yüzden en doğrusu umursamamak. Tabi başarabilir sen🙈🤗😍

Korkma olumsuz düşünceleri at kafandan neden kötüyü düşünüyosun canım ben doktor bana diyene kdr hiç boş dış aklımın ucuna bile gelmemişti çok heyecnlıydık eve neşe gelmişti.sende heyecanını yaşa en güzel zamanların bak burda bir sürü kişi uğraşıyo çalışıyo gebe kalamıyo değerni bil bitanem negatflik yok lütfen pozitiflik varrrr minnoşunu burda birlikte büyüteceZ inşallah😍😍
Sağol canım çok tatlısın yaa haklısın negatiflik yok😂

En doğrusu cnm çünkü vücudunu dinledikçe yanılma payın daha çok oluyor. Sen gün aşırı değerlendirmeye calis. Herkesin ovulasyon gün aralığı farklıdır çünkü. Adete bikac gün kala da olabilir. Adetten hemen sonra da. O yüzden en doğrusu umursamamak. Tabi başarabilir sen🙈🤗😍
Cok zor ama bakalım 🙈

Benim testler de oyle oluyor durdukca koyulasacagina siliniyor :) bugun 140 cikti beta ne olur sonrasii bilemiyorum tabii. Ustteki ilk 5-8 dk altta bir kac saat sonra. 4 gunde 10 taneden fazla test yaptim sanirim hepsi boyle nerdeyse
Insallah katlanarak artar betan canim duzenli olarak bakmaya devam eder sonra da doktora gidersin saglicakla kucaginiza alin insallah💜

Tesekkur ederim insallah sorun olmaz. Sevinemiyorum ben hala. Sen de uzulme vardir belki erkendir daha. Moral bozma hemen.
Neden sevinmiyorsun herkes ayni durumu yasamiyo endise edip kendini de bebisini de strese sokma canim hersey olacagina variyo🌸

Geçen ay ben böyle olmuştum o kadar emindim ki psikolojik olarak nasıl kendimi etkilediysem 4 gün de geciktim ama sonu hüsran
Iste durum tam olarak bu kuzum. Negatif gormek beni hic etkilemezdi cok gordum negatifleri. Ama bu ay meme uclarim kopar gibi acidi sisti sut kanallarim agridi. Hic olmazdi boyle.
Beklentiye girince insan emin olunca ister istemez etkileniyo sanirim. Herseyde hayir vardir deyip hayirli zamani bekliycez🌸

X