Canim hosgeldin batini soyle ekliyim listeye seni insallah en kisa surede bebisinize kavusursunuzÇok sevinirim eklersebizim 4 yıl olucak Kasım'da. Eşimde sperm ileri hareket azdı ve sperm sayısı düşüktü. Benim Prolaktin dışında herşey normaldi. Eşimde de Prolaktin yüksekliği tespit edildi ama beyinde bir şey çıkmadığı için dostinex ilaca başladı (umarım ilaç ismi vermede sakınca yoktur) bir süre beraber aldık ilacı. Tahlillerde gözle görülür bir düzelme var. Eylüle kadar süre verdik kendimize o zamana kadar kendiliğinden olmazsa ve sperm sonuçları iyi olursa aşılama yaptırıcaz o da olmazsa kış gibi tüp bebek. Kısmette doğal yoldan olması varsa o zamana kadar tutunur belki bakalım sizin nasıl geçiyo süreç siz ne zamandır istiyorsunuz?
Gormedim kuzucum ya bi bakayim mesajlaraAmiin inşallah ya Allah hepimize nasip etsin.Gece bi arkdaş beni de ekler misinz yazmıştı Gugum onu gördün mü seni etiketlemiştim ama testlerdn snra araya kaynadı
Hosgeldin canim listeye ekliyorum kusura bakma mesajin gozumden kacmisMerhabalar hayırlı akşamlar diliyorum.Benim 2 oglum var.Gönül isterdi bir de kızım olsun.Geçen ay değerlendirdim.Temmuzun 20’si adet tarihim.Bakalım hamile kala bilcem mi?Etiket nasıl oluyor bilmiyorum yeniyim.Beni de etiketlerseniz sevinirim
Kiz kacak nerelerdesin sen bakiyim hosgeldinHuhuuuuuu herkes neler yapıyor. Hamisler ne durumda. Bekleyenler belirtileriniz var mı.
Allah bağışlasın.Yaptırmadı. Bi tane kızımız olduğu için Bi sorun olmadığını düşünüyor kendi
Bat yarın. Kasık ağrım şak diye kesildi. Mide bulantım ve akıntım deli gibi devam ediyo. Çok umutlanmıştım bu ay. Kaset testle erken gebelik çok farkediyo mu gercektenBenim 5 gün kala normal testte hiç bir şey çıkmadı aynı gün erken gebelik testi yaptım belirgin çizgi çıktı. Gecikirsen bı daha yap belli olmaz insAllah vardır
İnşallah hayırlısıyla. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yormasın bu süreçte anne adaylarınıAllah bağışlasın.İnşallah güzel haberi en kısa zamanda alırsın
Kuzum bayram için memlekete gittik geldik. Çok bakamadım buralaraKiz kacak nerelerdesin sen bakiyim hosgeldin
Hoş geldin canm nasılsınKuzum bayram için memlekete gittik geldik. Çok bakamadım buralara
Ben hamile miyim diye test yaptım o zaman 276 çıktı doktorum 2 gün sonda tekrarlayalım dedi o zaman da 550 Li bir şey çıkmıştı . Bir daha test tapmadık ben . Doktorum da istemedi bilmiyorum o nedenle canımKese gorundugunde beta kacti?
Benim beta 4500lerde göründü keseKese gorundugunde beta kacti?
Gözün aydın bak hamileymişsin boşa dert ettin :)Cok fazla ilgilendiler bu sefer :) surup icirdi midem icin. Serum takti niye bilmiyorum. Beta 140 cikti.
Hadi maşallah canım inşallah sağlıklı bi şekilde yükselirCok fazla ilgilendiler bu sefer :) surup icirdi midem icin. Serum takti niye bilmiyorum. Beta 140 cikti.
Canımm sen nerdesn bi gittin pir gittin özledikHuhuuuuuu herkes neler yapıyor. Hamisler ne durumda. Bekleyenler belirtileriniz var mı.
Canm gün gün dene istersen belki o şeffaflık koyulaşacak belki cok küçüktür ondan öyle gözükmüştürEki Görüntüle 3098018
merhaba arkadaşlardaha önce C çizgisinin etrafında böyle şeffaf bir çizgi göreniniz var mı? Ben sayısını hatırlamadığım kadar test yaptım bunu ilk defa gördüm yoksa daha önce dikkatimi çekerdi. Daha 3 günüm var adete ama (lütfen bundan sonra yazacaklarımı yadırgamayın) daha önce t veya c çizgisinin kaymış olduğu bi kaç gebelik testine denk geldim kk'da veya başka sitelerde. Merakıma yenik düşüp sizlere sormak istedim. Görüpte dönüş yapan herkese şimdiden teşekkür ederim Rabbim hepimize önce sağlıklı sonra hayırlı evlatlarnasip etsin
Teşekkür ederim canım bnm yola devam ediyorum. Durmak yok denemeye devamHoş geldin canm nasılsın
Ayy ozlenmek ne güzelmiş ne mutlu oldum şuanCanımm sen nerdesn bi gittin pir gittin özledik
Aynı devam tam gaz canmTeşekkür ederim canım bnm yola devam ediyorum. Durmak yok denemeye devamsende ne var ne yok kuzum