- 25 Haziran 2022
- 579
- 350
Boş gebeliği nasıl anladın canım kanama oldu muBoş gebelik canım sonra 4 hafta hiç lekelenmem olmadı 8.haftada kürtaj oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boş gebeliği nasıl anladın canım kanama oldu muBoş gebelik canım sonra 4 hafta hiç lekelenmem olmadı 8.haftada kürtaj oldum
Yol canım kanama fln olmadı gittik bi doktora kese yok dış gebelik olabilr dedi.eve döndüm beta verdim beta çok az artmıştı.2 gün snra tekrr beta verdm hiç artmamıştı aynı kalmıştı ertesi gün kendi doktoruma gttim keseyi gördü rahim içinde dedi ama embriyo yok 1 hafta sonra gel dedi tekrr gittm kese büyümüş ama embriyo yoktu birz dha bekleyelim dedm 3 4 gün snra kürtaj oldumBoş gebeliği nasıl anladın canım kanama oldu mu
Bunu gördüğünde kaç haftalıktı pekiYol canım kanama fln olmadı gittik bi doktora kese yok dış gebelik olabilr dedi.eve döndüm beta verdim beta çok az artmıştı.2 gün snra tekrr beta verdm hiç artmamıştı aynı kalmıştı ertesi gün kendi doktoruma gttim keseyi gördü rahim içinde dedi ama embriyo yok 1 hafta sonra gel dedi tekrr gittm kese büyümüş ama embriyo yoktu birz dha bekleyelim dedm 3 4 gün snra kürtaj oldum
Neyi canım keseyi gördüğünde miBunu gördüğünde kaç haftalıktı peki
Boş gebelik olduğunu anladığınızdaNeyi canım keseyi gördüğünde mi
6. Haftamda kese vardı embriyo yoktu 7. Haftada tekrr çağırdı kese büyümüştü ama embriyo hala yoktu 8. Haftada kürtajBoş gebelik olduğunu anladığınızda
Rabbim herkese nasip etsin insallah saglikli hayirli evlatlar. Belli olmaz canim belki de ummadigin anda olur hayirlisi olsunGebe olan herkese hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah olmayanlarada rabbim hayırlı evlat versin aratmasın. ben bu ay hamile kalmayı beklemiyorum doğru düzgün değerlendiremedim önümüzdeki aya inşallah
Kuzumm keşke sabahı bekleseydin ilk idrarla yapsaydın gece idrarda birikiyo ya hormonlar.kaset testinde vardı çünkü ben sonradan da baktım gözüküyodu
1 tane daha var sabaha. Ama kasette golge olunca kesin cikar diye heveslenerek yapmistim hevesim kirildi bilemiyorum. Gecikmeyi bekleyememek hata sanirim bosa umutlaniyo insanKuzumm keşke sabahı bekleseydin ilk idrarla yapsaydın gece idrarda birikiyo ya hormonlar.kaset testinde vardı çünkü ben sonradan da baktım gözüküyodu
Doğru diyosun kuzum zorlayamam seni istersen bekle 20si sbah yaparsın ya da 21inde senn kararın ne desem boş anlayabiliyorum üzüntünü ama umudunu kaybetme 4günün daha var.çatlamayı ne zaman görmüştü? Bide bu hangi marka çizgi yeri baya kaymış1 tane daha var sabaha. Ama kasette golge olunca kesin cikar diye heveslenerek yapmistim hevesim kirildi bilemiyorum. Gecikmeyi bekleyememek hata sanirim bosa umutlaniyo insan
Catlamanin 10.gunu canim bugun. Prodoctor marka o varmis eczanede bir tek evet cizgi yeri baya kenarda. Bakalim artik hayirlisi kuzum. Gunumu bekliycem artik cok umutlaninca hayal kirikligi oluyo. Birde bugun cok okudum erken gebelik testiyle 3-4 gun kala ogrenmis cogu kisi o yuzden sanirim inanmistim baya.Doğru diyosun kuzum zorlayamam seni istersen bekle 20si sbah yaparsın ya da 21inde senn kararın ne desem boş anlayabiliyorum üzüntünü ama umudunu kaybetme 4günün daha var.çatlamayı ne zaman görmüştü? Bide bu hangi marka çizgi yeri baya kaymış
Ben de bakalım ptesi gidicem doktora şuan 6+2 deyiz korkuyorum boş falan olmasından6. Haftamda kese vardı embriyo yoktu 7. Haftada tekrr çağırdı kese büyümüştü ama embriyo hala yoktu 8. Haftada kürtaj
Diğer hayali çizgi olan testin koyulaşmadı mı canım durdukça fotosu varsa tekrar atar mısın bu arada yaş kaçCatlamanin 10.gunu canim bugun. Prodoctor marka o varmis eczanede bir tek evet cizgi yeri baya kenarda. Bakalim artik hayirlisi kuzum. Gunumu bekliycem artik cok umutlaninca hayal kirikligi oluyo. Birde bugun cok okudum erken gebelik testiyle 3-4 gun kala ogrenmis cogu kisi o yuzden sanirim inanmistim baya.
Bebeğim bende bugün okudum baya.Her kadının bünyesi farklı ve beta hormonunun salgılanma şeklide farklıymış belki sennki az az salgılanıyo henüz o seviyeye ulaşmamış olabilir dur bakalım.idrar testleri 14.gün kesin sonuç verir diyolar daha 4 günümüz var hemen karaları bağlama pozitif düşünCatlamanin 10.gunu canim bugun. Prodoctor marka o varmis eczanede bir tek evet cizgi yeri baya kenarda. Bakalim artik hayirlisi kuzum. Gunumu bekliycem artik cok umutlaninca hayal kirikligi oluyo. Birde bugun cok okudum erken gebelik testiyle 3-4 gun kala ogrenmis cogu kisi o yuzden sanirim inanmistim baya.
Korkma olumsuz düşünceleri at kafandan neden kötüyü düşünüyosun canım ben doktor bana diyene kdr hiç boş dış aklımın ucuna bile gelmemişti çok heyecnlıydık eve neşe gelmişti.sende heyecanını yaşa en güzel zamanların bak burda bir sürü kişi uğraşıyo çalışıyo gebe kalamıyo değerni bil bitanem negatflik yok lütfen pozitiflik varrrr minnoşunu burda birlikte büyüteceZ inşallahBen de bakalım ptesi gidicem doktora şuan 6+2 deyiz korkuyorum boş falan olmasından
Yok kuzum koyulasmamis iyice kaybolup gitmis golge yapical bisey yok bekliycemDiğer hayali çizgi olan testin koyulaşmadı mı canım durdukça fotosu varsa tekrar atar mısın bu arada yaş kaç
Sagol bitanem hayirlisi neyse o olsun bakalim kirmizilar gelmeden umut hep varBebeğim bende bugün okudum baya.Her kadının bünyesi farklı ve beta hormonunun salgılanma şeklide farklıymış belki sennki az az salgılanıyo henüz o seviyeye ulaşmamış olabilir dur bakalım.idrar testleri 14.gün kesin sonuç verir diyolar daha 4 günümüz var hemen karaları bağlama pozitif düşün
Evet hakkımızda hayrlısı bekleyip görcez inşallahSagol bitanem hayirlisi neyse o olsun bakalim kirmizilar gelmeden umut hep var