Gebeliğe Hazırlık 2022 Haziran ayı gebelik planlayanlari bekliyorum🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iste durum tam olarak bu kuzum. Negatif gormek beni hic etkilemezdi cok gordum negatifleri. Ama bu ay meme uclarim kopar gibi acidi sisti sut kanallarim agridi. Hic olmazdi boyle.
Beklentiye girince insan emin olunca ister istemez etkileniyo sanirim. Herseyde hayir vardir deyip hayirli zamani bekliycez🌸
Cnm bu ay incir cok fazla tüketmiş olabilrimsin ben ilk zamanlar cocuk olsun diye bol bol incir yedim gögüslerim aynı senin dediğin gibi oldu daha sonra doktora gittim adet olunca prolaktin seviyem yükselmiş cok incir yemekten süt üretmeye başlamış o süt üretiminde gebeliği engellemiş. Hani lohusa kadınlara derler ya süt korur diye aynı o şey olmuş

Yaptim canim erken gebelik yaptim negatif cikti. Bakalim bekliyorum artik :ıslık:
Bekle bekle yaniliyordur o test. Günün geçsin öyle git direk kan ver. Bnde erken gebelik testi yaptm çıkmadı. Kaset test yaptm çıkmadı ama kanda cikti

Neden sevinmiyorsun herkes ayni durumu yasamiyo endise edip kendini de bebisini de strese sokma canim hersey olacagina variyo🌸
Bir kere gordum o ikinci silik cizgiyi hamileyim diye sevinip annemlere falan soyledim 1 hafta sonra kimyasal oldugunu ogrendim ben de herkes de cok uzuldu. Korkuyorum yine oyle olursa diye.

Bir kere gordum o ikinci silik cizgiyi hamileyim diye sevinip annemlere falan soyledim 1 hafta sonra kimyasal oldugunu ogrendim ben de herkes de cok uzuldu. Korkuyorum yine oyle olursa diye.
Kalp atislarini 7 haftalik civarindayken duydugunda soylersin insallah icini ferah tut guzel olsun hersey

Cnm bu ay incir cok fazla tüketmiş olabilrimsin ben ilk zamanlar cocuk olsun diye bol bol incir yedim gögüslerim aynı senin dediğin gibi oldu daha sonra doktora gittim adet olunca prolaktin seviyem yükselmiş cok incir yemekten süt üretmeye başlamış o süt üretiminde gebeliği engellemiş. Hani lohusa kadınlara derler ya süt korur diye aynı o şey olmuş
Tukettim bu ay incir canim yumurta catlamasina faydasi oldugunu okumustum. Bende adet oldugumda bi kan degerlerime mi baktirsam acaba cunku ilk hamileligimin arasindan 5 yil gecti

U Uykucupandaa 8 haftaya kadar kesede 1 gözüksene bebek ikiye bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyormuş . Şu an tek gebelik görüyorum demişti kalp atışında AA bu beni mutlu eder demiştim ( ailemde çok ikiz var ) ve bana 8. Haftaya kadar ikiz ihtimali herkesin vardır demişti :)

Bencede bktr bana yasakladı mesela incir yerine havuç tüket dedi doktor yumurta gelişimi için
Anladim canim adetliyken mi gidiliyo kontrol icin bitince mi bende adetim bittikten sonra baktirmayi dusunuyorum ne var ne yok bakilsin d vitamini eksikligim vardi mesela o ne alemde bilmiyorum

X